2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşlar iyi geceler, bana yardımcı olabilir misiniz? 2 gündür sabah idrar testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor ancak akşam baktığımda silik 2.çizgiyi görüyorum.Bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 15.günümdeyim. Ancak bat 18 kasım. Aranızda böyle birşey yaşayan oldumu, hamilelik olabilir mi sizce? Daha önceki aylarda da idrar testleri yapardım haftalarca dursa bile hep tek çizgiydi..Kafam karıştı fikriniz var mı acaba??

regl olmayi bekle cnm cat ignesi yaniltir

iyi geceler hanımlar gene bakıp kaçıyorum hemen yazayım dedim..benim de 2.hamileliğim..4.5 yaşında bi kızım var ankarada yaşıyorum.arkadaşımız yazmış akşam silik çizgi çıkıyor diye bu benimde basıma geldi.gündüz yaptım akşam üzeri hafif çizgi vardı ve o ay regli olmuştum.ama bu ay erken test yapmıştım ve 3-4 dakika içerisinde ikinci çizgiyi silikte olsa görmüştüm..ve bu ay hamile kaldım.silik çizginin akıbetini öğrenmiş oldum dolayısıyla...bu arada benim de karın ağrım var hem de fazla biraz.çok korkuyorumda

Son düzenleme:

Anladım canm umutlanmak istemiyorum ama insanın çok istediği bişey oluncada mantıklı olamıyor işte Allah'tan hayırlısı ne diyeyim, nasip ettiyse Rabbim olur..İnşallah bebişin sıkıca tutunmuştur sana, birşey olmaz. Dinlen bol bol

Slmmmm guzel mi guzel temmuz anneleri inss yakinda aranizda olucam... Onceden topige bakip cikiyordum allahim buraya yazmak banada nasip olur diyordum.... Sabah test yaptim ikinci çizgi cıktı... Inanamiyorum hatta kan tahlili yaptirmadanda inanamayacam gibi... Sizi sevgiyle kucakliyorum...

Selam hicranim. ayy cok sevindim canim tebrikler.

bugün bende dahil birçok güzel annenin doktor randevusu var. hepimize bol şans kızlar

Arkadaşlar sizin de karnınızda şişkinlik var mı? Ağzımın tadı çok fena değişti..
Şişkinlik bende de var canım ama 2.gebeliğim olduğu için benim karnım daha erken şişecek ztn.öyle oluyormuş.ikinci lerde şimdiden karnımın aşt tarafı sertleşti dolmuş gibi

Günaydın annişler bgn doktora gidecek herkesin hayırlı haberlerle dönmesini diliyorum bizi habersiz bırakmayın

Tatlım eğer çatlatma iğnesi işin içinde olmasaydı büyük ihtimalle hamilesin diyebilirdim ama, iğne yanıltıyor olabilir. Benim bu hamileliğimde de aynı senin gibi oldu. Benim bidahaki adetim 17 Kasımdı. 2 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim onda bile çok çok silik çıktı. Sonra normal gebelik testlerinden yapmıştım birkaç tane, baştan birşey çıkmamıştı, sonradan birkaç saat sonra 2. çizgi çok çok hafif belirginleşmişti. Diyeceğim o ki kan tahlili verirsen kesin sonuç alırsın hayatım.

Günaydın temmuz anneleri
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah..

Ben bugün pek tatsız uyandım karnım yine şiş
Mide bulantım da vardı kahvaltı yaparken..
Size oluyor mu bilmiyorum ama ben yemeğe başlarken iyiyim biraz yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor, yediklerimden tiksinmeye başlıyorum
Veeee gel pazartesi gel diyorum

6+4 yada 5 canım

tebrik ederim cnm rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son adet tarihin ve kan değerin kaç cnm kese göründümü bnmde son adet tarihim 1 ekimdi 8 kasımda kanda 46 çıktı 12 kasımda 427 çıktı sanırım geç döllenme çarşamba kontrolum var bakalım görüncekmi ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı inş bu kez bişey olmazz

benimde son adetim 1 ekim canım ilk bhcg 80 küsür çıkmıştı 2 gün sonrası 365 küsürdü ikiz gebelik olabilir demişti ama ben daha muayene olamadım değerim ne oldu bilmiyorum kesemi de göremedim.senide tbrk edirm canım inş bidaha o olumsuzluğu yaşamazsın sağlıcakla alırsın meleğini kucağına senin başladımı bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…