2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet zaten pazartesiye birşey kalmadı ben duyamasaydım artık vajinal bakalım dıyecektım,hatta dr net degıl ama atıyor diyince alttan bakın o zaman dedım gerek yok göründü yeni atmaya baslamıs dedi ama sesini duydum ve böyle bir güzel ses yok yaa:) pzt kaç haftalık oluyor

ben kakılmış hayatımdan bir anda kontesliğe geçtim valla yapmıyorum iş falan ya da eşimle beraber yapıyoruz önceden elle silersim yeri şimdi vileda kullanıyorum gerek olursa bir yardımcı buldum valla ne yapayım canımdan kıymetlı degıl 3 ay dıkkatlı olmamız lazım hele hele tepelere uzanmıyorum
Kimbilir ne güzeldir o pıt pıt sesleri :nazar:
Rabbim hepimize duymayı nasip etsin inşallah..
Ben de fazla bi şey yapmıyorum zaten yapasım da gelmiyo da böyle azıcık bi şeyde bile ağrı olunca şaşırıyorum.
Pzt 6+3 oluyor canım.. Belki bebeğim bana sürpriz yapar pıt pıtlarını duyarım :KK34: :nazar:

bu arada doktorum dün tahlil istedi bir kaç tane, gittiğim hastane 750 tl fiyat verdi,tabi ki yaptırmadım ,allahtan saglık personeliyimde calıstıgım yerde yaptırcam artık gitmeye yakın ama cok şaşırdım bildiğin rutin tahlıller sonucta

Hem özele hem devlete gidiyosun di mi canım?
Ben sadece devlete gidiyorum ama özele gitsem mi diye düşünüyorum bazen.
Tahlilleri devlette yaptırmak en mantıklısı bence de..

Ay canım bana da ev işi, sabah kalkıp işe gelmek, yemek yapmak, gezip tozmak.... herşey çok zor geliyor. Hiçbirşey yapmadan bütün gün yatmak istiyorum. Çamaşırları katlerken bile yoruluyorum sırtım ağrıyor. Hiçbir şey yapmadan yatmamız imkansız ama dikkat etmek te fayda var. Yükseğe uzanmamak lazım, ani kalkışlar yapmamak lazım vs vs. Ki hiç birimizde olmaz inşallah kanama vs varsa doktorlar sürekli yatmayı öneriyor.

Aynen canım benim de hiçbir şey yapasım yok öyle boş boş yatsam yatsam :)
Dediklerine dikkat ediyorum Allah korusun kanama falan yaşamasın kimse

canım mümkün olduğunca temizlik yapma. öyle dedi bana doktorum. belini ve kasıklarını zorlama yani. fırsat buldukça uzan dinlen. ben çalıştığım için ne yorulunca uzanmaya vaktim var ne uyum gelince uyumaya :KK43:

Allah yardımcınız olsun canım çalışırken zor olur tahmin edebiliyorum.
Ben şu an çalışmıyorum, çok uyuyorum geç kalkıyorum dinleniyorum çok şükür..
Allah tüm hamileleri ve bebişlerini korusun :nazar:

Kimbilir ne güzeldir o pıt pıt sesleri :nazar:
Rabbim hepimize duymayı nasip etsin inşallah..
Ben de fazla bi şey yapmıyorum zaten yapasım da gelmiyo da böyle azıcık bi şeyde bile ağrı olunca şaşırıyorum.
Pzt 6+3 oluyor canım.. Belki bebeğim bana sürpriz yapar pıt pıtlarını duyarım :KK34: :nazar:

Hem özele hem devlete gidiyosun di mi canım?
Ben sadece devlete gidiyorum ama özele gitsem mi diye düşünüyorum bazen.
Tahlilleri devlette yaptırmak en mantıklısı bence de..

Aynen canım benim de hiçbir şey yapasım yok öyle boş boş yatsam yatsam :)
Dediklerine dikkat ediyorum Allah korusun kanama falan yaşamasın kimse

Allah yardımcınız olsun canım çalışırken zor olur tahmin edebiliyorum.
Ben şu an çalışmıyorum, çok uyuyorum geç kalkıyorum dinleniyorum çok şükür..
Allah tüm hamileleri ve bebişlerini korusun :nazar:

6+3 ise duyulabilir ,duyamazsanda endişe etme,ben hemşireyim devlet hastanesinde ama kendı doktorum özelde ama tahlıllerı falan iş yerımde yaptırcam 2 li 3 lü testler için zamanı gelınce arastırma yaparım ,özel tercih etmemin sebebi evime yakın bir hastane dogum konusunda cok iyi yorumlar aldım keza doktor içinde iyi şeyler duydum ben biraz manyak oldugumdan ince eleyip sık dokuyorum arastırmalarım sonucu o hastanede karar kıldım :)

selam kızlar bende bugün doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için haftaya tekrar gidicez şuanda 5+1 deyiz

off off allah yardımcımız olsun :KK43:

Gebelikte mide bulantısına hangi yiyecekler, neler iyi gelir?
- Hafif ve yağsız yiyecekler yenmelidir.
- Midede şişkinlik yapmayan yiyecekler ve içecekler tüketilmelidir.
- Sabah uyandıktan sonra çubuk kraker, bisküvi ve leblebi yemek ve ayağa kalkmadan bir on - on beş dakika beklemek sabah mide bulantılarını keser.
- Haşlama patates, ekmek, pirinç pilavı, makarna mide bulantısına çözüm getirebilir.
- Peynir, yoğurt yemek iyi gelebilir.
- bende ek olarak fıstık fındık antep fıstığı yiyordum önceki hamileliğimde :)
bu arada benimde bulantılarım başlıcak galiba bugüne kadar yok gibiydii:)

