- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
Günaydın Eylülüm,
Nasıl gidiyo kuzum
Dimmi, onun serbest olduğunu biliyorum ama yine de içmesem daha iyi olurdu diye gelip duruyo aklıma.. tmm pozitif olucam, pozitif olalımmmCanım suçluluk duyacak birşey yokki boşuna üzme kendini ağrın olduğunda gayet tabi parol alabilirsin senin kötü hissetmen bebeği daha çok etkiler
ayyy yeşil çaydan tiksineceksin bu gidişleayy fenayım valla.bizde de balık var hem yemek istiyorum hem korkuyorum yersem sonrasında ne olur diye. ellerim çay kokuyor mu diyorum çaycıya :):):)): saçmalama dedi bana :):)):
parol hamilelik boyunca içilebilecek tek ağrı kesici sanırım. bi zararı olmaz.5 dakika mümkünse gözlerini kapat biraz rahatlarsın migren in en iyi çözümü karanlık oda :):)): iş arkadaşımın var bazen azıyor montu çekiyor üzerine 5-10 dakika kestirince daha iyi oluyor.
iyiym canım şimdilik bir sıkıntım yok 30 kasımı bekliyorum kalp atışları için..
sen nasılsın canım
hayırlı günler herkese nasılsınız bebişler nasıl...
hafif bulantıyla beraber uykulu ama işinin başında :) senn nasılsın
hafif bulantıyla beraber uykulu ama işinin başında :) senn nasılsın
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
ben sigara kullanıyordum canım. bebeğimi öğrendiğim gün bıraktım ve birdaha ağzıma sürmedim.
ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum ama yapamıyorum(((((
canımm nasılsın , iyisindir inşallah kendine çok iyi bakben hala aynıyım bekliyorum :93:
merhaba canımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın :) inşallah seninde bebişin gelecek :) bat ne zamandı
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
ben hamilelikten önce içiyodum öğrendiğim anda bıraktım ilk bebeğimde de böyle olmuştu emzirirkende içmemiştim yani şimdide 3gündür ağzıma sürmedim inş sürmemde
ben zaten kullanmıyorum. Hiç içmedim..kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
ben hamilelikten önce içiyodum öğrendiğim anda bıraktım ilk bebeğimde de böyle olmuştu emzirirkende içmemiştim yani şimdide 3gündür ağzıma sürmedim inş sürmemde
ben zaten kullanmıyorum. Hiç içmedim..
sen de içme, tek tük bile olsa :/