- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Toparlarsiniz tabiki dee. Kac kilo simdiSağol canım ben de iki ayda bir kilo alır diye düşündüm ama öyle olmamış.. Bu aya kadar emmesi gayet iyiydi kilosu hep önden gidiyordu maşallah ama bu ay bi şey oldu kızıma hem huzursuz hem iştahsız..Sağolasın..
Doğru diyorsun canım dediklerinizi dikkate alıcam.Pes etmeden bir şekilde alıştırcam inşallah.. Kilo konusunda tek tesellim bu aya kadar önden gidiyo olması.. İnşallah toparlarız bundan sonra..
Toparlarsiniz tabiki dee. Kac kilo simdi
Baktin canim hosuma gitti cok sagolay link atamadim bi turlu somunda basardim linkten bak canim ustteki yorumumda
Gayet iyi kilosu hic bozma moralini. Benimki de 8500 70 cmcanım oğluşun kaç kilo?
bizde 4aylikken gittigimizde 300gr almisti cok.uzulmustum disinden dolayi öyle oldu galiba masallah bebisinin kilosu guzel canim uzulme ins toparlarSağol canım ben de iki ayda bir kilo alır diye düşündüm ama öyle olmamış.. Bu aya kadar emmesi gayet iyiydi kilosu hep önden gidiyordu maşallah ama bu ay bi şey oldu kızıma hem huzursuz hem iştahsız..Sağolasın..
Doğru diyorsun canım dediklerinizi dikkate alıcam.Pes etmeden bir şekilde alıştırcam inşallah.. Kilo konusunda tek tesellim bu aya kadar önden gidiyo olması.. İnşallah toparlarız bundan sonra..Çok sağol..
Gayet iyi kilosu hic bozma moralini. Benimki de 8500 70 cm
Uyy cok zor onlara da ya minicikler ama cok sukur daha saglik ocagindan cikarken unutyolar aciyi:) insallah atesiniz cikmaz.Sağol canım maşallah oğluna bizim boyumuz 68cm.. Yavrum benim eski günlerdeki gibi yine üzerimde uyudu bırakmıyorum yerine kendimce teselli ediyorum kuzumu. 9.ayda aşı varmış bi daha di mi?
bizde 4aylikken gittigimizde 300gr almisti cok.uzulmustum disinden dolayi öyle oldu galiba masallah bebisinin kilosu guzel canim uzulme ins toparlar
Evet Allah tan unutuyolar inşallah ateş olmaz ya korkuyorum ondan.Adım Kübra canım sen özge sin ben seni biliyorum :)Uyy cok zor onlara da ya minicikler ama cok sukur daha saglik ocagindan cikarken unutyolar aciyi:) insallah atesiniz cikmaz.
Evwt canim 9.aydaymis bi dahaki. Bu arada senin adin neydi
Mayis annelerine bakiyorum da whatsap grubu kurmuslar. Bizim buraya bile yazan yok herkes gitti.
Olabilir:) benim facebook hesabim yok.Haziran anneleri de baya aktifler bizimkiler facebookta falan mı acaba?
Benimde yok...Olabilir:) benim facebook hesabim yok.
onemlı degıl canım bende renklı dusunuyorum haosumada gıttı acıkacasıCanım kusura bakma 2 gün annemlerdeydim nete giremedim ben memnunum sadece renkli değilde siyah aldığım için pişmanım
benımde yokBenimde yok...biz bize idare edip gidiyoz iste bizde napalim.
İrmikli muhallebiyimi sevmedi irmik tatsiz oluyi biraz pekmez falan ekleseydin biraz ben elmali yapinca pirinc unuyla yapiyorum. İrmik kuru meyvelerle daha iyi oluyo.Bemimde yok face.ayrica benim cücükte muhallebiyi sevmedi.elmali yaptim.bende sevmedim acikcasidun cok guzel yemisti sebze corbasini bugun yemem diye agladi.bende zorlamadim.ben ne bulirsam yediriyorum.gecen balik yedirdim.cok degil ama yinede agzina verdim bi kac defa.o da sevdi.bizimde duzEnli degil ek gidamiz.bugun sadece emdi.yogurt yediriyim bari.onuda pek sevmiyo.muzlu verdim dun aksam yogurdu yedi.bi gunleri bi gunu tutmuyo.3 gun kurali filanda yalan oldu bizim.karnibahar brokoli pirasa bal kabagi ispanak havuc yer elmasi hepsini yedirdim ben .irmik o yuzden bana cok vitaminsiz ve bos geliyo.uyusun diye denedim yinede ama yemedi iste. Bizdede durumlar boyle iste.haaa bide kakasi cok kokmuyo ama kati.kabizlik sikintimiz yok cok sukur.gunde 1 kez yapiyoruz
Sağol canım inşallah bizim de diş çıkacak galiba ondan çocuğun huyu suyu değişti.Sizin diş çıkarken ne gibi belirtiler vardı?