eviniz hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde oturun
bebişin şansıyla geliyoor
Çok Sağol canım inşallah Rabbim gönlümüze göre vir bir ev almayı nasip eder bize ve olmayan herkese
canım
Bayer firmasının ürettiği elevit adlı özellikle hamile kadınlara verilen vitamin ilacında domuz katkısı olduğunu öğrendim twitterden. Tam olarak inanamadığım için firmayı arayıp bizzat kendim sordum. görevli bana aynen şunları söyledi evet, elevit adlı ilacın içindeki E vitaminin kaynağı domuzdur
Bunu duyduktan sonraki sorum Peki prospektüste böyle bir açıklama var mı? oldu. onlarda olmadığını belirttiler. kullanılan vitaminin nereden elde edildiği yazmazmış. Gerçekten sağlık bakanlığına bu soruyu soranlara gelen cevap da firmayı onaylar nitelikte. Bu maddelerin, jelatin vs. nerden elde edildiğine değil hijyenik, kaliteli ve standartlara uygun olup olmadığına bakılıyormuş. haram olup olmadığı önemli değil yani. ister domuzdan gelsin ister başka bir hayvandan. Size bu haberle ilgili linkleri de iletiyorum.
https://twitter.com/slymnkurt/status/388740167026348032
Şeriat, Tarikat, Hakikat: bakanlığın cevabı
Milli Gazete - Hak Geldi, Batıl Zail Oldu | Zehirlemeye anne karnında basladılar
-alıntı-
arkadaşlar bu bilgiyi yaklaşık olarak hamile kalmadan önce öğrendim ve aklıma gelmişken sizlerle paylaşmak istedim..eğer doktorunuz verirse elevite eş değer olan bir alternatifini yazmasını rica edin..
Ben de duymuştum bunu canım paylaştığın iyi olmuş