2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Masallah ozgecim senin ministe masllah kocaman oldular ya :)

Canim ben emziriyorum ama ek gidayada gectik kahvalti meyve corba aynen bizdede var ama aralarda ve gece emiyo.
Kahvaltida ne veriyosun degisik tariflerin varsa alalim lutfnn:)
bebelacın kahvaltı maması var onun içine yumurta peynir ceviz fln katıyorum bazen elme kayısı flnda koyuyrm bende değişik arastıryrm valla netten ya

bebelacın kahvaltı maması var onun içine yumurta peynir ceviz fln katıyorum bazen elme kayısı flnda koyuyrm bende değişik arastıryrm valla netten ya
Yumurta verdin mi canim ay ben bi cesaret edemiyorum bi turlu doktor bu ay ciksin yumurta basla dedi.
Niye emmiyo canim kuzular sutun mu olmadi. Devam sutu veriyomusun.? Benimde sutum azaliyo gibi korkmaya basladim

Kiz gulden mamadan batcan sen de yaa. Evde hazirlasana kahvaltiyi bosver mamayi falan
artık bebelac almıyorum biberon için kahvaltı maması o hem arada veriyorum onu simdş değişik tarfler arıyorum almıcam daha :)gecede içmeleri için aktardan mama hazırlatıyo eşim demiştimya yeni duydum aldık diye

Yumurta verdin mi canim ay ben bi cesaret edemiyorum bi turlu doktor bu ay ciksin yumurta basla dedi.
Niye emmiyo canim kuzular sutun mu olmadi. Devam sutu veriyomusun.? Benimde sutum azaliyo gibi korkmaya basladim
sütüm vardı cok olmasada biberon alınca pek emmediler hastaneye yattım 3 gün fln o sırada iyce unuttular devam sütü artık vermiyorum aktardan hazırlatyrz gece biberondan içiyolar ben pişiriyrm yatarken hazır oluyo yumurtada sarısını zaten sadece ezip veriyorum bna ver dedi doktor

Hii evet demistin. Artik biseyler yiyebiliyolarken kendin yapman daha iyi tabi:)

biz de carsamba gunu yaptrdk asilari. Ates yapmadi sukur ama gece huysuzluk yapti.

E o da cok normal, 4asi birden[/QUOTE]
Canim simdi bitti mi huysuzlugu. Ne guzel atlattiniz siz..bizim de haftaya cuma olacak

Haklisin doktorlar cogunlukla genele gore konusuyor. Bu arada 8 aylikken yuruyen cocugu da hic duymamistim :))

o çocuk benim :) köyde efsane olmuşum, bildiğin bi yere tutunmadan kendi başıma yürüyomuşum, annem senin kız da sana benzicek heralde diyo biraz belirtileri varmış heyecanla beklemekteyim :)

biz de carsamba gunu yaptrdk asilari. Ates yapmadi sukur ama gece huysuzluk yapti.

E o da cok normal, 4asi birden
Canim simdi bitti mi huysuzlugu. Ne guzel atlattiniz siz..bizim de haftaya cuma olacak[/QUOTE]
Sabaha birsey kalmamisti canim cok sukur.
Uc bacaktan bibtane de agizdan var.yazik yavrulara da

Kızlar bebeğimin ilk yemeğini vermeye karar verdim gece hiç uyumuyor aç mı kalıyor acaba diye düşündüm ilk çorbamı nasıl yapsam acaba ölçü verir misiniz ?

Kızlar bebeğimin ilk yemeğini vermeye karar verdim gece hiç uyumuyor aç mı kalıyor acaba diye düşündüm ilk çorbamı nasıl yapsam acaba ölçü verir misiniz ?
Canim aksam vereceksn corba siilde muhallebi yao bence. Corbayi oglen ver muhallebi daha doyurucu oluyo ben aksam 9 da yedirip uyutuyorum. Sabah 6 ya kadar uyuyor. Masallah

Canim aksam vereceksn corba siilde muhallebi yao bence. Corbayi oglen ver muhallebi daha doyurucu oluyo ben aksam 9 da yedirip uyutuyorum. Sabah 6 ya kadar uyuyor. Masallah
Ay canım maşallah benim artık pilim bitti vermeyim diyordum ama dayanamayacağım uyumadığım için sütüm de çok yok zaten mecburen vereceğim muhallebiyi nasıl yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…