2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam kizlar....
bende dun kan verdim regl gecikmenin 6.gununde sonuc 1 359 cikti iyimi sizce????

abd bir arkadas varmis evet maalesef yurt disinda ultrasonlu dr bulmak sans....
genelde 3 kez yapiyorlar ayrintili yada acillik sorunun varsa....
bende oturdugum yere yeni tasindim drlari hakkinda bilgim yok nette dr aradim telde cogunun ultrasonu yok....
neyse oturdugum yere yakin polyclinique var oraya soralim bizi ultrasonlu bir yere yonlendirirler diye dusundum....
birde ne gorim tam yerine dusmusum bircok dr var ve heray ultrasonlu hemen randevu aldik oda onumuzdeki aya verdiler...
randevum oldugu gun ultrason yapacaklar.....
nbenilde karnimda sancim vardi baska bir jinekologa gittim ultrasonsuz hem ilacimi aldim hemde kan tahlili....
nsende arasan kesin bulursun.... Genelde ya ozel hastaneler de yada cliniklerde ozel muayene si ve devlet hastanelerinde ultrason bulunmuyor....

Cnim bende ayni senin gbiyim gebelgmi 39derece atesten hasteneye gttigmde ogrenmiştim sana tawsiyem atesin okdar yukselmeden hissettgn anda git doktora okdar ates bebege cok zararli

Hayırlı olsun cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin... Bende BATa 2 gün kala öğrendim gebeliğimi 1 kaçgün önce

Canim hayirli olsun hoşgeldin aramiza

bence bol bol gaza basmalı heheh

bazı hamile kadınlarda olabiliyormuş canım ama için rahat ersin istiyorsan doktor kontolunde doktoruna sor istersen.

yapmak istemediğim zamanda sürekli sorumsuz diyip duruyor ve bazende dozajı aşıp beni hırpalıyor beni daha çok sinir ediyor..kv mutfak dolaplarını değiştiriyormuş gelemezmiş!! açıkçası 1 an önce iyileşsin ve işe gitsin diye çok dua ediyorum Allaha veya memleketine gitsin benide kendi halime bıraksın bi zahmet!!! sabrım pek kalmadı zaten bugun sağlık ocağına gitmek zorunda kaldım çok hasta oldum 2 tane ilaç yazdı daha kötülersen gel antibiyotik tedavisine başlıcaz dedi.. eve geldim yattım uyucam başımda sorumsuzz bana puding yapmıyorsun diyip duruyor..dediöm kendin yap arkasında tarifi yazıyor..uyandım baktım yapmamış..sabrımın sonuyla beyfendiye puding yaptım!! Allahım bana sabıırrr veerrrsiinnnnn!

Kuzularr bebeğinizin cinsiyeti içinize doğuyor mu ayyy ben çok merak ediyorum:)))

ben kızım olsun istemekle birlikte kız hissediyorum :) dün gece rüyamda erken doğum yapmışım ve bi kızım olmuş..çok tatlıydı masallah suphanallah.. emziriyırdum..yzüne bakmaya doyamıyordum muhteşem bi duyguydu..insallah o günleride görürüm ve görürüz kızlarrr...rüyam hiç bitsin istemedim
paylaşım yapmak yasak biliyorum ama ,görmenizi istedim bu videoyu

Hala Anne Karnında Olduklarını Zanneden İkiz Bebekler - YouTube

haberlerde görmüştüm çok rtatlılar gerçekten masallah
acayip bir gaz problemim var araştırdım normalmiş ama nasıl giderim bilmiyorum bitki çayı yapayım bi umarım rahatlatır,öpüldünüz iyi geceler

bende aynen sanki tüp yutmuş gibiydim..pazardan trabzon hurması dıyorlar turuncu renkli meyva elma kadar buyuk onu yıyınce karnımın şişkinliği geçti tavsiye ederim..

slm arkadaşlar 6+3deyim,ilk kez bugün gittim doktora.Bebişimizi de gördük kalp seslerini de duyduk :) (buarada karından bakıldı) darısı henüz duyamayan herkese ,çok güzel bir duygu içinde bir kalbin daha attığını bilmek,heyecan verici :)

Cok gecmıs olsun cok dikkat et kendine bol su ic ihmal etme benimde tekrarlyo surekli biktim artk keseyi gordun mu sen kalp atisi icin ne zaman gdiceksn

Cnm batim 3 kasimdi 5 kasimda kesem görüldü. Doktorum 20 sinde cagirdi kalp atisi icin.enfeksiyondan yattigim hastanede 6 hafta dediler bebegi goremedini soyledi.carsamba yi bekliyorum korkuyla :-( zaten enfeksiyondan yorulxdum cok.

