2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet canim jinekologlari fazla iyi degil.....
oda sansina iyisi denk gelirse....
dogru antibiyotik oyle kolay kolay vermezler hèle ateslenme durumunda hic....
genelde cocuk mikrop kapmissa verirler....
mesela ben trye tatile geldim buyuk oglumun bogazi iltihaplandi...dr hemen antibiyotik verdi...
fransadaki dr anlattigimda direk antibiyotik mi verdiler diye gulumsedi....
burda direk once ates dusurucu bogazi icin surup verirler... Hastalik neyse onun ilacini verirler ayri ayri ilaclarida genelde ise yarar.....

hangisi dogru yapıyo anlamıyorum valla ben

canım ben folik asite gebelik öncesi başlamıştım zaten gebelik öncesi kontrolde vermişti doktor folik plus kullanıyorum. progestan kullandığım için bulantım oluyo medpamid verdi bulantı için ama prospektüste hamilelikle ilgili net bişey yazmıyo çok gerekli değilse kullanılmasın falan diyo.

ilacın adını vereyım ben yinede premesis ,progestan bana vermedi doktorum ki senın myom benımkınden küçüktü üstelikte

Ben bgn ağlıcaktım bugünler nezaman geçcek diye.herşey mi kokar ya su bile.

Canım öncelikle hayırlı olsun hoşgeldin benim ilk günler karın ağrısı çok fenaydı günler geçtikçe azaldı bitti şimdi de mide bulantısı tiksinmeler arttı

valla canım hiçbişey yemek istemiyo aç kalıncada mide bulantım artıyo halsizlikte cabası geçen çalıştığım hastanede başımı masaya koymuştum uyuyakalmışım :) ilkokul yıllarından sonra ilk defa :)

ilacın adını vereyım ben yinede premesis ,progestan bana vermedi doktorum ki senın myom benımkınden küçüktü üstelikte

ya senle geçen miyomları konuştuğumuzda benimde kafam karıştı boş yere ilaç kullanırsam çok üzülürüm yaa ben gebelik önceside kolay kolay ilaç kullanan biri değildim hap aklıma gelince içim kalkıyo

ya senle geçen miyomları konuştuğumuzda benimde kafam karıştı boş yere ilaç kullanırsam çok üzülürüm yaa ben gebelik önceside kolay kolay ilaç kullanan biri değildim hap aklıma gelince içim kalkıyo

tatlım diyorum ya bu doktorları anlamıyorum ben, bak bende hastanede calısıyorum ne kendı hastane doktorum ne,kendı doktorum ilacı gündeme getirmedi,yani sendeki mi dogru bendeki mi doğru anlamadım ki benımki 3 cm falan ve ilk 3 ay içinde büyüme eğilimi var sonrası 3 ıhtımal,ya büyür,ya sabıt kalır,ya küçülür ben salı günü gidince doktoruma sorayım bakayım bir daha

Son düzenleme:
Evet canim jinekologlari fazla iyi degil.....
oda sansina iyisi denk gelirse....
dogru antibiyotik oyle kolay kolay vermezler hèle ateslenme durumunda hic....
genelde cocuk mikrop kapmissa verirler....
mesela ben trye tatile geldim buyuk oglumun bogazi iltihaplandi...dr hemen antibiyotik verdi...
fransadaki dr anlattigimda direk antibiyotik mi verdiler diye gulumsedi....
burda direk once ates dusurucu bogazi icin surup verirler... Hastalik neyse onun ilacini verirler ayri ayri ilaclarida genelde ise yarar.....

antibiyotik vermeyenler doğru yapıyor emin ol canım bizim dahiliye uzmanımızın 7 yaşında oğlu vardı bu yaşına kadar sadece 3 defa antibiyotik kullandık kolay kolayda vermem mikropların antibiyotiğe direnci zamanla artıyor demişti

valla canım hiçbişey yemek istemiyo aç kalıncada mide bulantım artıyo halsizlikte cabası geçen çalıştığım hastanede başımı masaya koymuştum uyuyakalmışım :) ilkokul yıllarından sonra ilk defa :)
Ben de saatler geçiyo canım hiçbişey istemiyor ama acıktığım için bulantım artıyor şimdi gözlerim gidiyor mesela ama kızım direniyor uyumamak için
Tesekkur ederim hos bulduk....
karin agrisi oyle dayanilmicak kadar degil ama birkac gundur gelip gidiyor....
bende gunumu uzanarak gecirdim sagolsun esim ilgileniyor cocuklarla.....
sanci kesen zararsiz hamilelik boyunca kullanabilecegim bir ilac var oda ilk randevuma gidince isticem.....
bakalim oda dr nezaman bulacam randevu alip gidicem.....

