2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
pekı yıyormu ben korkuyorum vermeye sımdı elma ıle az muz vermeyı dusunuyorum mulallebı verıyormusunuz neler verıyorsunuz yazarmısın

masallah nasıl yapıyorsunuz

Yumurta vermedim daha ama bu hun verecem ins.
Degisik muhallebiler yapmaya calisiyorm. Sen yeni basliyosan sebze puresiyle basla.
Tarif istersn yardimci olurum.

maşallah ne tatlı bişey bu :) ne kadar büyük çıkmış benim oğlum küçücük yaa temmuzun kaçında doğdu
1 temmuz dogumlu. Tskler.

irmikle suyu kaynatıyormusunuz

Evet kaynatiyorm katilasiyo zatn ama cok kati olursa yiyemez yeni basladigi icin. Sonra pekmez ekleyebilirsin. Yada kuru meyve kaynatip pure yapar eklersin.

canım sen ek gıda ıcın cok sey verıyorsun bebegıne bana da neler verdının tarıfıyle verırımısın ben yenı baslıyorum da
Sabah kahvalti veriyorum. Bulamac yapmadan ev yapimi labne peyniri tuzu alinmis zeytin. Pekmez ve bi cesit muhallebi. İhlamur iciriyorum.
Ogleye dogru meyve puresi oglen corba ikindi yogurt aksam muhallebi ve aralarda sutekli emiyo. Hi bide yemeklersn sonra bolca su veriyorum
Kahvalti icin evde bebe buskivisi yaptim ama oglum pek sevmedi..

yaaa öylemi? üzüldüm dr.un öyle dediğine

bende fikrimi değiştirip almaya karar vermiştim, kısa sürede olsa koyarım içine diyordum, sürekli kucakta dikilmek istiyor çünkü ama daha doktoruna da sormadım daha

napsam, vazmı geçsem yine almaktan? aslında fikrimi değiştiren arkadaşın çocuğu oldu, en ucuzundan uyduruk bir yürüteç aldılar, çocuk biraz bindi şimdi (9 aylık falan) tay tay durmaya başladı, sıralamaya başladı, yani yürümesinde bir negatifliğe yol açmadı. Bende alayım bari demişdim onu görünce

Canım sen bilirsin. Bir danis istersen doktora. Çocuğu yürümeye başlarken elinden tutup yürütmek bile iyi değilmiş, çocuk gidebildiği kadar gidip sonra yorulunca düşermis. doktora danis bi. Içine hangisi sinerse onu yap.

Ek besinlere çokdsn Başlayan arkadaşlar var ne güzel .Biz 5 buçuk aylık olduk daha yeni yeni başladık elma suyu ve Havuç suyu ile Çay bardağının çeyreği kadar veriyorum ama kaşığı reddediyor .Biberonla mı versem sizler nasıl başladınız

canım teskkur edrım yardımların ıcın ben dun aksam elma ve muz verdım yedı bana yaptıklarının tarıflerını olculerıyle verırımısın bu arada ılk cocugun mu masallah sana hersey verıyorsun ımrendım dogrusu

kuru meyvelerı nasıl yapıyorsunuz kızlar haslayıp tel suzgecten mı gecırıyorsunuz sogutp verıyormusunuz

İlk cocugum canim. Annem cesaraaareti var biraz bende bide doktorumda tesvikci saolsun. Cok pimpiriklenmemek gerek bence. Cocuk gelisimciyim egitimini aldim. Birazda onun etkisi var sanirim.
Aslinda tarifleri tam olcuyle yapniyorm ben kendim goz karafi oglumun durumuna gore ama istedigin tam neyse soyle ona gore vereyim.

kuru meyvelerı nasıl yapıyorsunuz kızlar haslayıp tel suzgecten mı gecırıyorsunuz sogutp verıyormusunuz
Haslayip blandira vuruyorum ben.

Aklima geldi bi kac olcu..
1 minik patates 1 minik havuc 1 kok brokoli hasla 2 kup et suyu kendi suyunda ez hafif sulu olack 1 cay kasigi sizma zeytinyagi mis sebzr corbasi oglen verebilirsin.
1.5 tatli kasigi pirinc unu 110 cc suyla pisir ilinsin. 1 yunusak elma cam rendede rendele pisen muhallebiye karistir. Aksam ögunu olarak yada ayni sekilde piron unu yerone irmikte olur.
Kuru kayisi incir uzum hurma iater bi tanesini ister hepsini ayni anda hasla bi yandan irmik pisir suda.. Blandirda cek buda aksam ogunu. Yazarim ben sana gene

canm cok teskkur edrım yardımların ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…