Iyi aksamlar kizlar ben dun dayanamayip yine doktora gittim bebegimin kalp atisi baslamis :)darisi duymayankarin basiba bu arada doktor bana dun balik yagi vitamin ve bulanti habi verdi siz ne kullaniyorsunuz folik asit balik yagi karsiliyomus gerek yok ayrica dedi

Cnim bende ayni senin gbiyim gebelgmi 39derece atesten hasteneye gttigmde ogrenmiştim sana tawsiyem atesin okdar yukselmeden hissettgn anda git doktora okdar ates bebege cok zararli
Evet bebeğe cok zararli oldugunu duyunca hastaneye kostum zaten hemen yatairdilar tedavi gördüm. Artik ateşi hissettigim an giderim.

eviniz hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde oturun bebişin şansıyla geliyoor

canım bende pzt tekrar başka bi doktora gidicem aslında bende heyecanlyım :) ilk kez pıtpıtları duyucam geçtiğimizhafta içindeki doktor bana kalp atışını dinletmemişti sadece görmüştük
çok nadir brazilya dizilerindeki pastel renk rüyaları görüyorum :)) genelde bol atraksiyonlu rüyalarla boğuşuyorum
1 Damlacık kanamam var dedim doktora stres yapma dinlen dedi, ama gidecem yine de kontrole canım
geçmiş oslun,çok fazla ayakta kalma dinlen

kızlar aranızda crinone jel kullanıp topak topak kahverengi pembemsi arası akıntısı olan var mı? nolur yardım edin bana bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum ((
canım içerdeki kalan kanlar o jelle dışarıya çıkıyor..taze kan değil yani..içini ferah tut.. Allahın izniyle bebişin seninle ilk düşüğümde kullanmıştım..kullanmama rağmen kıpkırmızı damla damla kan geliyordu..sonrada düşmüştü zaten.. oyuzden içini ferah tut sen.
Arkadaşlar sizin de karnınızda şişkinlik var mı? Ağzımın tadı çok fena değişti..

bi ara şişti canım..bide kabızlık sorunum vardı..doktor magnorm verdi..sabah aksam içiyorum aç karnına..bide şu trabzon hurması var turuncu renkli elma kadar büyük o iyi geldi bana.
ilk 3 ay mtluluk ayi heyecan ayi endise ayi korku ayi
ikinci 3 ay durgun bir o kadarda mutlu bir ay cinsiyet heycaninin yasandigi ay
son 3 ay heyecan Sevinc korku ve mutlu son ayi
Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin

canımm senide bekliyoruz aramıza ,,insallah temmuz annişi olarak sende olursun
Kızlar Merhaba,
Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşAllah.

aminnn aminnnn insallah

pıhtılaşman yok ise kullanma kanı sulandırır ve allah korusun kanaman olursa doktorlar durduramaz da kanamanı bu sefer..

canım kiminin değeri yüksek olur kimininki düşük seninde bence iyi gidiyor artış olark.. kesei görmeye gittiniz mi?

canımmm hemen üzlmee dur bakemm.. bence sen başka bi merkeze gidip kan testini yenilet.. 700 olan değerin yeniden 7000 çıkmış sanırım sonrada 1000 demişler demi..Allahın izniyle bebişin seninle canım..içini ferah tut..iyi şeyler düşün..

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz

kese ve pıtpıtları görenler duyanlar içinde hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin insallah

hayırlı olsun canım pıtpıtları duymuşsun

sabah - akşam folik asit tok karnına

günde 1 sabah tok karnına coraspin (pıhtılaşma sorunum var benim)

günde 2 kez magnorm suda eritmeli ilaç (kabızlığıma iyi geliyor)

Bayer firmasının ürettiği “elevit” adlı özellikle hamile kadınlara verilen vitamin ilacında domuz katkısı olduğunu öğrendim twitterden. Tam olarak inanamadığım için firmayı arayıp bizzat kendim sordum. görevli bana aynen şunları söyledi “evet, elevit adlı ilacın içindeki E vitaminin kaynağı domuzdur”

Bunu duyduktan sonraki sorum ” Peki prospektüste böyle bir açıklama var mı?” oldu. onlarda olmadığını belirttiler. kullanılan vitaminin nereden elde edildiği yazmazmış.

Gerçekten sağlık bakanlığına bu soruyu soranlara gelen cevap da firmayı onaylar nitelikte. Bu maddelerin, jelatin vs. nerden elde edildiğine değil hijyenik, kaliteli ve standartlara uygun olup olmadığına bakılıyormuş. haram olup olmadığı önemli değil yani. ister domuzdan gelsin ister başka bir hayvandan.
Size bu haberle ilgili linkleri de iletiyorum.

https://twitter.com/slymnkurt/status/388740167026348032
Şeriat, Tarikat, Hakikat: bakanlığın cevabı
Milli Gazete - Hak Geldi, Batıl Zail Oldu | Zehirlemeye anne karnında basladılar

-alıntı-

arkadaşlar bu bilgiyi yaklaşık olarak hamile kalmadan önce öğrendim ve aklıma gelmişken sizlerle paylaşmak istedim..eğer doktorunuz verirse elevite eş değer olan bir alternatifini yazmasını rica edin..

Kızlar aranızda regl sancısı gibi bi ağrı hisseden var mı? Ben 6.haftadayım ve ağrım oluyor ara ara ve endişeleniyorum.

Oluyor canım ama gayet normalmiş bu dönemde korkma.

Siskinlikten patlamak uzereyim

Aynı şeyleri hissettiğimizi duyunca içim rahatlıyor kızlar iyi ki burda paylaşabliyoruz.. Benim de şişkinlik çok fazla, bel ve kasık ağrıları var, (her an değil ama sıklıkla.. )

malesef cnm önumuzdeki maclara bakicaz insAllah saglicakla hayilri bir zamanda gelsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…