2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Selam Duygucum
Gün dogmadan neler doğar.
Babaevinde dogum yapicam vs gibi seyler düşünme şimdiden. Hayatın bize ne gibi süprizleri var belli olmaz
Hamileliğinin keyfini çıkartmaya çalış, insan her zaman hamile bir bayan olmuyo.

inş sorunlarınızı halledersiniz ve barısırsınız bol bol dua et canını sıkma kötü şeyler düşünme bebeğin için iyi düşün iyi olsun

5+2 haftalik benimde bende gtmedim daha cuma gunune randewu aldim 6+2 oluyorum kalp atislarini duyarim ins

insallah :) ben yurt disinda yasiyorum doktora gidebilmek icin once sigorta islerini halletmek gerek. ben gidene kadar 7 haftalik olur heralde :S

Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.
cnm bnm sen kendini üzmemeye çalış kolay değil diceksin belki ama bebeğin için.çünkü 3 ay çok önemli bizler için biliyosun.eşin konusunda için rahat olsun bence elbette inanacak ve sebep ne tabii ayrılamnıza bilmiyorum ama inanınca herşey çook değişebilir.belli etmrzler ama babalar da enn z anneler kadar çocuk sahibi olmaktan mutlu olur.ve bool bol dua et rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle bende hayırlısıyla temmuz annesi olcam inş bu gebelik takvimi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz:)
hayırlı olsun cnm profilinde hakkımda yazan yere tıklat aşağıya in bebeğimin tahmini doğum tarihi yazıyo oraya tahmini doğum tarihini yaz ve değişiklikleri kaydet.ozaman çıkacak

merhaba kızlar
dün dra gittik kalp atışları görünüyordu ama duyamadık şimdilik herşey iyi....hamileliği sevmiyorum ya zaman geçmiyor sanki

Saolun kizlar iyi ki varsiniz. Umarim hersey yoluna girer. Beklemek cok zormus nasil gecicek bu 9 ay. Allah yardımcımız olsun

Saolun kizlar iyi ki varsiniz. Umarim hersey yoluna girer. Beklemek cok zormus nasil gecicek bu 9 ay. Allah yardımcımız olsun
Canım Allah yardımcınız olsun benc eşin zamanla bebeğine alışıp çok sevecek ve sorunlarınızı halledeeceksiniz bol dua et ediyorsundur ztn.
merhaba kızlar
dün dra gittik kalp atışları görünüyordu ama duyamadık şimdilik herşey iyi....hamileliği sevmiyorum ya zaman geçmiyor sanki
Gözünaydın canım darısı başımıza inşallah ben de yarın gidicem bakalım
bende temmuz annesi olacağım inşallh

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Kızlar ağzımın tadı çok bozuk ve herşey kötü kokuyor çay bile sizde durumlar nasıl?

Kızlar ağzımın tadı çok bozuk ve herşey kötü kokuyor çay bile sizde durumlar nasıl?

Bende agzima tatli tek birsey almadim hamileligimden beri. Normalde cikolataya bayilirim ama tatlilardan tiksiniyorum canim birsey yemekte istemiyor. Hersey bazen dislerim bile kokuyor sanki

valla şahsen bende de aynı cnm sabah kalkınca bide gece içim bulanıyo midem ağzıma geliyo sanki ama osln yaa inan bunu takmıyorm.polyanna gibiyim.mide bulantısı düşük riskinin olmadıgını gösterirmiş bu açıdan bakıyorum.

Bende agzima tatli tek birsey almadim hamileligimden beri. Normalde cikolataya bayilirim ama tatlilardan tiksiniyorum canim birsey yemekte istemiyor. Hersey bazen dislerim bile kokuyor sanki

Evet aynı bu kokular öldürcek valla öyle bebeğin geliştiğini gösterir gerçi ben kızımda daha fenaydım serum yemiştim ensonunda çok kusardım inşallah o kadar olmam olmayız

benim de hiç iştahım kalmadı canım hiçbir şey yemek istemiyor ve içim çok sıkılıyor

Aynen hiçbir şey ilgimi çekmiyorki eşim sorup duruyor şunu yer misin bunu yer misin hepsine ıyyy diyorum töbe töbe geçiyor kızlar bugünlerde sonra insan iştahının önüne geçemiyorama bi üç ay sürüsürüyor benim öyle olmuştu

ilk hamileliğimde daha az bulantım vardı ama şimdi daha farklı neyse i hala kendi kendimi idare edebiliyorum

Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.

canım benim senin için en önemli şey bebeğin şimdi eşini düşünüp kendini yıpratma daha 9 ay boyunca neler neler değişir aklı başına gelir sonuç ne olursa olsun Allah hayırlısını versin.

Herkese merhabalar...
2011 mart annesiydim,şimdi eğer nasipse 2014 temmuz annesi olacağım,oğluma bir kardeş bekliyoruz hayırlısıyla.32 yaşındayım,sat 10.10.2013.Muhtemel doğum tarihi 17.07.2014.Beni de listeye eklerseniz mutlu olurum.
Henüz 2 gün önce öğrendik.Ama henüz çok erken olduğu için doktora gitmedim.İlk bebekte insan daha bir heyecanlı oluyor,o zaman hemen gitmiştim ama karın usg den görünmemişti,vajinal usg den bakmıştı,şimdi biraz bekleme kararı aldım,alttan baktırmak istemiyorum.Bu arada face grubunuz falan var mı???

nektar benide ekle listeye cnm.

sat:26.09.2013
tahmini doğum: 04.07.2013
ikinci çocuk

Not: herkese 9 ayı sorunsuz geçirmemizi ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı diliyorum.

insallah :) ben yurt disinda yasiyorum doktora gidebilmek icin once sigorta islerini halletmek gerek. ben gidene kadar 7 haftalik olur heralde :S

Olsun canim daha garanti olur 7.haftada kalp atislarini duyarsin bende yarin 12saatlik yola cikcam napcm bkalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…