2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yarın ki doktora gidecek arkadaslar inşallah pıt pıtları duyarsınız ve biz teyzelerinede haber verin doktordan gelınce

Doktora gidecek olan arkadaşlar 2. ayınız dolana kadar çokta birşey görmeyi beklemeyin. Çünkü göreceğiniz şey minicik bir noktacık :) Doktorlar her ne kadar işte bak şurası kalbi, burası kafası diye size tarif etse de siz ekranda gördüklerinizi birşeye benzetemeyeceksiniz :) Ama annelik duygusu işte. Gördüğünüz o minicik nokta bile saatlerce gözyaşı dökmenize sebep olabilir. ( Mendillerinizi hazırlayın. )

merhaba kızlar sabah Dr.a gittim 10.45e randevu almıştık dr.un ameliyatı çıktı 12.10 gibi girebildim .çok canayakın ve normal doğum yanlısı bir dr. buldum elhamdülillah.eşimle gitmiştik eşimin dersi olduğu için o gitmek zorunda kaldı.tek başıma girdim içeri .karından ultrasonla keseyi gördüm kalbi de atıyor maşallah çok sevindim .darısı sizlerin başına .daha minicik.
Canım, maşallah minik bebişine :nazar: demek duydun kalp atışlarını, :nazar: darısı bizee :)))

Ya varya bence cihaz bozuk niye diyceksin eeee benim zaten çarşamba değerim 700 lerdeydi bugün yine 700 bide 1000 küsür çıkmış başka yaptıklarında birer saat arayla böle saçmalık olurmu kanamam vs yok zaten allaha şükür o korkuyla işte ne bileyim insan üzülüyor yani ama inş bebeğim benimledir ya benim kızımda öle ikide bir kan vermek yoktu inanki daha güzeldi stressiz geçti almayan rabbim almaz kısmette yoksada elden bişey gelmez allahıma hamd olsun.
hıı sen ilk kez kan testi yaptırıyosun sanmıştım ben canım önceki mesajlarda.
Mutlaka cihazda sorun vardır, zaten bebeğin ile ilgili kötü bi durum olsaydı değerin düşerdi yine 700 olmazdı..

Selamlar kızlar..

bende bugün gittim doktora, kalp atışını duymak için gitmiştik ama sadece gördük gene :) olsun bunada şükür, daha çok küçük dedi doktor, yarın sabah tahliller için kan vercem bakalım inş değerler de iyi çıkar :)

bulantımda yok çok şükür hatta çok acıkıyorum :))) doktor iyi dedi et yicekmişim protein çok lazımmış bide süt peynir yoğurttan hergün en az bir porsiyon mutlaka ye dedi, meyve çok yeme kilo yapar dedi bide..

yarın bisürü randevu var okuduğum kadarıyla hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz inşallahh :KK16:
maşallah size de canım :nazar:
yaa evet benim doktorum da sütü söyledi ama içemiyorummm :KK25:
cevizden de sütten de hoşlaşmıyorum şu ara :KK43:

Canim merak etme 5+5haftalik benimde bugn gttim doktora sadce kese gorundu senin gbi 10gun snra tekrar cgardi
yağmurr, gördün mü keseciğini canımm :nazar: maşallah :)))

Arkadaşlar sizin de karnınızda şişkinlik var mı? Ağzımın tadı çok fena değişti..
hemde nasssıılll. :KK43:( hele bugün inanılmaz kötüyüm, son 20 dk paydos resmen dakikaları saydım bugün :KK43:

Yarın için izin aldım, Öğlen doktordayız inşş.. Umarım güzel haberlerle gelirim..
duygudan duyguya sürükleniyorum, heyecan, mutluluk, korku, panik ..
Dualarınızı eksik etmeyin :KK3:
İyi akşamlar kızlar :))))

