2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Brnde bu.kis beni gormedi dedim :KK52: iyi canim ama uykusu hic yok.gece uyumuyor gündüz uyumuyor oyy yerim kuzularii cift yumurta miydi canim bende merak ettim ogluslari
ay canım daha yeni gördüm :)) hb arada geliyorum artık:) bebeişler iyiler şükür biraz yoruyolar ama olcak okadar tabi:) siz nasılsınız senin bebişin nasıl

Ay canım maşallah benim artık pilim bitti vermeyim diyordum ama dayanamayacağım uyumadığım için sütüm de çok yok zaten mecburen vereceğim muhallebiyi nasıl yapıyoruz?
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)

Masallah diler yaa bizin azcik olusan uyku duzenide 3haftadir alt üstoldu inan yarin satte kalkiyoe ben uykuya dalmadan uyaniyor cok yoruldum
Canim ilk vereceksrn irmikle suyu pisir ilininca pekmez karistir. Sonra sonra ceaiylendir elma kayisi incir hurma vs. Ben yulaf unu ve pirinc unuylada yapiyorm. Onlar sonra ama :)

Masallaghh der :nazar:+7::nazar: cok tatlii duduslara bak sana benziyo bence
Bi tek dudaklari bana benzİyo canim. Ya

Masallah diler yaa bizin azcik olusan uyku duzenide 3haftadir alt üstoldu inan yarin satte kalkiyoe ben uykuya dalmadan uyaniyor cok yoruldum
Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.

Bizim dis cikarirken bile böyle olmadi rahat gecirdik baska dis gelecekmi doye bakiyorum oda yok anlamadim huymu edindi sonradan kurtlandi benim oglan
Bi tek dudaklari bana benzİyo canim. Ya

Bizimde daha yeni bu duzen tabi ne kadar gider bilemiyorm. Dis cikarma arifrsindeymisiz gibi bu ara salyalar akmaya basladi be parmagini cigniyo agzina sokup.

Yumurta verdin mi canim ay ben bi cesaret edemiyorum bi turlu doktor bu ay ciksin yumurta basla dedi.
Niye emmiyo canim kuzular sutun mu olmadi. Devam sutu veriyomusun.? Benimde sutum azaliyo gibi korkmaya basladim:KK43:
pekı yıyormu ben korkuyorum vermeye sımdı elma ıle az muz vermeyı dusunuyorum mulallebı verıyormusunuz neler verıyorsunuz yazarmısın

Muzu az veriyorum bende. İhmal etme aklin takildiysa doktorla gorusmk gerek tabi.

Benim oglanda karnibahari sevmedi kustu. Brokoliyi seviyo Neyseki:)

Doluca 1 tatli kasigi irmik 130 cc su. İrmigin cinsine gorede degisiyor ama canin ortalama olcu bu. İrmik tek cok tatsiz oluyo ya kuru meyve yada pekmez kullan canim.
irmikle suyu kaynatıyormusunuz

Kabagin pismesine 5 dk once biraz irmik atiyorum islatma fln yapmiyorum.
Meyvelerin icine yulaf kepegi koyuyorum evet marketlerde var muhallebi icin yulaf unu onu markette bulamadim ben ( konyada yasiyorum esek kadar sehir) esnaf dukkanindn aldim. Cesitlendirmk icin kendimi paraliyorum resmen.
canım sen ek gıda ıcın cok sey verıyorsun bebegıne bana da neler verdının tarıfıyle verırımısın ben yenı baslıyorum da

X