- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
Yok gorunmuyo canim.gönderdim ama geldimi anlamadm:)
Basardin basardin:)galiba basardım:)
Masallah pasaya :))Neyse canin kismet artik napalim olnuyosa. Hadi ben yukleyim benim sipaciki :)
saol teyzesi aynen kücüçüklerdi büyüdüler ya senninkidde saçlara kaşlara masallah bizim saç yok:) zaman gerçekten cabuk geciyo ya daha dün hhamileliği konusuyudk sanki:)Basardin basardin:)
Oyy masallah ya erkek adam olnus ya kiz bunlar.. Dogsuklarinda atmiatim bi foto hatirliyorum soytari sapkalariyla miniciklerdi. Simdi bak bide allahin esirgesin hepsini.. Canim masallah. Zaman cabuk geciyo:)
özgeeeeeee napıyosunn net cekmiyo gelemedimMasallah pasaya :))
Masallah pasaya :))
Sac kas babaya cektik..bide oglusuma saci xok az diolar daha :)saol teyzesi aynen kücüçüklerdi büyüdüler ya senninkidde saçlara kaşlara masallah bizim saç yok:) zaman gerçekten cabuk geciyo ya daha dün hhamileliği konusuyudk sanki:)
Sensiz whatsapin tadi yok kos gelözgeeeeeee napıyosunn net cekmiyo gelemedim
gSaol canim. Senin pasayida gorelim ..
Sac kas babaya cektik..bide oglusuma saci xok az diolar daha :)
Aynen oyle simdi bide ek gida dersindeyiz dogurdukda:)
ben emzirmiyorum zaten ek gıdaya basladım bende emzirmediğim için kahvaltı corba yogurt meyve mama olarak geciyo günlerimiz sen emziriyosun dimi. o diyenler halt etmiş varya sacı ay benimkileri görseler ne derler onlar=))Saol canim. Senin pasayida gorelim ..
Sac kas babaya cektik..bide oglusuma saci xok az diolar daha :)
Aynen oyle simdi bide ek gida dersindeyiz dogurdukda:)
Gel yavrum :)gelemiyorum özgeeeeeeeeeeeeeeeal beni yanınaaa apla hahaha oyyyy yerim ben o kuzucugu masallah
ne konusuyonuz kulağıma söleseneGel yavrum :)
Konusmuyoruz ki kiz :)) sabahtan beri sessiz sessiz oturuyoruz.ne konusuyonuz kulağıma sölesene
Bakin da silcem kizlar:)
Canim ben emziriyorum ama ek gidayada gectik kahvalti meyve corba aynen bizdede var ama aralarda ve gece emiyo.ben emzirmiyorum zaten ek gıdaya basladım bende emzirmediğim için kahvaltı corba yogurt meyve mama olarak geciyo günlerimiz sen emziriyosun dimi. o diyenler halt etmiş varya sacı ay benimkileri görseler ne derler onlar=))
heee benimde canım sıkılıyo yaaa uyuyo bebişlerde uyanssınlarda corba içccezzKonusmuyoruz ki kiz :)) sabahtan beri sessiz sessiz oturuyoruz.
Ben kullanı yorum canım gayet memnunumkızlar bu cantayı kullanan var m
M&Y nın
Ben oturtuyorum canım bence doktorlar herkese göre genel bir şey söylüyor ama her çocuk bir değil yani mesela 8 aylıkken yürüyebilen çocuklar bile var , yani demem o ki çocuğun bazı şeylere hazır olup olmadığını anne belirleyebilir bence ama tabi bu benim fikrim belki de doğru yapmıyorumdur ama oturtuyorum valla.Kizlar bebisleri mama sandalyesinde oturtmaya basladiniz mi? Bizim doktor 7. Aydan once degil dedigi icin ben hala oturtmuyorum zaten daha kendi basina oturamiyor.