2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydınnnn herkes iyidir inşallah
aradım sabah sağlık ocağını tahlilim çıkmış pozitifmiş öğleden sonra gidicem almaya değerde epey yüksekmiş :nazar:
haftaya da ilk kontrolüme giderim inş biz oğlumun sünneti vs derken hala 2. bebişe alışamadık paşam çabucak iyileşse herşey daha güzel olacak çok şükürki hafif karın ağrımdan başka bişeyim yok ilk gebeliğimde de böyleydi :44:

Günaydın kızlar bugün nasılsınız maşallah epey hızlı ilerliyoru<z :) geçmişi okuyamadım bugün iş yoğundu umarım herkes için her şey yolundadır.

Perikanadı gittin mi doktora cnm gelince mutlaka yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah.

biz mide bulantısı ile devam ediyoruzz. aç kalınca daha çok midem bulanıyor:KK43::KK43::KK43: kilo almamaya çalışıyorum çünkü bu progestan sanki daha rahat kilo aldırıyor bana yanaklarım ağır gelmeye başladı şimdiden :KK43::KK43::KK43:

Bulantın ne zaman başladı kuzum

Günaydın kızlar bugün nasılsınız maşallah epey hızlı ilerliyoru<z :) geçmişi okuyamadım bugün iş yoğundu umarım herkes için her şey yolundadır.

Perikanadı gittin mi doktora cnm gelince mutlaka yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah.

biz mide bulantısı ile devam ediyoruzz. aç kalınca daha çok midem bulanıyor:KK43::KK43::KK43: kilo almamaya çalışıyorum çünkü bu progestan sanki daha rahat kilo aldırıyor bana yanaklarım ağır gelmeye başladı şimdiden :KK43::KK43::KK43:

Canım mide bulantısı ve halsizlik dışında herşey yolunda. Benim de senin gibi acıkmaya başlayınca mide bulantımı daha çok hissediyorum.Geri kalan zamanda az da olsa sürekli bulanıyor. Buarada ben çok az yemek yiyebiliyorum. 1 kase çorbayla bile doyuyorum. Oyüzden 2 saatte bir karnım acıkıyo. Akşamları 9:30 -10 da yatıp uyuyorum. Canım yatmak dışında hiç birşey yapmak istemiyor. Ne işe gelmek ne de gezip tozmak. Buarada doktorum bana 3 hafta sonraya randevu vermişti 2 Aralık'a. Ama ben sabredemeyeceğim. Oyüzden bu hafta sonu için başka bir doktordan randevu aldım :))

nektarcım rica etsem benide listeye ekleyebilirmisin
yaş 30
2.gebelik
şehir bursa
sat 11.10.2013
tahmini doğum tarihi 18.07.2014

Son düzenleme:
Kızlarrr selam

bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş:KK43::KK43:
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..

bu ihtimaller beni de çok korkutuyo işte :KK43:
senin bebişler tek kesede miydi?
Çift yumurta mıydı..
Hakkında hayırlısı canım, Allah diğer bebişe sağlık versin..

Ushuaia, canım görmüşsün bebişinii :nazar:
doktorunu da sevmişsin o da çok önemli, inş hep böyle keyfili gelirsin doktordan :))
Benim bebiş/ler de büyük çıktı ultrasonda ama takvimi dğeişmedim ben, beklenen doğum tarihi fln da hiç söylemedi doktorum bana..
ikizlerse eğer benim mayıs sonu bile doğum riskim var :/

firarperest, keşke alttan baktırsaydın canım. Görürdün bebişini..
Endişelenme, ben de geçen hafta hiç bişi görememiştim üstten kese hariç..
Alttan bakınca göründü/ler ancak.. kalp atışı bile duyduk :nazar:

elifyesiller, canım en iyisini yapmışsınnn :nazar:
gereksiz stres yaşatmicaksın bebişine 1 hafta boyunca.
Maşallah size :nazar:

Günaydın herkese :KK3: :KK3:
ben günaydın yazana kadar öğlen oluyo gerçi :KK1:

Yeni gelenler hoşgelmişşş :)))

