2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sağol canım ben de iki ayda bir kilo alır diye düşündüm ama öyle olmamış.. Bu aya kadar emmesi gayet iyiydi kilosu hep önden gidiyordu maşallah ama bu ay bi şey oldu kızıma hem huzursuz hem iştahsız..Sağolasın..

Doğru diyorsun canım dediklerinizi dikkate alıcam.Pes etmeden bir şekilde alıştırcam inşallah.. Kilo konusunda tek tesellim bu aya kadar önden gidiyo olması.. İnşallah toparlarız bundan sonra..
Toparlarsiniz tabiki dee. Kac kilo simdi

Sağol canım ben de iki ayda bir kilo alır diye düşündüm ama öyle olmamış.. Bu aya kadar emmesi gayet iyiydi kilosu hep önden gidiyordu maşallah ama bu ay bi şey oldu kızıma hem huzursuz hem iştahsız..Sağolasın..

Doğru diyorsun canım dediklerinizi dikkate alıcam.Pes etmeden bir şekilde alıştırcam inşallah.. Kilo konusunda tek tesellim bu aya kadar önden gidiyo olması.. İnşallah toparlarız bundan sonra..Çok sağol..
bizde 4aylikken gittigimizde 300gr almisti cok.uzulmustum disinden dolayi öyle oldu galiba masallah bebisinin kilosu guzel canim uzulme ins toparlar

Gayet iyi kilosu hic bozma moralini. Benimki de 8500 70 cm

Sağol canım maşallah oğluna bizim boyumuz 68cm.. Yavrum benim eski günlerdeki gibi yine üzerimde uyudu bırakmıyorum yerine kendimce teselli ediyorum kuzumu. 9.ayda aşı varmış bi daha di mi?

Sağol canım maşallah oğluna bizim boyumuz 68cm.. Yavrum benim eski günlerdeki gibi yine üzerimde uyudu bırakmıyorum yerine kendimce teselli ediyorum kuzumu. 9.ayda aşı varmış bi daha di mi?
Uyy cok zor onlara da ya minicikler ama cok sukur daha saglik ocagindan cikarken unutyolar aciyi:) insallah atesiniz cikmaz.
Evwt canim 9.aydaymis bi dahaki. Bu arada senin adin neydi

bizde 4aylikken gittigimizde 300gr almisti cok.uzulmustum disinden dolayi öyle oldu galiba masallah bebisinin kilosu guzel canim uzulme ins toparlar

Sağol canım inşallah bizim de diş çıkacak galiba ondan çocuğun huyu suyu değişti.Sizin diş çıkarken ne gibi belirtiler vardı?

Kizlar kilolar gayet iyi..bizimde 10 gun once kontrolde 8600 du. CArsamba asimiz var bakalim ne kadar aldik. Asidanda korkuyorm insallah kolay atlatiriz..
Ah ah su disi bizde cikarsaydik bi rahatlasaydik. Ne zmn buyuyecek bi sipalar ya :)

Uyy cok zor onlara da ya minicikler ama cok sukur daha saglik ocagindan cikarken unutyolar aciyi:) insallah atesiniz cikmaz.
Evwt canim 9.aydaymis bi dahaki. Bu arada senin adin neydi
Evet Allah tan unutuyolar inşallah ateş olmaz ya korkuyorum ondan.Adım Kübra canım sen özge sin ben seni biliyorum :)

Bemimde yok face.ayrica benim cücükte muhallebiyi sevmedi.elmali yaptim.bende sevmedim acikcasi:KK53:dun cok guzel yemisti sebze corbasini bugun yemem diye agladi.bende zorlamadim.ben ne bulirsam yediriyorum.gecen balik yedirdim.cok degil ama yinede agzina verdim bi kac defa.o da sevdi.bizimde duzEnli degil ek gidamiz.bugun sadece emdi.yogurt yediriyim bari.onuda pek sevmiyo.muzlu verdim dun aksam yogurdu yedi.bi gunleri bi gunu tutmuyo.3 gun kurali filanda yalan oldu bizim.karnibahar brokoli pirasa bal kabagi ispanak havuc yer elmasi hepsini yedirdim ben .irmik o yuzden bana cok vitaminsiz ve bos geliyo.uyusun diye denedim yinede ama yemedi:KK53: iste. Bizdede durumlar boyle iste.haaa bide kakasi cok kokmuyo ama kati.kabizlik sikintimiz yok cok sukur.gunde 1 kez yapiyoruz:nazar:

Bemimde yok face.ayrica benim cücükte muhallebiyi sevmedi.elmali yaptim.bende sevmedim acikcasi:KK53:dun cok guzel yemisti sebze corbasini bugun yemem diye agladi.bende zorlamadim.ben ne bulirsam yediriyorum.gecen balik yedirdim.cok degil ama yinede agzina verdim bi kac defa.o da sevdi.bizimde duzEnli degil ek gidamiz.bugun sadece emdi.yogurt yediriyim bari.onuda pek sevmiyo.muzlu verdim dun aksam yogurdu yedi.bi gunleri bi gunu tutmuyo.3 gun kurali filanda yalan oldu bizim.karnibahar brokoli pirasa bal kabagi ispanak havuc yer elmasi hepsini yedirdim ben .irmik o yuzden bana cok vitaminsiz ve bos geliyo.uyusun diye denedim yinede ama yemedi:KK53: iste. Bizdede durumlar boyle iste.haaa bide kakasi cok kokmuyo ama kati.kabizlik sikintimiz yok cok sukur.gunde 1 kez yapiyoruz:nazar:
İrmikli muhallebiyimi sevmedi irmik tatsiz oluyi biraz pekmez falan ekleseydin biraz ben elmali yapinca pirinc unuyla yapiyorum. İrmik kuru meyvelerle daha iyi oluyo.
Balik icin biraz erken diilmi 9 ay bizim listede balik ( somon)
Yer elmasi benimde aklimda pazarda guzelbtaze bulsam alacagim. Karnibahari hic sevmedi oglum ne zmn koysam cikariyo.vazgectim artik bendr bi sure sonra koftesini falan denerim oyle yer belki tabi baya var ona daha.

Canim o donem öyle aman aman bi huysuzluk olmadı gece kalkar dediler kalmadi her seyi agzina aliyordu resmen saldiriyodu bi vaktik patlamis disleer on gun sonra uyumamaya basladi ağlatarak uyandi falan gece kac kez kalkıyor sayamiyorum artik huy mu edindi bilemedim yaklasik bir ayfir boyle :KK31:uy
Sağol canım inşallah bizim de diş çıkacak galiba ondan çocuğun huyu suyu değişti.Sizin diş çıkarken ne gibi belirtiler vardı?

X