Senin üçüncüymüş ya canım diğer çocuklarının cinsiyet ve yaşları nedir merak ettim :))

tatlım diyorum ya bu doktorları anlamıyorum ben, bak bende hastanede calısıyorum ne kendı hastane doktorum ne,kendı doktorum ilacı gündeme getirmedi,yani sendeki mi dogru bendeki mi doğru anlamadım ki benımki 3 cm falan ve ilk 3 ay içinde büyüme eğilimi var sonrası 3 ıhtımal,ya büyür,ya sabıt kalır,ya küçülür ben salı günü gidince doktoruma sorayım bakayım bir daha

ben bu gebelik öncesi kontrolde öğrenmiştim miyomumu o doktorumda 6 ay sonra kontrole gel büyüme olursa ameliyat söz konusu olur dedi. benim kontrole 2 hafta var sen bi sor bakalım doktoruna senden cevap bekliyorum :)))

ben bu gebelik öncesi kontrolde öğrenmiştim miyomumu o doktorumda 6 ay sonra kontrole gel büyüme olursa ameliyat söz konusu olur dedi. benim kontrole 2 hafta var sen bi sor bakalım doktoruna senden cevap bekliyorum :)))

ben sadece sıkıntı yaratırmı dedım kendı doktoruma,olmaz dedı genelde 3 aydan sonra küçülürler dedi ben kese görmeye gidince öğrendim birde düşün senınkı nerde yerleşim li?

ama salı günü soracam yinede

Antibiyotik kullanimina bende karsiyim hem disler curutuyor hemde cocuk daha cabuk hastaliklara direnemiyor....
onemli olan hastaligin nedeni herseydede antibiyotik olmazki....

hastaneler drlar genelde iyi ilgililer....
ama jinekolog larini beyenmiyorum sadece...cocuk drlarindan cok memnunum....

ben sadece sıkıntı yaratırmı dedım kendı doktoruma,olmaz dedı genelde 3 aydan sonra küçülürler dedi ben kese görmeye gidince öğrendim birde düşün senınkı nerde yerleşim li?

rahim duvarının dışındaymış büyüme ihtimali var ilk gebeliğin riske atmayalım dedi bilemedim valla

antibiyotik vermeyenler doğru yapıyor emin ol canım bizim dahiliye uzmanımızın 7 yaşında oğlu vardı bu yaşına kadar sadece 3 defa antibiyotik kullandık kolay kolayda vermem mikropların antibiyotiğe direnci zamanla artıyor demişti
Dogru dur canim...
benim buyuk oglum 7 yasinda sadece 2 defa verdim....
onemli olan cocukta hastaliginin nedenini bulmak...
burdakiler sorun neyden kaynaklaniyorsa onun ilaciyla tedavi ediyorlar....

Canim dr calistigin yerdemi yoksa ayrimi....

rahim duvarının dışındaymış büyüme ihtimali var ilk gebeliğin riske atmayalım dedi bilemedim valla

şu durumda doktorumuza güvenmekten başka caremız yok gibi,kalbimizi çürütmeyelim allah yardımcımız olsun allahın izniyle saglıklı geçirecez gebeliğimizi ben hep öyle dua ediyorum ,sende öyle yap gebeliğin tadını cıkaralım :) eee senınle 1 gun var aramızda kalp atışları için ne zaman gidiyorsun

şu durumda doktorumuza güvenmekten başka caremız yok gibi,kalbimizi çürütmeyelim allah yardımcımız olsun allahın izniyle saglıklı geçirecez gebeliğimizi ben hep öyle dua ediyorum ,sende öyle yap gebeliğin tadını cıkaralım :) eee senınle 1 gun var aramızda kalp atışları için ne zaman gidiyorsun

ben geçen pazartesi ilk kontrolüme gittim keseyi gördük sadece ilaçları verdi tahlil istedi 3 hafta sonraya randevu verdi toksoplamza ribello mu ne bi de bi tane daha var sonuçlar salıya çıkacak onları bekliyorum. gebeliğin tadıni çıkarmaya başlıycamda şimdilik sadece kara kara düşünüyorum daha ne kadar dayancam diye :))) Allah kolaylık versin hepimize

ben geçen pazartesi ilk kontrolüme gittim keseyi gördük sadece ilaçları verdi tahlil istedi 3 hafta sonraya randevu verdi toksoplamza ribello mu ne bi de bi tane daha var sonuçlar salıya çıkacak onları bekliyorum. gebeliğin tadıni çıkarmaya başlıycamda şimdilik sadece kara kara düşünüyorum daha ne kadar dayancam diye :))) Allah kolaylık versin hepimize

ben inanıyorum,kalp atışlarını duyduktan sonra hayatımız değişecek emin ol :)

X