2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ne güzel pek çoğaldık :nazar:

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizz :nazar::nazar::nazar:

bugün pıtpıtları duyan ve kese görenlerede kocaman kocaman masallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende bugün yeni doktoruma gittim .. beni bilgilendirmesi herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gitti..çok sevdim doktorumu..

yine karından gözükmedi tam olarak :KK19: bbek var kalp atısıda belli belirsiz olunca yine alltan baktırdım :KK19: bebişimi ve kalp atışını net olarak gördüm..pıtpıtları duyunca ağlamak ve gülmek arasında kaldım :KK5: çok duygulandım :KK43: aynı zamanda bakmayada doyamadım yavruma :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16:

yeni doktorum..coraspin hapnı bıraktırıp cleaksan iğneye geçiş yaptı ve bana kızdı riskli hamilelik grubundasın bide nasıl bi doktora gitmişsin diye (kendisi doç.) pıhtılaşmam ileri seviyede olduğu için bana hap fayda etmezmiş.. şimdi iğneyle birlikte 45 dk yürüyüş ve nar dahil kanımı sulandıracak her türlü gıda serbest..
neler yararlı neler zararlı adı altında gebelikle ilgili mini kitap verdi elime :)

maydanoz nane kesinlikle yasak dedi.. çok canın isterse bile yemiyeceksin dedi..
1 er avuç ceviz fındık badem üzüm yiyeceksin dedi (zaten yiyordum)
haftada 1 balık dedi(sardalya)

1 ay sonraya gün verdi ikili test için...

bebeğimin doğum tarihi 29 haziran oldu ve 8+1 olarak gidiyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de en son gittiğimde doktorum bana dediği haftaya göre hesapladığımda ben de bugün 8+1im :) aynıyız :) allahın izniyle sağ salim doğuralım inşallah :):KK9::KK9:

doktorum her ne kadra herşey yerinde normal desede doktoruma sormayı unuttum ben yaaa amann...

şimdi ben sat 24 eylül malumki 2 temmuzda doğması gereken tarih..

ilk doktorda doğum tarihi 30 haz.di..bu ikinci doktorumda doğum tarihi 29 haz.çıktı..

asağıdaki takvimde ayrtıntısı yazılmışya bastan popya 16 mm diyor ama benim usgde bastan popoya 17mm çıktı bebeğim çok mu büyük bi sorun mu var acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi :KK43:

insallah bi sorun filan yoktur.....

doktorum her ne kadra herşey yerinde normal desede doktoruma sormayı unuttum ben yaaa amann...

şimdi ben sat 24 eylül malumki 2 temmuzda doğması gereken tarih..

ilk doktorda doğum tarihi 30 haz.di..bu ikinci doktorumda doğum tarihi 29 haz.çıktı..

asağıdaki takvimde ayrtıntısı yazılmışya bastan popya 16 mm diyor ama benim usgde bastan popoya 17mm çıktı bebeğim çok mu büyük bi sorun mu var acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi :KK43:

insallah bi sorun filan yoktur.....

ushuaia canım
elinden geldiğince takma bu ölçümleri neredeyse her seferinde farklı çıkıyor benim sata göre bdt 19 temmuzdu
ilk aylarda ağustos bile çıktığını bilirim doğum tarihinin seninle aynı şeyleri düşünüyordum çok üzülüyordum bir sorun mu var diye
ama maşallah sağsalim 16 temmuzda kızımı kucağıma aldım ve 15inde yapılan ölçümlere göre 41+ larda görünüyordu :)
her doktorun her cihazın ölçümü farklı ben hem özel doktora gittim hem de hastaneye devam ettim
aynı gün ikisinin ölçümleri farklı oluyordu
sen kalbini ferah tut inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi :nazar::nazar::nazar:

Şu an yazacaklarımı okuyacak olan var mı bilmiyorum.sat'ım 1.ekim ancak henüz hamileyim dahi diyemiyorum. b-hcg bugün1000 çıktı. 2 güne bir 100 birim civarı artıyor.henüz dış gebelik denmedi.7 haftalık olmasına rağmen ağrım ve kanamam yok.daha önce dış gebelik geçiren bir arkadaş varsa vehatırlıyorsa b-hcg değerleri nasıldı,ağrıları kaçıncı hafta başladı veya dış gebelik teşhisi kaç haftalıkken konuldu.

