Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçime su serptin. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bu hamileliğinde de Arda beye mi gideceksin peki? Nerede oturuyorsun? Ben Arda bey, Tolga bey, Arzu hanım ve Dilek hanım arasında kaldım. Annem illa kadın olsun diyor, kadın doktor seçeneğin varken erkeğe gidilmezmiş. Eşim fark etmez diyor. Ben 2 senedir gittiğim onca jinekolog arasında erkek doktorda daha rahat ettim. Kafam karışık.
Bir de; çoğunlukla normal doğumdan korkulur, ben sezeryandan korkuyorum. Tabi ki bebeğin ve benim sağlığımız için hangisi gerekliyse o doğum şekli olacak da.. Yine de normal doğuma teşvik edecek bir doktorla devam etmek istiyorum doğuma kadar.
meraba senin sat 8 ekim mi?? kendi hesaplamalarma göre bende 5+1 deyim aynıyz galiba ben daha keseyi görmedim inşAllah yarın ilk defa görcez ilk gebeliğim değil ama yinede çok heycanlyım...
Merhaba ,
Benim Sat 10 ekim. 12 kasim da yaptirdigim tahlilde bhcg 116.7 cikti. Cuma gunu tekrar kan testi yaptiracagim. Sizce deger nasil? Okuduklarim genelde benden yuksek. Merak ettim acikcasi. Ultrasonda gorunmesine de cok var.
Rica ederim. Evet yine ona gideceğim. Cuma gunü için randevu alacağım. Istersen sen de gel Mayıs ta doğum yapmıştım beni görünce sok olacak :)) bu doktor cok cok farklı. Ben böyle normal doğum ne duydum ne gördüm. Bağdat caddesinde cliniği var. Ister oraya ister memorial a gidebilirsin. Anneni anlıyorum ancak sabahtan akşama kadar kadın hastalıklarıyla ilgilenen bir erkek doktordan utanılmaz bence :)) ben Anadoluhisarı nda oturuyorum.
Merhaba ,
Benim Sat 10 ekim. 12 kasim da yaptirdigim tahlilde bhcg 116.7 cikti. Cuma gunu tekrar kan testi yaptiracagim. Sizce deger nasil? Okuduklarim genelde benden yuksek. Merak ettim acikcasi. Ultrasonda gorunmesine de cok var.
Ben bugün 6+3 üm ama hala mide bulantım başlamadı öyle çook hafif hissetmiyorum bile.. Bi arkadaş demiş ki mide bulantısı bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir demiş.. Okudum tedirgin oldum şu an.. Bulanması şart mı ki :26:
Ben bugün 6+3 üm ama hala mide bulantım başlamadı öyle çook hafif hissetmiyorum bile.. Bi arkadaş demiş ki mide bulantısı bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir demiş.. Okudum tedirgin oldum şu an.. Bulanması şart mı ki :26:[/Q
Günaydın canım, her hamile bayanın midesi bulanıcak diye elbette birşey yok. Ama benim doktorum da sormuştu bana, mide bulantın var mı diye, olduğunu söyleyince , olması iyi diye cevap vermişti. Sen içini ferah tut canım, mide bulantın olsun olmasın, kanaman vs yoksa bebeğin sağlıklıdır.
günaydın canım. takma kafana yok öyle bir şey. benim arkadaşım hamileliği boyunca ne miğdesi bulandı ne başı döndü nede bir kere çıkartmışlığı var. ama bebeği şuan 3 yaşında ve sapasağlam çok şükür.
merhaba güzel anneler,
6+4 teyim,kalp atışını duyduk
sizin için de dua ettim
Bu hamilelik boyunca ne okursam panikliyorum canım ya.. Ne bileyim.. Biz de inşallah sağlıklı olarak kucağımıza alırız..
merhaba benimde sat 10 ekim fakat genelde 25-26 günde bir oluyorum 5 kasımda bhcg 188,5 çıktı yani 10 ekimden tam 26 gün sonra adet olmam gereken günde yaptırdım. bugün keseyi gördük bence değerin normal neticede belli bir aralık var ve o aralığın içerisinde değerin
Benim de sat 10 Ekim, 27 günde bir adet oluyordum. Adet olacağım gün yani 5 Kasım'da değerim 46 idi. Şimdi o değer katlandı 1565 oldu. Korkmana gerek yok
sen hani panik yapmıyacaktınnnn :):):) bulantısı olmadan doğuran biiiirrr sürü hamile varrr :) endişe yokk konuşşş kuzunla da bir an önce belirti versin sana artık panik anne :)
Valla öyle demiştim de mi.. Panik yapmayacaktım.. Vallahi hergün böyle şeyler düşünmekten okumaktan öyle yoruluyorum ki eve gidince beynimi toplayamıyorum yoruluyorum... Deli olacam :)
inan ben de çok panik bir insanım panik atağım var o derece yani ama takıntı yapacağım şeyleri kenarından gördüğümde bile okumadan pas geçiyorum . ilgilenme bile boşver. doktor kontrollerine git bir doktorunun dediklerini duy dinle .yoksa kafayı yersin. pozitif düşünce lazım bize insan yaşadıklarını bir şekilde kendisi şekillendiriyor :):):)
her şey çok güzel olucakkkk inşallah :):):) ne zaman kontorlün ?
Bana pozitif enerji verdin sağol ya.. 7'sinde gitmiştim ilk;Doktorum 10 ya da 15 gün sonra gel demişti kalp atışları için.. Ben de haftaya salı ya da çarşamba giderim diye düşünüyorum.. İnşallah herşey yolunda gidecek hepimizi bebişlerimizi Rabbim korusunnn...
aminnnn :) bak güzel güzel dualar et yüce mevlam duyacak sesimizi hepimizin kuzularını korusun kollasın bizlere sağ salim göndersin :)