- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
Aysecimmm :)dilerrrr :)
Iki gun sonra ek gidayi reddederlerse o zaman gosterecen isteBu erkeklere laf anlatmk deveye hendek atlatmaktan zor..benimkide ayni dertte ne gerek varmis daha kucukmus emsin iste katkisi yok mis gibi dio.
Canim o uykularin uzamasj anca bi kase muhallebiyi huplettikleri zaman anca. Gerci biz minik bi kase yiyoruz muhallebi ve uykularimizda uzadi 1 defa uyaniyoruz. Ama sabah erken oluyo bizede..Kizlar bizim 5 aylik olmamiza 5 gun var.ama kizim hala ďönmüyo.geceleri poposunun etrafinda donuyo sadece.onda da ayaklari kaldirip yataga vuruyo pat pat oyle dönüyo.sizinkiler dönüyo mu?bide özge aksam muhallebi veriyosun ya uyku suresi uzadi mi gece?bi faydasi oldu mu?cok muzdaribim bu konuda.her gece en az 6 kez filan kalkiyorum.cok yoruldum artik..
Kizlar bizim 5 aylik olmamiza 5 gun var.ama kizim hala ďönmüyo.geceleri poposunun etrafinda donuyo sadece.onda da ayaklari kaldirip yataga vuruyo pat pat oyle dönüyo.sizinkiler dönüyo mu?bide özge aksam muhallebi veriyosun ya uyku suresi uzadi mi gece?bi faydasi oldu mu?cok muzdaribim bu konuda.her gece en az 6 kez filan kalkiyorum.cok yoruldum artik..
O zaman bende artik yavastan baslayim ek gidayaCanim o uykularin uzamasj anca bi kase muhallebiyi huplettikleri zaman anca. Gerci biz minik bi kase yiyoruz muhallebi ve uykularimizda uzadi 1 defa uyaniyoruz. Ama sabah erken oluyo bizede..
Diyorum iste senin gibi sebze yemeyen bi cocuk mu olsunIki gun sonra ek gidayi reddederlerse o zaman gosterecen iste
Iyi bari hicran eninde sonunda doncekler o zaman.döndüklerinde daha zormus.yattigi yere filan dikkat etmek lazimYagmurcum bizde yarin 5aylik olcaz ama seninki gibi popsunu donduruyo.. Donmeyede calisio yoruluo birakio ama yakindir diye düşünüyorum
Basla basla zaten het gida 3 gu. Bekle bekle tam gecmek 6 ayin sonunu bulurO zaman bende artik yavastan baslayim ek gidaya
Benimki 5 ay 10 günlük daha önceden denemeleri vardı ama son 10 gündür tamamen sırtüstünden yüzüstü pozisyona geçebiliyor kolu altında kalıyordu bir kaç gündür de kolunu da çekip sürünme pozisyonuna geçiyor. Telaşlanma birgün bakarsın aniden dönüvermiş öyle oluyor. Benimki de öyle gece 2 saatte bir uyanıyor emzirirken uyuyorum kafam düşüyor öne tak diye kızımda uyanıyor ben de birgün düşürürüm allah korusun korkuyorum. İşe de başladım çoktan inanır mısınız iş yerinde dinleniyorum desem yeridir.Kizlar bizim 5 aylik olmamiza 5 gun var.ama kizim hala ďönmüyo.geceleri poposunun etrafinda donuyo sadece.onda da ayaklari kaldirip yataga vuruyo pat pat oyle dönüyo.sizinkiler dönüyo mu?bide özge aksam muhallebi veriyosun ya uyku suresi uzadi mi gece?bi faydasi oldu mu?cok muzdaribim bu konuda.her gece en az 6 kez filan kalkiyorum.cok yoruldum artik..
Canım benim hoşgeldin, nerelerdesiniz ya özlettiniz kendinizi. Hakkınızda hayırlısı olsun mutlu olmanıza sevindim.Biz iyiyiz oğlumla yine iki kişi devam ediyoruz yola ama bu defa çok mutluyuz elhamdülillah. Beni merak eden varsa giremiyordum artik giricem ins. Ben düzenli vermiyorum daha ek gıdaları ama geçmişi de okuyamadım çok listesi olan var mi doktorun verdiği atarsanız bizde nasipleniriz. Armut elma ayva su ve yoğurt verdim şimdilik. Yarın sebze mi haslasam? Şebekelerinde ayı varmış diye duydum ama-? Sadece başlayıp ezsek meyve gibi
Bnmkide sabah 4 gibi bildigin tamamen uyaniyo.gozleri acik konusuyo.artik yanima memeye aliyorum uyuyana kadar memede..yeni huylar gelistiriyo.meseala sacimi yoluyo.elinden alamiyorum da.bide simdi kucagimda telefondan yaziyorum ya yazdigim parmagi tutuyo.telefonu elimden almaya calisiyo.cok feena bunlar cok.On gündür bizde yeni dogan zamanlarndan daha sik uyaniyoruz cok yoruldum yaa bi ara iyiydi uykusu neden böyle oldu anlamadim dun gündür bir kez uyudu gece uyur belki dedim yine uyumadı
Nerelerdesiniz Canım ya özlüyoruz sizleri...selam canlar,giremiyom,fırsat bırakmıyor,evde net yoktu anca cepten :) herkeşleri öperiz :)
Canim o uykularin uzamasj anca bi kase muhallebiyi huplettikleri zaman anca. Gerci biz minik bi kase yiyoruz muhallebi ve uykularimizda uzadi 1 defa uyaniyoruz. Ama sabah erken oluyo bizede..
Benim oglum da bir kase yiyo ama hic bi degisiklik yok. Uykuya dusman galiba bu cocuk:)O zaman bende artik yavastan baslayim ek gidaya
Bide bana, emzirmek istemiyorsun diyo ya delleniomDiyorum iste senin gibi sebze yemeyen bi cocuk mu olsun
Al kendin emzir dicem bi gun yavruma kiyanitorun:)
Iyi bari hicran eninde sonunda doncekler o zaman.döndüklerinde daha zormus.yattigi yere filan dikkat etmek lazim
Haha:)))Bnmkide sabah 4 gibi bildigin tamamen uyaniyo.gozleri acik konusuyo.artik yanima memeye aliyorum uyuyana kadar memede..yeni huylar gelistiriyo.meseala sacimi yoluyo.elinden alamiyorum da.bide simdi kucagimda telefondan yaziyorum ya yazdigim parmagi tutuyo.telefonu elimden almaya calisiyo.cok feena bunlar cok.
Ayy hepsi ayni model desene 2014 modelBnmkide sabah 4 gibi bildigin tamamen uyaniyo.gozleri acik konusuyo.artik yanima memeye aliyorum uyuyana kadar memede..yeni huylar gelistiriyo.meseala sacimi yoluyo.elinden alamiyorum da.bide simdi kucagimda telefondan yaziyorum ya yazdigim parmagi tutuyo.telefonu elimden almaya calisiyo.cok feena bunlar cok.