İyi akşamlar kızlar
Biz doktora gittik gün içinde rahattım fakat şimdi biraz tedirginim.
Şöyle ki keseyi gördük ama yolk sac ya da embriyo görülmedi.
Doktor vajinal baksak gözükür muhtemelen ama seni zorlamayalım dedi.
Dış gebelik ihtimali yok çok şükür :nazar: 6 haftayla uyumlu kese boyutu 12 mm dedi. :nazar: 10 gün sonra gel dedi.
Sizce her şey normal mi kızlar?

Şu an yazacaklarımı okuyacak olan var mı bilmiyorum.sat'ım 1.ekim ancak henüz hamileyim dahi diyemiyorum. b-hcg bugün1000 çıktı. 2 güne bir 100 birim civarı artıyor.henüz dış gebelik denmedi.7 haftalık olmasına rağmen ağrım ve kanamam yok.daha önce dış gebelik geçiren bir arkadaş varsa vehatırlıyorsa b-hcg değerleri nasıldı,ağrıları kaçıncı hafta başladı veya dış gebelik teşhisi kaç haftalıkken konuldu.

anlayamadım kese görünmedi mi ultrasonda?

İyi akşamlar kızlar
Dış gebelik ihtimali yok çok şükür :nazar: 6 haftayla uyumlu kese boyutu 12 mm dedi. :nazar: 10 gün sonra gel dedi.

bende de aynısı oldu altı haftayla uyumlu sana yine 10 gün demiş bana iki hafta sonra gel dedi :KK70:

bence normal sadece kesin emin olmak için bu kadar atıyorlar bence canını sıkma zaten sıkıntı olsa ağrı, kanama ve aşırı kusma olarak kendini göstermekte :KK53:

İyi akşamlar kızlar

Tatlım sıkma canını karından bakmış herkeste farklılık gösteriyor eminim alttan baksaydı görünürdü benim daha cumartesi dış gebelik mi değilmi diye baktı allaha şükür değilmiş senin kesende var merak etme yolkta oluşur bebişcanda:)

Canım bak biyokimya uzmanı sölemişti benim eşim sağlık personeli değer 1000 olunca korkmayın diye bi şekilde oluşacak bebiş zaten dış gebelikte yumurtalıklarda su toplanması vs rahimde kızarıklık ouyor dedi dr hatta ben cumartesi muayene olmuştum artışları çok takip etme ben öyle yapıcam haftaya kadar artık nasip neyse o olacak.

Merhaba kızlar..ben de inşallah 2014 Temmuz annesi olacağım :) sat 15 ekim, yaş 35 , şehir izmir, ilk gebeliğim
gebeliğimi beklenen adet tarihimden 3 gün önce kandan baktırdım. O gün 25 idi. iki gün sonra 60 oldu. Sonra 360 ve ctesi günü 1174 oldu :) henuz doktora gitmedim. Çarşamba günü kısmetse. Çok heyecanlıyımmmm :KK16:

Canım öncelikle hayırlı olsun seninle satlarımız aynı en son cumartesi baktırdım demişsin yani 16 kasımdamı baktırdın en son???

merhaba arkadaslar benim en so adet tarihim 20 ekimdi 28 gunde biroluyorum bu ay 17 sinde olmam gerekiyodu ben 4 gun once erken gebelik testi yaptim pozitif cikti sonrasinda testi tekrarladim ve gene pozitif cikti adet tarihim de geci ama doktora daha gitmedim 2 ay oncekimyasal gebelik yasadim simdi doktora gitmeyede korkuyorum ama kimyasal gebelikte sanciliydi bunda cok sukur bisey yok bide yurtdisinda yasiyorum burda da yeniyim esimle evlenip geleli 6 ay oldu ne yapcagimi sasirdim sizce doktora haftaya randevu alabilirim gitsem ultrasonda gore bilirmiyim heryere yzdim ama turkiyede simdi gec oldu kimse yok buralarda sannirim ...:KK43:

bende de aynısı oldu altı haftayla uyumlu sana yine 10 gün demiş bana iki hafta sonra gel dedi :KK70:

bence normal sadece kesin emin olmak için bu kadar atıyorlar bence canını sıkma zaten sıkıntı olsa ağrı, kanama ve aşırı kusma olarak kendini göstermekte :KK53:
Gerçekten mi canım ya? Çok sağol valla içimi rahatlattın. 10 gün beklemeyip gitsem mi diye düşünüyodum ama acele etmesem daha iyi sanırım. Çok teşekkür ederim.

