Tmm canımSimdilik baska meyvemiz yok sanirim canim.kurulardamcim sagol veriyorum ben arada yani muhallebiye koyuyorum. Kuru kayisi kuru uzum falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canımSimdilik baska meyvemiz yok sanirim canim.kurulardamcim sagol veriyorum ben arada yani muhallebiye koyuyorum. Kuru kayisi kuru uzum falan
Dogrudur canimCanim bahsettiginde yulaf kepegi sanirim onuda aldim ben o var marketlerde. Meyve purelerinin icine koyuyorm 1 kasik.tafi degisik oluyo oglumda seviyor.
Gecen gun tv de dinledim bende bi sabah programina cocuk doktoru gelmisti. Zamani olnayan sebze meyve vermeyin mevsiminde şoklayin dedi.
ay canım daha yeni gördüm :)) hb arada geliyorum artık:) bebeişler iyiler şükür biraz yoruyolar ama olcak okadar tabi:) siz nasılsınız senin bebişin nasıl
Neyse canin kismet artik napalim olnuyosa. Hadi ben yukleyim benim sipaciki :)
Masallah masalahh kirj bir kere cok tatlilaegaliba basardım:)
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)Ay canım maşallah benim artık pilim bitti vermeyim diyordum ama dayanamayacağım uyumadığım için sütüm de çok yok zaten mecburen vereceğim muhallebiyi nasıl yapıyoruz?
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)
Bi tek dudaklari bana benzİyo canim. YaMasallaghh der +7: cok tatlii duduslara bak sana benziyo bence
Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.Masallah diler yaa bizin azcik olusan uyku duzenide 3haftadir alt üstoldu inan yarin satte kalkiyoe ben uykuya dalmadan uyaniyor cok yoruldum
Bi tek dudaklari bana benzİyo canim. Ya
Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.
Parol canimEmzirirken icilebilecek agri kesici var mi anneler basim catliyo sabahtan beri
parol yada minoset canımEmzirirken icilebilecek agri kesici var mi anneler basim catliyo sabahtan beri
pekı yıyormu ben korkuyorum vermeye sımdı elma ıle az muz vermeyı dusunuyorum mulallebı verıyormusunuz neler verıyorsunuz yazarmısınYumurta verdin mi canim ay ben bi cesaret edemiyorum bi turlu doktor bu ay ciksin yumurta basla dedi.
Niye emmiyo canim kuzular sutun mu olmadi. Devam sutu veriyomusun.? Benimde sutum azaliyo gibi korkmaya basladim
masallah nasıl yapıyorsunuzCanim aksam vereceksn corba siilde muhallebi yao bence. Corbayi oglen ver muhallebi daha doyurucu oluyo ben aksam 9 da yedirip uyutuyorum. Sabah 6 ya kadar uyuyor. Masallah
maşallah ne tatlı bişey bu :) ne kadar büyük çıkmış benim oğlum küçücük yaa temmuzun kaçında doğduNeyse canin kismet artik napalim olnuyosa. Hadi ben yukleyim benim sipaciki :)
maşallah Allah nazarlardan korusungaliba basardım:)
buyukmu ben almak ıstıyorum karasız kaldım en sık olanı bu oldugunu dusunuyorumBen kullanı yorum canım gayet memnunum
irmikle suyu kaynatıyormusunuzMuzu az veriyorum bende. İhmal etme aklin takildiysa doktorla gorusmk gerek tabi.
Benim oglanda karnibahari sevmedi kustu. Brokoliyi seviyo Neyseki:)
Doluca 1 tatli kasigi irmik 130 cc su. İrmigin cinsine gorede degisiyor ama canin ortalama olcu bu. İrmik tek cok tatsiz oluyo ya kuru meyve yada pekmez kullan canim.
canım sen ek gıda ıcın cok sey verıyorsun bebegıne bana da neler verdının tarıfıyle verırımısın ben yenı baslıyorum daKabagin pismesine 5 dk once biraz irmik atiyorum islatma fln yapmiyorum.
Meyvelerin icine yulaf kepegi koyuyorum evet marketlerde var muhallebi icin yulaf unu onu markette bulamadim ben ( konyada yasiyorum esek kadar sehir) esnaf dukkanindn aldim. Cesitlendirmk icin kendimi paraliyorum resmen.