Kizlar gebelik hesaplayicilar hep sat a gore yapiliyor ya ben ovulasyon testi ile gebelik oldu. sat 2 ekim ama ben ya 15 ya 17 ekimde hamile kaldim oncesinde ve sonrasinda iliski olmadi. simdi ben dogumu gebelik haftami neye gore hesaplicam neye gore ne zaman kalp qtisi icin doktora gitmeliyim? Kafam baya karisti

betahcg değerine göre kaç haftalık oldugunu anlayabılırsın,benım de hesabıma göre gebelıği öğrendiğimde 5 haftaydı ama sat a göre 6 hafta oluyor bu hafta doktora gittiğimde geç döllenme olmus dedi 15 gun sonrakı ultrasonda tam olarak kaç hafta oldugu bellı olacak benım

canım benım kullandıgım ilaç premesis bulantıya iyi geliyor ayrıca b6 b12 folik asit ve kalsiyum var ve bitkisel bir ilaç allaha şükür bulantılarım çok şiddetli olmuyor ama 2-3 gün kötüydüm şimdi iyiyim

Son düzenleme:
slm arkadaslar. ben henuz ultrasona giremedim zaten toplam 4 kez ultrason hakkimiz var burda 7. haftada ilkine giricem. daha once dusuk yaptigim icin dikkat etmem gereken bisey var mi diye sorduk doktora bebek aspirini kullanmami onerdi ama kanama olursa birak dedi , size de boyle bisey soylendi mi yoksa ben mi anlayamadim doktorun demek istedigini ? kafamdaki herseyi de soramiyorum yeterince dilim yok :KK43:

slm arkadaslar. ben henuz ultrasona giremedim zaten toplam 4 kez ultrason hakkimiz var burda 7. haftada ilkine giricem. daha once dusuk yaptigim icin dikkat etmem gereken bisey var mi diye sorduk doktora bebek aspirini kullanmami onerdi ama kanama olursa birak dedi , size de boyle bisey soylendi mi yoksa ben mi anlayamadim doktorun demek istedigini ? kafamdaki herseyi de soramiyorum yeterince dilim yok :KK43:

neden 4 kez girme hakkın var özel saglık sigortası oldugu için mi? aspirin kullan denmedi bana ama biraz sakıncalı sanki yani kanı sulandırdıgı için kullanımı dogru mu bilmiyorum ama doktorun verdıyse bir bildiği vardır

düşükmü yaptın yoksa kalbi durdugu için kürtajmı oldun önemli olan bu....şöyleki dr.un pıhtılaşma olabilir belki belki diye işi şansa bırakmak istememiş 1 tane düşügün oldugu için bance pıhtılaşma degerlerine baktır benimde 1 kürtajım var drum işi şansa bırakmamak için pıhtılaşma degerlerime baktı şükür normal ama bunu kesinlikle ihmal etme testler biraz pahalı..

neden 4 kez girme hakkın var özel saglık sigortası oldugu için mi? aspirin kullan denmedi bana ama biraz sakıncalı sanki yani kanı sulandırdıgı için kullanımı dogru mu bilmiyorum ama doktorun verdıyse bir bildiği vardır

ben abd de yasiyorum burda 9 ayda toplam 4 kere ultrasona aliyolar :KK43: bende kani sulandirdigini duymustum bilakis daha tehlikeli olabilir diye dusundum acaba doktora demek istedigimi tam anlatamadim da mi oyle dedi diye sormak istedim sizlere

düşükmü yaptın yoksa kalbi durdugu için kürtajmı oldun önemli olan bu....şöyleki dr.un pıhtılaşma olabilir belki belki diye işi şansa bırakmak istememiş 1 tane düşügün oldugu için bance pıhtılaşma degerlerine baktır benimde 1 kürtajım var drum işi şansa bırakmamak için pıhtılaşma degerlerime baktı şükür normal ama bunu kesinlikle ihmal etme testler biraz pahalı..

