- 9 Ekim 2014
- 124
- 26
- 34
parol yada minoset canım[/QUOTE
canım benım doktor arkadasım parolu onerıyor kendısınede emzırıo parol kullanıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parol yada minoset canım[/QUOTE
canım benım doktor arkadasım parolu onerıyor kendısınede emzırıo parol kullanıyo
pekı yıyormu ben korkuyorum vermeye sımdı elma ıle az muz vermeyı dusunuyorum mulallebı verıyormusunuz neler verıyorsunuz yazarmısın
masallah nasıl yapıyorsunuz
1 temmuz dogumlu. Tskler.maşallah ne tatlı bişey bu :) ne kadar büyük çıkmış benim oğlum küçücük yaa temmuzun kaçında doğdu
irmikle suyu kaynatıyormusunuz
Sabah kahvalti veriyorum. Bulamac yapmadan ev yapimi labne peyniri tuzu alinmis zeytin. Pekmez ve bi cesit muhallebi. İhlamur iciriyorum.canım sen ek gıda ıcın cok sey verıyorsun bebegıne bana da neler verdının tarıfıyle verırımısın ben yenı baslıyorum da
Selam kizlar epeydir giremiyordum artik burdayim bizim disler cikti alt iki dis 1 hafta oluyo cikali anlamadim bile cok az bi bazen huzursuzluk oluyodu sadece o sukur ates agri olmadi yani masallah kuzumakızlar dısı cıkan varmı
Parol canim
parol yada minoset canım
4aylikken iki disimiz cikti bizimkızlar dısı cıkan varmı
Hayirli olsun canimmasallahh kuzucugaa cok tatli oluolarSelam kizlar epeydir giremiyordum artik burdayim bizim disler cikti alt iki dis 1 hafta oluyo cikali anlamadim bile cok az bi bazen huzursuzluk oluyodu sadece o sukur ates agri olmadi yani masallah kuzuma
Oyun minderi de oyun halısı da var ama artık pek ilgisini çekmiyor. Yurutec anne için çok kurtarıcı doğru. Tüm bebekler de seviyor. Ayakta durmak hoşlarına gidiyor ama uzun vadede zararlı olduğu için almayacağım. Doktor da almayın, varsa da ya atın ya satın dedi
Simdilik baska meyvemiz yok sanirim canim.kurulardan veriyorum ben arada yani muhallebiye koyuyorum. Kuru kayisi kuru uzum falan
yaaa öylemi? üzüldüm dr.un öyle dediğine
bende fikrimi değiştirip almaya karar vermiştim, kısa sürede olsa koyarım içine diyordum, sürekli kucakta dikilmek istiyor çünkü ama daha doktoruna da sormadım daha
napsam, vazmı geçsem yine almaktan? aslında fikrimi değiştiren arkadaşın çocuğu oldu, en ucuzundan uyduruk bir yürüteç aldılar, çocuk biraz bindi şimdi (9 aylık falan) tay tay durmaya başladı, sıralamaya başladı, yani yürümesinde bir negatifliğe yol açmadı. Bende alayım bari demişdim onu görünce
canım teskkur edrım yardımların ıcın ben dun aksam elma ve muz verdım yedı bana yaptıklarının tarıflerını olculerıyle verırımısın bu arada ılk cocugun mu masallah sana hersey verıyorsun ımrendım dogrusuYumurta vermedim daha ama bu hun verecem ins.
Degisik muhallebiler yapmaya calisiyorm. Sen yeni basliyosan sebze puresiyle basla.
Tarif istersn yardimci olurum.
1 temmuz dogumlu. Tskler.
Evet kaynatiyorm katilasiyo zatn ama cok kati olursa yiyemez yeni basladigi icin. Sonra pekmez ekleyebilirsin. Yada kuru meyve kaynatip pure yapar eklersin.
Sabah kahvalti veriyorum. Bulamac yapmadan ev yapimi labne peyniri tuzu alinmis zeytin. Pekmez ve bi cesit muhallebi. İhlamur iciriyorum.
Ogleye dogru meyve puresi oglen corba ikindi yogurt aksam muhallebi ve aralarda sutekli emiyo. Hi bide yemeklersn sonra bolca su veriyorum
Kahvalti icin evde bebe buskivisi yaptim ama oglum pek sevmedi..
canım teskkur edrım yardımların ıcın ben dun aksam elma ve muz verdım yedı bana yaptıklarının tarıflerını olculerıyle verırımısın bu arada ılk cocugun mu masallah sana hersey verıyorsun ımrendım dogrusu
Haslayip blandira vuruyorum ben.kuru meyvelerı nasıl yapıyorsunuz kızlar haslayıp tel suzgecten mı gecırıyorsunuz sogutp verıyormusunuz
Evet irmikle birlikte hasliyorum.kuruları muhallebiye nasıl katıyorsun cnm., haşlıyor musun önce?
kuru erik te verilebilir mi acaba?
Aklima geldi bi kac olcu..canım teskkur edrım yardımların ıcın ben dun aksam elma ve muz verdım yedı bana yaptıklarının tarıflerını olculerıyle verırımısın bu arada ılk cocugun mu masallah sana hersey verıyorsun ımrendım dogrusu
canm cok teskkur edrım yardımların ıcınAklima geldi bi kac olcu..
1 minik patates 1 minik havuc 1 kok brokoli hasla 2 kup et suyu kendi suyunda ez hafif sulu olack 1 cay kasigi sizma zeytinyagi mis sebzr corbasi oglen verebilirsin.
1.5 tatli kasigi pirinc unu 110 cc suyla pisir ilinsin. 1 yunusak elma cam rendede rendele pisen muhallebiye karistir. Aksam ögunu olarak yada ayni sekilde piron unu yerone irmikte olur.
Kuru kayisi incir uzum hurma iater bi tanesini ister hepsini ayni anda hasla bi yandan irmik pisir suda.. Blandirda cek buda aksam ogunu. Yazarim ben sana gene
Ozge bugday islattim sabah... Napayim simdi ona ???Artik mandalina portakal da verebilirmisim:)
Biraz haslayip muhallebiye ekleyebilirsin canim.Ozge bugday islattim sabah... Napayim simdi ona ???
Massalahh ozge.. Bir ay sonra demekki bizde gecicez senden kopyaliyorum oturma durumu nasil simdi drstekli miBiraz haslayip muhallebiye ekleyebilirsin canim.
Bu arada biz de artik kahvaltiya basliyoruz:)