Bulantın ne zaman başladı kuzum

5.haftada benim bulantılarım başladı canım geçen hafta da çok vardı.çıkartacak kadar hiç olmuyor ama beni bitkin ve halsiz bırakıyor. ilk gebeliğimde hiç bişey olmamıştı şimdi bazen zorluyor beni:KK43:

Canım mide bulantısı ve halsizlik dışında herşey yolunda. Benim de senin gibi acıkmaya başlayınca mide bulantımı daha çok hissediyorum.Geri kalan zamanda az da olsa sürekli bulanıyor. Buarada ben çok az yemek yiyebiliyorum. 1 kase çorbayla bile doyuyorum. Oyüzden 2 saatte bir karnım acıkıyo. Akşamları 9:30 -10 da yatıp uyuyorum. Canım yatmak dışında hiç birşey yapmak istemiyor. Ne işe gelmek ne de gezip tozmak. Buarada doktorum bana 3 hafta sonraya randevu vermişti 2 Aralık'a. Ama ben sabredemeyeceğim. Oyüzden bu hafta sonu için başka bir doktordan randevu aldım :))

yemeği yemeğe başladığımda rahatlıkla yiyiorum. midem de şişkinlik hala var . akşamları daha halsiz düşüyorum. iş yerinde de yavaş yavaş yansıtmaya başladım sanırım :KK43: niye dalgınsın diyorlar bilmiyorlar ki midem de bir orkestra var :):):):) sürekli yorgun sürekli beyaz bir surat :KK43::KK43::KK43: pazartesiyi bekliyorum bende 10.haftaya kadar her hafta görücem inşallah .razıyım hepsine tek dileğim sağ salim kucağıma almak ...

Sağol canım cevabın için, adet günümü bekleyeyim bakayım ne olacak. Senide tebrik ederim tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini:KK16::KK16: Darısı tüm isteyenlerin(ben de dahil:)) başına olsun inşallah:21:[/Q

Dün regl oldum canım,silik çizgilerin akibeti ortaya çıktı iğne etkisiymiş demekki...Önümüzdeki aya kısmet inşallah..

ellerimi yıkadıkça yeşil çay kokusu alıyorum bütün sıvı içecekler yeşil çay kokuyor burnuma öhhhhhh :KK43::KK43::-):-)

ellerimi yıkadıkça yeşil çay kokusu alıyorum bütün sıvı içecekler yeşil çay kokuyor burnuma öhhhhhh :KK43::KK43::-):-)

Bana da hep soğan kokusu geliyo :KK43:
Herkes soğan kokuyo, yemekhaneye çıkmak işkence zaten..
Bugün karnabahar varmış, bakalım kokusu ile nasıl başa çıkıcam :/

Birde ben dün ağrı kesici içtim yaa, suçluluk duygusu çekiyorum.. Parol içtim ama keşke içmeseydim..
Migrenim çok azıttı resmen titreme nöbeti geçirdim, ısınamıyorum üstümde polarlar, battaniyeler.
Kalktım 2 defa kustum yine rahatlamadım, yattım uyudum.
Bugün de kafam sanki 20 kilo ağırlığında. Leyla gibi dolaşıyorum..

Birde ben dün ağrı kesici içtim yaa, suçluluk duygusu çekiyorum.. Parol içtim ama keşke içmeseydim..
Migrenim çok azıttı resmen titreme nöbeti geçirdim, ısınamıyorum üstümde polarlar, battaniyeler.

Canım suçluluk duyacak birşey yokki boşuna üzme kendini ağrın olduğunda gayet tabi parol alabilirsin senin kötü hissetmen bebeği daha çok etkiler

ayy fenayım valla.:KK43::KK43::KK43::-) bizde de balık var hem yemek istiyorum hem korkuyorum yersem sonrasında ne olur diye. ellerim çay kokuyor mu diyorum çaycıya :):):)): saçmalama dedi bana :):)):

parol hamilelik boyunca içilebilecek tek ağrı kesici sanırım. bi zararı olmaz.5 dakika mümkünse gözlerini kapat biraz rahatlarsın migren in en iyi çözümü karanlık oda :):)): iş arkadaşımın var bazen azıyor montu çekiyor üzerine 5-10 dakika kestirince daha iyi oluyor.

X