ben 11 haftada kanamali dusuk yaptim o zaman ki doktorumda ayniydi

Şişkinlik hem de nasıl.... göbeğim şimdiden büyüdü sanki 4 aylık gibi :KK30: bacak bacak üstene atınca bile karnım ağrımaya başlıyo, ağzımda da pas gibi metalik bir tat var. :26:

al bendede o kadar şişki hemde nasıl eşim dalga geçiyo:)) bune hatum sumo güreşçisimi doguracaksın diyo:)))

ben abd de yasiyorum burda 9 ayda toplam 4 kere ultrasona aliyolar :KK43: bende kani sulandirdigini duymustum bilakis daha tehlikeli olabilir diye dusundum acaba doktora demek istedigimi tam anlatamadim da mi oyle dedi diye sormak istedim sizlere

ya evet yurt dışında öyleymiş ama cok sacma degıl mı canım sen doktorunla bir daha konuş şakaya gelmez bu iş senınde kafan rahatlasın hem

al bendede o kadar şişki hemde nasıl eşim dalga geçiyo:)) bune hatum sumo güreşçisimi doguracaksın diyo:)))

bendede şişkinlik cok fazla,cok şişmişsin diyenlere gazımla döverım bak dıyorum :) ne yapmalı bu duruma yaa

Son düzenleme:
Canım, maşallah minik bebişine :nazar: demek duydun kalp atışlarını, :nazar: darısı bizee :)))

hıı sen ilk kez kan testi yaptırıyosun sanmıştım ben canım önceki mesajlarda.
Mutlaka cihazda sorun vardır, zaten bebeğin ile ilgili kötü bi durum olsaydı değerin düşerdi yine 700 olmazdı..

maşallah size de canım :nazar:
yaa evet benim doktorum da sütü söyledi ama içemiyorummm :KK25:
cevizden de sütten de hoşlaşmıyorum şu ara :KK43:

yağmurr, gördün mü keseciğini canımm :nazar: maşallah :)))

hemde nasssıılll. :KK43:( hele bugün inanılmaz kötüyüm, son 20 dk paydos resmen dakikaları saydım bugün :KK43:

Yarın için izin aldım, Öğlen doktordayız inşş.. Umarım güzel haberlerle gelirim..
duygudan duyguya sürükleniyorum, heyecan, mutluluk, korku, panik ..
Dualarınızı eksik etmeyin :KK3:
İyi akşamlar kızlar :))))

Ewt gordum keseyi 5+5dedi 10gun sonra tekrar cagardi biraz halsizim suan uzaniyrm idrar yollarinda enfeksiyon problemim wardi
inş tekrarlamaz:-(

Ewt gordum keseyi 5+5dedi 10gun sonra tekrar cagardi biraz halsizim suan uzaniyrm idrar yollarinda enfeksiyon problemim wardi

Cnm ayni haftadayiz ve aynen idrar yolu enfeksiyonu gecirdim dün çıktım hastaneden 4 gün yattim.allah herkesi korusun bu illetten

Cnm ayni haftadayiz ve aynen idrar yolu enfeksiyonu gecirdim dün çıktım hastaneden 4 gün yattim.allah herkesi korusun bu illetten

ne gibi belirti yasiyorsunuz kizlar idrar yolu enfeksiyonunda

ne gibi belirti yasiyorsunuz kizlar idrar yolu enfeksiyonunda
cok sık idrara cikiyorsun yaparken agri yada yanma oluyor.ilerledigi zaman istahsizlik ve inanilmaz ateş yapiyo bende 39 derece ile hastaneye kaldirildim titremekten öldüm ayrica yan boşluğun agriyor.ben bu yil 3 kez yaşadım. Cok zor bida yasatmasin allah.

cok sık idrara cikiyorsun yaparken agri yada yanma oluyor.ilerledigi zaman istahsizlik ve inanilmaz ateş yapiyo bende 39 derece ile hastaneye kaldirildim titremekten öldüm ayrica yan boşluğun agriyor.ben bu yil 3 kez yaşadım. Cok zor bida yasatmasin allah.

sagol cnm bnmm saglicakla yavrunu kucagina al guzelim

Kızlar merhaba, ben de aranıza katılıyoruumm,
Bugün kan testi yaptırdım 28.10 yani hamileyimmm:))))
sat:17.Ekim'di. Adetime 2 gün kala kan testiyle öğrendim:))
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı diliyorum.
Benim 2. bebişim olacak kısmetse.

Cok gecmıs olsun cok dikkat et kendine bol su ic ihmal etme benimde tekrarlyo surekli biktim artk keseyi gordun mu sen kalp atisi icin ne zaman gdiceksn

X