2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese merhabalar...
2011 mart annesiydim,şimdi eğer nasipse 2014 temmuz annesi olacağım,oğluma bir kardeş bekliyoruz hayırlısıyla.32 yaşındayım,sat 10.10.2013.Muhtemel doğum tarihi 17.07.2014.Beni de listeye eklerseniz mutlu olurum.
Henüz 2 gün önce öğrendik.Ama henüz çok erken olduğu için doktora gitmedim.İlk bebekte insan daha bir heyecanlı oluyor,o zaman hemen gitmiştim ama karın usg den görünmemişti,vajinal usg den bakmıştı,şimdi biraz bekleme kararı aldım,alttan baktırmak istemiyorum.Bu arada face grubunuz falan var mı???

hoş geldin canım bende 2012 nisan annesiyim ve şimdi 2014 temmuz annesi olacağım inşallah sürpriz bir bebek oldu çok şaşırıdık ama çok da mutluyuz

Bugün Dr a gittim. 5+3 oldugumu söyledi. Keseyi ve yolk kesesini gördü. Embriyo göremedi. 1 hafta sonra dedi

hayırlı olsun :),embrio için 1-2 haftaya ihtiyacın var sıkıntı yapma hatta 8 haftayken bile görülebiliyor

ben battan 4gün önce ateslendim 39a cıktı acıle gittim hamile olabilirim diyince kan tahlılı yaptılar umudum yoktu pek ama 15.66 çıktı sonuc battan bigün sonra tekrar yaptırdım 95 olmustu süpriz oldu bebişim bana:)

hayırlı olsun sürpriz yumurtan :)

:)) çok teşekkür ederim ben bide bisoru daha soracaktım unutmuşum ben 2 hafta önce mantar ve idrar yolu enfeksiyonundan tedavi gördüm 2gün önce kontrole gittim doktoruma adetimin geciktiğini söyledim bebek olsa önceki kullandığın fitilden dolayı düşerdi zaten dedi kan tahlili yapmadı mantar geçmiş dedi mantarın tekrarlamaması için 2 ayrı fitil ve merhem verdi kullanmadım hamileymişim gibi hissetmeye başladım başka bi hastanenin labarotuvarında test yaptırdık bu sonuç çıktı pazartesi için randevu aldım ama galiba mantarımda tekrarlamaya başladı mantarda bebeğe zarar veriyormuş forumda okumuştum o zamana kadar ilaçları kullanmalımıyım sizce ne yapmalıyım

geçmiş olsun,doktorun bana göre yanlıs davranmıs yanı bir kan testı ısteyebılırdi her ıhtımale karsı neyse dikkat et bu haftalarda belki baska bir tedavı yöntemi uygulayabilir sana

birde doktora gittiğimde şu süt olayını sorucam sanırım.. ama ben bi zararı olacağını sanmıyorum..tabi nereden geldiği önemli bu konuda ben kapıya gelenlerden almıyorum..ben gidiyorum.

çünkü ben sütümü mandıradan alır yoğurdumu kendim yaparım.. bulunduğum ilçe zaten yoğurduyla meşhur bi yer..3 yıldan beri burdayım..yani 3yıldan beri sütümü alır kendim yaparım yoğurdumu.. bilindik tanındık yer bazen koyun sütüde isterim bide koyun yoğurdu yaparım.. peynir-tereyağ keza öyle ..

tencerenin dibi tutmalı zaten..su katılmamış,yağı alınmamış olmasını anlamak için.şuan hiç bi şekilde paket süt içemiyorum okadar alışmışımki inekten sağılıpta direk tenceremde olan süte.. evdeki pişmiş süt kokusu bi başka oluyor zaten :KK16:

pastörize paket olan sütlerde yararlı bakterileri de öldürdüğü için vücut için yararı yok..diyetisyen karatay boşuna mı konuşuyor.

evet bende senın gibi yapıyorum,hatta bana anneannem köyden gönderiyor ya da annem bir çiftlikten alıyor satın yogurt ve sütten daha saglıklı oldugunu düşünüyorum bilinen yerden almak gerek tabı

Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.

öncelikle hayırlı olsun,eşinle eğer ciddi bir problem yüzünden ayrı yaşamak zorunda değilseniz bebek sizi barıştırabılır tahmınımce sen iyi ol bebeğinde iyi olur sıkıntı stres iyi degıl bizler için

gözden kaçırdıgım diğer yeni anne adaylarıda hoş geldınız bebeklerinizi sağlıklı bir sekılde kucagınıza almayı nasip etsin allah

Selam kizlar bugun itibariyle bende temmuz annesiyim....
yas 28
3.cocuk
ulke fransa...
umarim hepimiz saglikli guzel gunler gecirerek bebeklerimizi kucagimiza aliriz hep birlikte.....

bir deneyimli anne daha :) hoş geldın hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah
Amin canim cumlemizinkini..... Darisi bekleyenlerin basina....
bu arada unutmusum
sat...15.10.2013
bdt.....22.07.2014
eklerseniz sevinirim.....

herkese iyi geceler,nasıl geçiyor gebelik benım bu ara biraz ağrılı kramplı allahtan fazla uzun ve şiddetli degıl
Canim benimde karnim arada cok agriyor gelici gecici seklinde....
regl tarihim dundu bugun ogrendim gebeligimi....
yarinda buranin bayrami buyuk ihtimal her yer kapali.....
daha dr bulamadim yarin bir netten arastirayim ama burdaki her drun ultrasonu yok.....
bende ultrasonlu bir dr arama cabasindayim....
umarim ilgili bir dr bulabilirim buraya yeni tasindim sayilir.....
ama Karin agrisi korkutuyor béni

konu sahibi arkadas sanırım yarın girer o zaman ekler kac haftalık takvım yapsana
Normalde riskli gebelikler yasadigim icin daha onceki gebeliklerimden dr gitmeden heveslenmek istemedim....
ama baktigimda 3+5 gorunuyordu herseyin hayirlisi zorluk gecirmeden kucagimiza alalimda saglikli sihhatli....

