2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Basardin basardin:)
Oyy masallah ya erkek adam olnus ya kiz bunlar.. Dogsuklarinda atmiatim bi foto hatirliyorum soytari sapkalariyla miniciklerdi. Simdi bak bide allahin esirgesin hepsini.. Canim masallah. Zaman cabuk geciyo:)
saol teyzesi aynen kücüçüklerdi büyüdüler ya senninkidde saçlara kaşlara masallah bizim saç yok:) zaman gerçekten cabuk geciyo ya daha dün hhamileliği konusuyudk sanki:)

Masallah pasaya :))

Saol canim. Senin pasayida gorelim ..

saol teyzesi aynen kücüçüklerdi büyüdüler ya senninkidde saçlara kaşlara masallah bizim saç yok:) zaman gerçekten cabuk geciyo ya daha dün hhamileliği konusuyudk sanki:)
Sac kas babaya cektik..bide oglusuma saci xok az diolar daha :)
Aynen oyle simdi bide ek gida dersindeyiz dogurdukda:)

Saol canim. Senin pasayida gorelim ..

Sac kas babaya cektik..bide oglusuma saci xok az diolar daha :)
Aynen oyle simdi bide ek gida dersindeyiz dogurdukda:)
ben emzirmiyorum zaten ek gıdaya basladım bende emzirmediğim için kahvaltı corba yogurt meyve mama olarak geciyo günlerimiz sen emziriyosun dimi. o diyenler halt etmiş varya sacı ay benimkileri görseler ne derler onlar=))

Bakin da silcem kizlar:)

Masallah ozgecim senin ministe masllah kocaman oldular ya :)

ben emzirmiyorum zaten ek gıdaya basladım bende emzirmediğim için kahvaltı corba yogurt meyve mama olarak geciyo günlerimiz sen emziriyosun dimi. o diyenler halt etmiş varya sacı ay benimkileri görseler ne derler onlar=))
Canim ben emziriyorum ama ek gidayada gectik kahvalti meyve corba aynen bizdede var ama aralarda ve gece emiyo.
Kahvaltida ne veriyosun degisik tariflerin varsa alalim lutfnn:)

Kizlar bebisleri mama sandalyesinde oturtmaya basladiniz mi? Bizim doktor 7. Aydan once degil dedigi icin ben hala oturtmuyorum zaten daha kendi basina oturamiyor.
Ben oturtuyorum canım bence doktorlar herkese göre genel bir şey söylüyor ama her çocuk bir değil yani mesela 8 aylıkken yürüyebilen çocuklar bile var , yani demem o ki çocuğun bazı şeylere hazır olup olmadığını anne belirleyebilir bence ama tabi bu benim fikrim belki de doğru yapmıyorumdur ama oturtuyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…