Tatlım sıkma canını karından bakmış herkeste farklılık gösteriyor eminim alttan baksaydı görünürdü benim daha cumartesi dış gebelik mi değilmi diye baktı allaha şükür değilmiş senin kesende var merak etme yolkta oluşur bebişcanda:)
İnşallah canım ya çok sağol.. İnşallah sen de ben de hepimiz hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi. :nazar:

herkese günaydın hayırlı sabahlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz kızlar benim dün içim rahat etmedi başka bi doktora gittim ve çok şükür Rabbime kalp atışlarını duydum nasıl rahatladım anlatamam üstümden büyük bi yük kalktı perikanadı canım bugün senden de aynı güzel haberi alırız inşallah

Gerçekten mi canım ya? Çok sağol valla içimi rahatlattın. 10 gün beklemeyip gitsem mi diye düşünüyodum ama acele etmesem daha iyi sanırım. Çok teşekkür ederim.

İnşallah canım ya çok sağol.. İnşallah sen de ben de hepimiz hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi. :nazar:

firarperest canım keşke vajınal baktırsaydın için rahat ederdi böyle stres olmazdın ama karından gözükmemesi çok çok normal sıkıntı yapma bence

Günaydın güzel anneleer:KK16:
Benim kahvaltı alışkanlığım yoook bugün bebisimle birlikte ilk kahvaltımızı yaptik sütümüzü icicez meyvemizi yiyicez inss bulantisiz....bol bol su icicez artık herşeye dikkat edicez :124:

merhaba arkadaslar benim en so adet tarihim 20 ekimdi 28 gunde biroluyorum bu ay 17 sinde olmam gerekiyodu ben 4 gun once erken gebelik testi yaptim pozitif cikti sonrasinda testi tekrarladim ve gene pozitif cikti adet tarihim de geci ama doktora daha gitmedim 2 ay oncekimyasal gebelik yasadim simdi doktora gitmeyede korkuyorum ama kimyasal gebelikte sanciliydi bunda cok sukur bisey yok bide yurtdisinda yasiyorum burda da yeniyim esimle evlenip geleli 6 ay oldu ne yapcagimi sasirdim sizce doktora haftaya randevu alabilirim gitsem ultrasonda gore bilirmiyim heryere yzdim ama turkiyede simdi gec oldu kimse yok buralarda sannirim ...:KK43:

Merhaba muyom,öncelikle gözün aydın. Adet gecikmesinden bir hafta sonraya tabiki doktorundan randevu alabilirsin. Ama geç döllenme falan olduysa vajinal muayenede görebilirsin anca, sadece karından baktırmak istiyorsan en erken 6. haftayı bekle derim canım ben.

Dün seninle aynı şeyleri yaşamız :)Senin de gözün aydın canım :)) çok sevindim

herkese günaydın hayırlı sabahlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz kızlar benim dün içim rahat etmedi başka bi doktora gittim ve çok şükür Rabbime kalp atışlarını duydum nasıl rahatladım anlatamam üstümden büyük bi yük kalktı perikanadı canım bugün senden de aynı güzel haberi alırız inşallah

Günaydın kızlar bugün nasılsınız maşallah epey hızlı ilerliyoru<z :) geçmişi okuyamadım bugün iş yoğundu umarım herkes için her şey yolundadır.

Perikanadı gittin mi doktora cnm gelince mutlaka yaz güzel haberlerle gelirsin inşallah.

biz mide bulantısı ile devam ediyoruzz. aç kalınca daha çok midem bulanıyor:KK43::KK43::KK43: kilo almamaya çalışıyorum çünkü bu progestan sanki daha rahat kilo aldırıyor bana yanaklarım ağır gelmeye başladı şimdiden :KK43::KK43::KK43:

X