herkese iyi geceler,nasıl geçiyor gebelik benım bu ara biraz ağrılı kramplı allahtan fazla uzun ve şiddetli degıl

valla ben tahammülsüz iğrenç bi insan haline geldim ne zamana kadar böyle giderim bilmiyorum herşey kokuyo sürekli mide bulantısı çok daralıyorum falan :KK43:((

Bütün yeni gelen hamile arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı doğumlarımız olur hepimizin ayrıca ben ve bi arkadaş daha vardı 2.yi bebeği bekleyen şimdi hem ikinciyi bekleyen hem de üçüncüyü bekleyenler var ayrıca çok sevindim :)

Normalde riskli gebelikler yasadigim icin daha onceki gebeliklerimden dr gitmeden heveslenmek istemedim....
ama baktigimda 3+5 gorunuyordu herseyin hayirlisi zorluk gecirmeden kucagimiza alalimda saglikli sihhatli....

korkma içini ferah tut allahın izniyle bir sorun olmaz,uzun ve şiddetli olması sıkıntı sanırım ,şöyle birşey duydum yurt dısında oluyormus doktorları ve hastaneleri türkiyedeki gibi degılmış yanı fazla ılgılenmıyorlarmıs benım bir arkadasım orda yasadı bir müddet kızı hastalanmıs antıbıyotık vermemısler vücudu savaşsın diye 3 gun atesli yatmıs cocuk burda olsa böyle olmaz antibiyotık ıyı degıl evet ama bazende gereklı

valla ben tahammülsüz iğrenç bi insan haline geldim ne zamana kadar böyle giderim bilmiyorum herşey kokuyo sürekli mide bulantısı çok daralıyorum falan :KK43:((

evet gebelık huy değiştiriyomuş duymuştum :) canım folik asit kullanıyomusun dr bana verdıgı ilaç hem folik asit hem bulantı önleyıcı dr a danıs tabı ama ben memnunum fazla bulantım olmuyo öyle bir sabahları gelıp gidiyo

Ben bgn ağlıcaktım bugünler nezaman geçcek diye.herşey mi kokar ya su bile.
Canim benimde karnim arada cok agriyor gelici gecici seklinde....
regl tarihim dundu bugun ogrendim gebeligimi....
yarinda buranin bayrami buyuk ihtimal her yer kapali.....
daha dr bulamadim yarin bir netten arastirayim ama burdaki her drun ultrasonu yok.....
bende ultrasonlu bir dr arama cabasindayim....
umarim ilgili bir dr bulabilirim buraya yeni tasindim sayilir.....
ama Karin agrisi korkutuyor béni
Canım öncelikle hayırlı olsun hoşgeldin benim ilk günler karın ağrısı çok fenaydı günler geçtikçe azaldı bitti şimdi de mide bulantısı tiksinmeler arttı

korkma içini ferah tut allahın izniyle bir sorun olmaz,uzun ve şiddetli olması sıkıntı sanırım ,şöyle birşey duydum yurt dısında oluyormus doktorları ve hastaneleri türkiyedeki gibi degılmış yanı fazla ılgılenmıyorlarmıs benım bir arkadasım orda yasadı bir müddet kızı hastalanmıs antıbıyotık vermemısler vücudu savaşsın diye 3 gun atesli yatmıs cocuk burda olsa böyle olmaz antibiyotık ıyı degıl evet ama bazende gereklı
Evet canim jinekologlari fazla iyi degil.....
oda sansina iyisi denk gelirse....
dogru antibiyotik oyle kolay kolay vermezler hèle ateslenme durumunda hic....
genelde cocuk mikrop kapmissa verirler....
mesela ben trye tatile geldim buyuk oglumun bogazi iltihaplandi...dr hemen antibiyotik verdi...
fransadaki dr anlattigimda direk antibiyotik mi verdiler diye gulumsedi....
burda direk once ates dusurucu bogazi icin surup verirler... Hastalik neyse onun ilacini verirler ayri ayri ilaclarida genelde ise yarar.....

evet gebelık huy değiştiriyomuş duymuştum :) canım folik asit kullanıyomusun dr bana verdıgı ilaç hem folik asit hem bulantı önleyıcı dr a danıs tabı ama ben memnunum fazla bulantım olmuyo öyle bir sabahları gelıp gidiyo

canım ben folik asite gebelik öncesi başlamıştım zaten gebelik öncesi kontrolde vermişti doktor folik plus kullanıyorum. progestan kullandığım için bulantım oluyo medpamid verdi bulantı için ama prospektüste hamilelikle ilgili net bişey yazmıyo çok gerekli değilse kullanılmasın falan diyo.

Ben bgn ağlıcaktım bugünler nezaman geçcek diye.herşey mi kokar ya su bile.

Canım öncelikle hayırlı olsun hoşgeldin benim ilk günler karın ağrısı çok fenaydı günler geçtikçe azaldı bitti şimdi de mide bulantısı tiksinmeler arttı
Tesekkur ederim hos bulduk....
karin agrisi oyle dayanilmicak kadar degil ama birkac gundur gelip gidiyor....
bende gunumu uzanarak gecirdim sagolsun esim ilgileniyor cocuklarla.....
sanci kesen zararsiz hamilelik boyunca kullanabilecegim bir ilac var oda ilk randevuma gidince isticem.....
bakalim oda dr nezaman bulacam randevu alip gidicem.....

X