- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
regl olmayi bekle cnm cat ignesi yaniltirArkadaşlar iyi geceler, bana yardımcı olabilir misiniz? 2 gündür sabah idrar testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ancak akşam baktığımda silik 2.çizgiyi görüyorum.Bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 15.günümdeyim. Ancak bat 18 kasım. Aranızda böyle birşey yaşayan oldumu, hamilelik olabilir mi sizce? Daha önceki aylarda da idrar testleri yapardım haftalarca dursa bile hep tek çizgiydi..Kafam karıştı fikriniz var mı acaba??
regl olmayi bekle cnm cat ignesi yaniltir
iyi geceler hanımlar gene bakıp kaçıyorum hemen yazayım dedim..benim de 2.hamileliğim..4.5 yaşında bi kızım var ankarada yaşıyorum.arkadaşımız yazmış akşam silik çizgi çıkıyor diye bu benimde basıma geldi.gündüz yaptım akşam üzeri hafif çizgi vardı ve o ay regli olmuştum.ama bu ay erken test yapmıştım ve 3-4 dakika içerisinde ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm..ve bu ay hamile kaldım.silik çizginin akıbetini öğrenmiş oldum dolayısıyla...bu arada benim de karın ağrım var hem de fazla biraz.çok korkuyorumda
Slmmmm guzel mi guzel temmuz anneleri inss yakinda aranizda olucam... Onceden topige bakip cikiyordum allahim buraya yazmak banada nasip olur diyordum.... Sabah test yaptim ikinci çizgi cıktı... Inanamiyorum hatta kan tahlili yaptirmadanda inanamayacam gibi... Sizi sevgiyle kucakliyorum...
Şişkinlik bende de var canım ama 2.gebeliğim olduğu için benim karnım daha erken şişecek ztn.öyle oluyormuş.ikinci lerde şimdiden karnımın aşt tarafı sertleşti dolmuş gibiArkadaşlar sizin de karnınızda şişkinlik var mı? Ağzımın tadı çok fena değişti..
eviniz hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde oturunbebişin şansıyla geliyoor
Çok Sağol canım inşallah Rabbim gönlümüze göre vir bir ev almayı nasip eder bize ve olmayan herkese
canımBayer firmasının ürettiği elevit adlı özellikle hamile kadınlara verilen vitamin ilacında domuz katkısı olduğunu öğrendim twitterden. Tam olarak inanamadığım için firmayı arayıp bizzat kendim sordum. görevli bana aynen şunları söyledi evet, elevit adlı ilacın içindeki E vitaminin kaynağı domuzdur
Bunu duyduktan sonraki sorum Peki prospektüste böyle bir açıklama var mı? oldu. onlarda olmadığını belirttiler. kullanılan vitaminin nereden elde edildiği yazmazmış.
Gerçekten sağlık bakanlığına bu soruyu soranlara gelen cevap da firmayı onaylar nitelikte. Bu maddelerin, jelatin vs. nerden elde edildiğine değil hijyenik, kaliteli ve standartlara uygun olup olmadığına bakılıyormuş. haram olup olmadığı önemli değil yani. ister domuzdan gelsin ister başka bir hayvandan.
Size bu haberle ilgili linkleri de iletiyorum.
https://twitter.com/slymnkurt/status/388740167026348032
Şeriat, Tarikat, Hakikat: bakanlığın cevabı
Milli Gazete - Hak Geldi, Batıl Zail Oldu | Zehirlemeye anne karnında basladılar
-alıntı-
arkadaşlar bu bilgiyi yaklaşık olarak hamile kalmadan önce öğrendim ve aklıma gelmişken sizlerle paylaşmak istedim..eğer doktorunuz verirse elevite eş değer olan bir alternatifini yazmasını rica edin..
Ben de duymuştum bunu canım paylaştığın iyi olmuş
Arkadaşlar iyi geceler, bana yardımcı olabilir misiniz? 2 gündür sabah idrar testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ancak akşam baktığımda silik 2.çizgiyi görüyorum.Bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 15.günümdeyim. Ancak bat 18 kasım. Aranızda böyle birşey yaşayan oldumu, hamilelik olabilir mi sizce? Daha önceki aylarda da idrar testleri yapardım haftalarca dursa bile hep tek çizgiydi..Kafam karıştı fikriniz var mı acaba??
Günaydın doktora gidecek arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz
iyi günler cnm kaç haftalık hamilesin??
6+4 yada 5 canım
tebrik ederim cnm rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son adet tarihin ve kan değerin kaç cnm kese göründümü bnmde son adet tarihim 1 ekimdi 8 kasımda kanda 46 çıktı 12 kasımda 427 çıktı sanırım geç döllenme çarşamba kontrolum var bakalım görüncekmi ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı inş bu kez bişey olmazz