Amin canim ins cok sikintilarimiz vardi ama ikimizde istedik bu bebegi. simdi bu haldeyken boyle yapmasi zoruma gidiyor. Bu halde karnim buyuyecek babaevinde ve dpgum yapicam. bebegim ivin canimi verecekken boyle daha bastan hayata yenik baslamasini kabullenemiyorum.
Amin canim ins cok sikintilarimiz vardi ama ikimizde istedik bu bebegi. simdi bu haldeyken boyle yapmasi zoruma gidiyor. Bu halde karnim buyuyecek babaevinde ve dpgum yapicam. bebegim ivin canimi verecekken boyle daha bastan hayata yenik baslamasini kabullenemiyorum.
5+2 haftalik benimde bende gtmedim daha cuma gunune randewu aldim 6+2 oluyorum kalp atislarini duyarim ins
cnm bnm sen kendini üzmemeye çalış kolay değil diceksin belki ama bebeğin için.çünkü 3 ay çok önemli bizler için biliyosun.eşin konusunda için rahat olsun bence elbette inanacak ve sebep ne tabii ayrılamnıza bilmiyorum ama inanınca herşey çook değişebilir.belli etmrzler ama babalar da enn z anneler kadar çocuk sahibi olmaktan mutlu olur.ve bool bol dua et rabbim hakkınızda hayırlısını versinKizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.
hayırlı olsun cnm profilinde hakkımda yazan yere tıklat aşağıya in bebeğimin tahmini doğum tarihi yazıyo oraya tahmini doğum tarihini yaz ve değişiklikleri kaydet.ozaman çıkacakSelam kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle bende hayırlısıyla temmuz annesi olcam inş bu gebelik takvimi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz:)
arkadaşlarr bende temmuz annesi olucam inş çarşamba günü bu haberi aldım çok mutluyum çünkü 10 aydır uğraşıyordum hala inanamıyorum
Canım Allah yardımcınız olsun benc eşin zamanla bebeğine alışıp çok sevecek ve sorunlarınızı halledeeceksiniz bol dua et ediyorsundur ztn.Saolun kizlar iyi ki varsiniz. Umarim hersey yoluna girer. Beklemek cok zormus nasil gecicek bu 9 ay. Allah yardımcımız olsun
Gözünaydın canım darısı başımıza inşallah ben de yarın gidicem bakalımmerhaba kızlar
dün dra gittik kalp atışları görünüyordu ama duyamadık şimdilik herşey iyi....hamileliği sevmiyorum ya zaman geçmiyor sanki
bende temmuz annesi olacağım inşallh
Kızlar ağzımın tadı çok bozuk ve herşey kötü kokuyor çay bile sizde durumlar nasıl?
valla şahsen bende de aynı cnm sabah kalkınca bide gece içim bulanıyo midem ağzıma geliyo sankiKızlar ağzımın tadı çok bozuk ve herşey kötü kokuyor çay bile sizde durumlar nasıl?
Bende agzima tatli tek birsey almadim hamileligimden beri. Normalde cikolataya bayilirim ama tatlilardan tiksiniyorum canim birsey yemekte istemiyor. Hersey bazen dislerim bile kokuyor sanki
valla şahsen bende de aynı cnm sabah kalkınca bide gece içim bulanıyo midem ağzıma geliyo sankiama osln yaa inan bunu takmıyorm.polyanna gibiyim.mide bulantısı düşük riskinin olmadıgını gösterirmiş bu açıdan bakıyorum.
Kızlar ağzımın tadı çok bozuk ve herşey kötü kokuyor çay bile sizde durumlar nasıl?
benim de hiç iştahım kalmadı canım hiçbir şey yemek istemiyor ve içim çok sıkılıyor
Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.
insallah :) ben yurt disinda yasiyorum doktora gidebilmek icin once sigorta islerini halletmek gerek. ben gidene kadar 7 haftalik olur heralde :S