6+3 ise duyulabilir ,duyamazsanda endişe etme,ben hemşireyim devlet hastanesinde ama kendı doktorum özelde ama tahlıllerı falan iş yerımde yaptırcam 2 li 3 lü testler için zamanı gelınce arastırma yaparım ,özel tercih etmemin sebebi evime yakın bir hastane dogum konusunda cok iyi yorumlar aldım keza doktor içinde iyi şeyler duydum ben biraz manyak oldugumdan ince eleyip sık dokuyorum arastırmalarım sonucu o hastanede karar kıldım :)

Her hamile biraz manyaktır bence :)
Şaka bi yana kolay bir şey değil ki canım hamilelik, her şeyi düşünmek merak etmek çok normal yani..
Ne hayallerle bir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve kötü hiçbir şey yaşamak istemiyoruz, yaşamayız da inşallah. ?

Şaka bi yana kolay bir şey değil ki canım hamilelik, her şeyi düşünmek merak etmek çok normal yani..
Ne hayallerle bir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve kötü hiçbir şey yaşamak istemiyoruz, yaşamayız da inşallah. ?

kesinlikle haklısın arkadaşım..
hele bu devirde hiç bir şey doğal değil..o kadar çok kayıp var ki :KK43:
allah yardımcımız olsun

ben zaten manyaktım var olan potansiyel artmış durumda :) rabbim hepimize tanıdıgım tanımadıgım tüm anne adaylarına saglıklı gebelık saglıklı dogum versin inşallah bugün mübarek gün rabbim sen hiç bir anneyi/anne adayını evlat acısıyla sınayıp ağlatma....AMİN

kesinlikle haklısın arkadaşım..
hele bu devirde hiç bir şey doğal değil..o kadar çok kayıp var ki :KK43:
allah yardımcımız olsun

Öyle canım amin benim de bir kaybım var bi daha yaşamak istemiyorum. Kolay bi süreç değil.

ben zaten manyaktım var olan potansiyel artmış durumda :) rabbim hepimize tanıdıgım tanımadıgım tüm anne adaylarına saglıklı gebelık saglıklı dogum versin inşallah bugün mübarek gün rabbim sen hiç bir anneyi/anne adayını evlat acısıyla sınayıp ağlatma....AMİN

Amin canım benim..

Daha önce sanki hiç hamile olmamış gibiyim,unutmuşum herşeyi.Sürekli uyumak istiyorum ben de,yatıp dinlenmek ama ne mümkün :KK43: Hem çalışıyorum,hem de evde bir canavar daha var.İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Bu hamileliğim zor geçecek gibi :KK43:
Bu arada yaşadığım şehri söylemeyi unutmuşum,listeye eklenmemiş doğal olarak.Yarışmaya Ankaradan katılıyorum :)

bu arada doktorum dün tahlil istedi bir kaç tane, gittiğim hastane 750 tl fiyat verdi,tabi ki yaptırmadım ,allahtan saglık personeliyimde calıstıgım yerde yaptırcam artık gitmeye yakın ama cok şaşırdım bildiğin rutin tahlıller sonucta

Yaa o nasil bi fiyatms oylee:KK53: gittigin hastanefe muayene ucreti ne kadar peki ?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız giremiyordum bayadır.

Şuan 6 haftalık hamileyim ve bulantılarım başladı bugün baya bulandı :KK43:( sizde nasıl gidiyor bulantı halleri??

Şuan 6 haftalık hamileyim ve bulantılarım başladı bugün baya bulandı :KK43:( sizde nasıl gidiyor bulantı halleri??

İyi aksamlar ben 5+6 haftalgm bulantim fln yok hç benim istah acilmasi war:-) yorgunluk war bendede bisey yapinca
dinlenmem gerekiyo

İyi aksamlar ben 5+6 haftalgm bulantim fln yok hç benim istah acilmasi war:-) yorgunluk war bendede bisey yapinca
dinlenmem gerekiyo

5+6 nasıl oluyor yani 5 hafta 6 günlükmü?

Ben 6 haftalık oldum iki gün sonra başladı,

Şimdi 6hafta 5 günlüğüm

ne güzel işte miğdenin bulanması bebeğinin sağlıklı ilerlediğini gösterir. yani öyle derdi 7yıl önceki doktrm. bende bulanacağm günü bekliyorum ama henüz bisey yok gerçi çok pis bulanırm ama :))

ne güzel işte miğdenin bulanması bebeğinin sağlıklı ilerlediğini gösterir. yani öyle derdi 7yıl önceki doktrm. bende bulanacağm günü bekliyorum ama henüz bisey yok gerçi çok pis bulanırm ama :))

Hııı bu açıdan hiç düşünmemiştim :)) ama güzel hakikaten.

Böyle bulantıya can kurban ya.

Benim ilk bebişim doğal olarak panik yapıyorum :))

Hııı bu açıdan hiç düşünmemiştim :)) ama güzel hakikaten.

Böyle bulantıya can kurban ya.

Benim ilk bebişim doğal olarak panik yapıyorum :))

ilk veya ikinci farketmiyor galiba benim 2. ama rahat olamıyorum herşeyden önce hayırlısı bakalım ben ne zaman bulanacağm:-)

X