2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım suçluluk duyacak birşey yokki boşuna üzme kendini ağrın olduğunda gayet tabi parol alabilirsin senin kötü hissetmen bebeği daha çok etkiler
Dimmi, onun serbest olduğunu biliyorum ama yine de içmesem daha iyi olurdu diye gelip duruyo aklıma.. tmm pozitif olucam, pozitif olalımmm

ayyy yeşil çaydan tiksineceksin bu gidişle
bizde de yarın var balık, şimdiden psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi..
salata ile gidecek bi şekilde artık.
Sen de ye balığını, bebişe lazım :))

Migren için de öğlen dinlenme odasında uzanmayı düşünüyorum ben de, inş iyi gelir :/

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

iyiym canım şimdilik bir sıkıntım yok 30 kasımı bekliyorum kalp atışları için..
sen nasılsın canım

Üşüme yaşıyorum, uyku halim var, şapşal şapşal oldum yaa. Rengim soluk, az önce ufaktan başım ağrımaya başladı gibi. Bulantılar başlamadı daha şükür. Bugün 4 + 5 olduk. Cuma günü kese görcem inşallah.

merhaba canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın :) inşallah seninde bebişin gelecek :) bat ne zamandı

bende iyiyim sağol canım, inşallah :109: 24-27 kasım , ama benim hiç umudum yok hayırlısı olsun :)) gelmişse yazarım sana buradan canımm öpüyorum

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

ben hamilelikten önce içiyodum öğrendiğim anda bıraktım ilk bebeğimde de böyle olmuştu emzirirkende içmemiştim yani şimdide 3gündür ağzıma sürmedim inş sürmemde

bende de aşırı yorgunluk var kızlar uyudum ama sanki o uyuyan ben değilim gibi uykusuzum hala.. midem de kötü sabah yediklerimi zor tutuyorum...

ben sigara hiç içmedim eşim de bebek olmadan iki ay önce bıraktı yani çok şükür etrafımda içici yok ve evim ferah açık alanda bile içilen sigaranın dumanı bebeği etkiliyor izlediğim belgesel bunu çok güzel göstermiş o halini gördükten sonra kesinlikle kimseye içtirmiyorum.

merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…