- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel.. benim eşim de içmiyor..bende kullanmıyorum.. hiç içmedim..
hamilelikte nasıl riske atarlar bir anlasam
canım hoşgeldinn, ekleyelim seni hemen.merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)
ben dün öyleydimm çok çok kötü biliyorum, dayanamayıp parol aldım..Kizlar başı agriyan varmi aranizda.olmek uzereyim ya dehset ağrıyor. Sanki kafam bin ton gibi
selamlar arkadaşalrrr bende nasip olursa temmuzda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam oğlum var 20 aylık evimizde net yok şuan ama fırsat buldukça girmeye çalışırım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh
merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
bende iyiyim sağol canım, inşallah :109: 24-27 kasım , ama benim hiç umudum yok hayırlısı olsun :)) gelmişse yazarım sana buradan canımm öpüyorum
kızlar bu isimlerinizin altında yazan bilgileriniz varya doğuma şukadar kaldı şu haftalık hamile diye o kısım nasıl oluşturuluyor kendimiz mi yapıyoruz
Kizlar başı agriyan varmi aranizda.olmek uzereyim ya dehset ağrıyor. Sanki kafam bin ton gibi
Üşüme yaşıyorum, uyku halim var, şapşal şapşal oldum yaa. Rengim soluk, az önce ufaktan başım ağrımaya başladı gibi. Bulantılar başlamadı daha şükür. Bugün 4 + 5 olduk. Cuma günü kese görcem inşallah.
kese kaç günde görünür bende 26 kasım salı günü aldım rendevuyu o zamana görünürmü acaba
kese kaç günde görünür bende 26 kasım salı günü aldım rendevuyu o zamana görünürmü acaba
sayfanın yukarısında forum ayarları var. orayı tıkla profil ayarlarına gir. bebeğinizin muhtemel doğum tarihi bölümüne bilgiyi yaz kaydet otomatik çıkıyor canım.
canım senin 26 kasıma kalp atışı bile hayırlısıyla duyulur.
İş yerinde ruh gibiyim, bulantı hariç...
Kızlar merhaba bende Temmuz annesi olcam inşallah ama ilk gebeliğimde düşük yaşadığım içi kalp atışını duyana kadar içimde bi tedirginlik olcak o yüzden kendime takvim bile yapmadım Herkesin gebeliği de hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz. Yaa ne sorcam kızlar benim bgn çok şiddetli mide kramplarım , kasılmalarım var çok kötüyüm yüzüm bembeyaz oldu nefesimi kesiyo sizce nedendir yatıp dinlenemiyorum da işyerindeyim. Napcamı şaşırdım
Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))