ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum ama yapamıyorum(((((
hoşgeldin neden yapamıyosun ki ben de yeniyim daha dün topiğe geldim yazıyorum işte kendi kendime
Günaydın kızlar bugün nasılsınız maşallah epey hızlı ilerliyoru<z :) geçmişi okuyamadım bugün iş yoğundu umarım herkes için her şey yolundadır.
Perikanadı gittin mi doktora cnm gelince mutlaka yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah.
biz mide bulantısı ile devam ediyoruzz. aç kalınca daha çok midem bulanıyorkilo almamaya çalışıyorum çünkü bu progestan sanki daha rahat kilo aldırıyor bana yanaklarım ağır gelmeye başladı şimdiden
Günaydın kızlar bugün nasılsınız maşallah epey hızlı ilerliyoru<z :) geçmişi okuyamadım bugün iş yoğundu umarım herkes için her şey yolundadır.
Perikanadı gittin mi doktora cnm gelince mutlaka yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah.
biz mide bulantısı ile devam ediyoruzz. aç kalınca daha çok midem bulanıyorkilo almamaya çalışıyorum çünkü bu progestan sanki daha rahat kilo aldırıyor bana yanaklarım ağır gelmeye başladı şimdiden
Evet canim 16 kasimda baktirdim. Dusuk muu ? Yarin ilk kez doktora gidecegimCanım öncelikle hayırlı olsun seninle satlarımız aynı en son cumartesi baktırdım demişsin yani 16 kasımdamı baktırdın en son???
Kızlarrr selam
bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Bulantın ne zaman başladı kuzum
Canım mide bulantısı ve halsizlik dışında herşey yolunda. Benim de senin gibi acıkmaya başlayınca mide bulantımı daha çok hissediyorum.Geri kalan zamanda az da olsa sürekli bulanıyor. Buarada ben çok az yemek yiyebiliyorum. 1 kase çorbayla bile doyuyorum. Oyüzden 2 saatte bir karnım acıkıyo. Akşamları 9:30 -10 da yatıp uyuyorum. Canım yatmak dışında hiç birşey yapmak istemiyor. Ne işe gelmek ne de gezip tozmak. Buarada doktorum bana 3 hafta sonraya randevu vermişti 2 Aralık'a. Ama ben sabredemeyeceğim. Oyüzden bu hafta sonu için başka bir doktordan randevu aldım :))
dün seninle aynı şeyleri yaşamız :)senin de gözün aydın canım :)) çok sevindim
Sağol canım cevabın için, adet günümü bekleyeyim bakayım ne olacak. Senide tebrik ederim tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniDarısı tüm isteyenlerin(ben de dahil:)) başına olsun inşallah [/Q
Dün regl oldum canım,silik çizgilerin akibeti ortaya çıktı iğne etkisiymiş demekki...Önümüzdeki aya kısmet inşallah..
ellerimi yıkadıkça yeşil çay kokusu alıyorum bütün sıvı içecekler yeşil çay kokuyor burnuma öhhhhhh
güzel anneler herkese günaydın
öğle vakti olmuş ama işim coktu yazamadım bu sabah
Bana da hep soğan kokusu geliyo
Herkes soğan kokuyo, yemekhaneye çıkmak işkence zaten..
Bugün karnabahar varmış, bakalım kokusu ile nasıl başa çıkıcam :/
Birde ben dün ağrı kesici içtim yaa, suçluluk duygusu çekiyorum.. Parol içtim ama keşke içmeseydim..
Migrenim çok azıttı resmen titreme nöbeti geçirdim, ısınamıyorum üstümde polarlar, battaniyeler.
Kalktım 2 defa kustum yine rahatlamadım, yattım uyudum.
Bugün de kafam sanki 20 kilo ağırlığında. Leyla gibi dolaşıyorum..
Bana da hep soğan kokusu geliyo
Herkes soğan kokuyo, yemekhaneye çıkmak işkence zaten..
Bugün karnabahar varmış, bakalım kokusu ile nasıl başa çıkıcam :/
Birde ben dün ağrı kesici içtim yaa, suçluluk duygusu çekiyorum.. Parol içtim ama keşke içmeseydim..
Migrenim çok azıttı resmen titreme nöbeti geçirdim, ısınamıyorum üstümde polarlar, battaniyeler.
Kalktım 2 defa kustum yine rahatlamadım, yattım uyudum.
Bugün de kafam sanki 20 kilo ağırlığında. Leyla gibi dolaşıyorum..