ne güzel pek çoğaldık
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizz
bugün pıtpıtları duyan ve kese görenlerede kocaman kocaman masallah
bende bugün yeni doktoruma gittim .. beni bilgilendirmesi herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gitti..çok sevdim doktorumu..
yine karından gözükmedi tam olarak bbek var kalp atısıda belli belirsiz olunca yine alltan baktırdım bebişimi ve kalp atışını net olarak gördüm..pıtpıtları duyunca ağlamak ve gülmek arasında kaldım çok duygulandım aynı zamanda bakmayada doyamadım yavruma
yeni doktorum..coraspin hapnı bıraktırıp cleaksan iğneye geçiş yaptı ve bana kızdı riskli hamilelik grubundasın bide nasıl bi doktora gitmişsin diye (kendisi doç.) pıhtılaşmam ileri seviyede olduğu için bana hap fayda etmezmiş.. şimdi iğneyle birlikte 45 dk yürüyüş ve nar dahil kanımı sulandıracak her türlü gıda serbest..
neler yararlı neler zararlı adı altında gebelikle ilgili mini kitap verdi elime :)
maydanoz nane kesinlikle yasak dedi.. çok canın isterse bile yemiyeceksin dedi..
1 er avuç ceviz fındık badem üzüm yiyeceksin dedi (zaten yiyordum)
haftada 1 balık dedi(sardalya)
1 ay sonraya gün verdi ikili test için...
bebeğimin doğum tarihi 29 haziran oldu ve 8+1 olarak gidiyoruz
ben de en son gittiğimde doktorum bana dediği haftaya göre hesapladığımda ben de bugün 8+1im :) aynıyız :) allahın izniyle sağ salim doğuralım inşallah :)