- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
Aksam 9 da uyuyoruz gece 2 gibi uyaniyo emiyo emerken uyuyor sabah 6 da bize komple sabah oluyo kahvaltidan sonra 9:30 gibi uyur tekrar.Benim oglum da bir kase yiyo ama hic bi degisiklik yok. Uykuya dusman galiba bu cocuk:)
Gece gec yatiyorz sabah erken kalkiyoruz arda kac defa kalkiyo saymiyorum bile :)
Bide bana, emzirmek istemiyorsun diyo ya delleniomemzirmek çok güzel vi duygu dedim ... Onlqra kalsak kofte patates makarnadan baska bisey yemez bu çocukar
Kızlar bu kan ilaçlarını ne yapacağız ya? Benim doktor yeni başlattı yani 5 aylıkken 4 gündür veriyorum ama nasıl huzursuz anlatamam gülmeyi unuttu çocuk ya tahlil yaptırmadan ne kadar doğru bu demir ilaçları ağır ilaçlar ben kendimde anemi hastasıyım benim vucudum bile kaldıramazken bu küçük bedenler nasıl kaldırsın ki bilemedem ya insan bildiği tüm doğruları unutuyor. Cok ciddi bir iş düşünsenize bir insanın hayatı sizin elinizde sizin doğrularınızla yanlışlarınızla şekilleniyor.
Ayy ciglik cigliga evde gulmeler bagirislar bi telefonu elimde gorsun anliyo videoya cektigimk sanki pat susuyo sipa. Simdiki bebekler. Bilmis doguyooo:)Ayy hepsi ayni model desene 2014 modeldun aksam agular yaparken cideoya cekcekti esim teli gorubce bi anda suyuyo biliolar mi ne essekleer aglarken falan teli tutuom susuyo cocuk :)
Inaniyorum canim.bende subatin basinda vasliyorum ve dinlenecegimden eminim.Benimki 5 ay 10 günlük daha önceden denemeleri vardı ama son 10 gündür tamamen sırtüstünden yüzüstü pozisyona geçebiliyor kolu altında kalıyordu bir kaç gündür de kolunu da çekip sürünme pozisyonuna geçiyor. Telaşlanma birgün bakarsın aniden dönüvermiş öyle oluyor. Benimki de öyle gece 2 saatte bir uyanıyor emzirirken uyuyorum kafam düşüyor öne tak diye kızımda uyanıyor ben de birgün düşürürüm allah korusun korkuyorum. İşe de başladım çoktan inanır mısınız iş yerinde dinleniyorum desem yeridir.
Sunu farkettim aksam 8 de de yatsa 11 de de yatsa gece hep kalkiyo.sabah kalkma saati de degismiyo.bende 8 de yatiriyorumBenim oglum da bir kase yiyo ama hic bi degisiklik yok. Uykuya dusman galiba bu cocuk:)
Gece gec yatiyorz sabah erken kalkiyoruz arda kac defa kalkiyo saymiyorum bile :)
Hemen not aliyorum cnm.bogurtlen kisini bitirdim.simdi handan i okuyorum.elimde 2 kitabim daha var.sonra bunu okucamKİTAP ÖNERİSİ
ARKADAŞLAR OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDECEĞİM BİR KİTAP. OKUMANIN TAM ZAMANI BEBEĞİMİZE KARŞI DOĞRU DAVRANIŞ ŞEKİLLERİNİ ÖĞRETEN BİR KİTAP.
ALİCE MİLLER - YETENEKLİ ÇOCUĞUN DRAMI.
Bide ne dene yada deneyin biliyo musun?kendi videosunu izlet.verdigi tepkilere sok olcaksin.Ayy hepsi ayni model desene 2014 modeldun aksam agular yaparken cideoya cekcekti esim teli gorubce bi anda suyuyo biliolar mi ne essekleer aglarken falan teli tutuom susuyo cocuk :)
Benimki kocaman aciyo gozlerini ufo gormus koylu gibi bakiyo :)))Bide ne dene yada deneyin biliyo musun?kendi videosunu izlet.verdigi tepkilere sok olcaksin.
Agularkn cektigim videoyu izledigibde gercekten karsisinda bebek varmis gibi cvp veriyo bnmkideBenimki kocaman aciyo gozlerini ufo gormus koylu gibi bakiyo :)))
5 aylikken yapildi bizim tahlil. Kanimiz dusuk cikmadi ama genede ver pekmezi dedi cokda faydali zatn . muhallebilerinde falan tatlandirici olarakta kullaniyorum ben.BEN DE PEKMEZ VERECEĞİM 1 AY SONRA 6 AYLIKKEN Mİ YAPILIYOR KAN TAHLİLİ O ZAMAN DÜŞÜK ÇIKARSA MECBUR VERİRİM
Teşekkürler Canım bilgilendirmen için ben de öyle yapayım o zaman.5 aylikken yapildi bizim tahlil. Kanimiz dusuk cikmadi ama genede ver pekmezi dedi cokda faydali zatn . muhallebilerinde falan tatlandirici olarakta kullaniyorum ben.
Iki gun sonra ek gidayi reddederlerse o zaman gosterecen iste
reddetmezler kızlar niye reddetsinler. vallahi bende eşlerinizle aynı fikirdeyim doya doya emsinler kuzular 6 ay dolsun sonra yavaş yavaş veririm
ilk oğlumu 8,5 ay emzirebildim hala içimde ukte. ege doya doya emsin istiyorum
Cnm tarhananin icinde domates yok mu?direkt ek gidaya tarhanayla mi basladin?Biz bu gun tarhana yedik.. Yedik diyorum cunku corba gibi diil katiydi yedik onun icin :) cok da sevdik.
Cnm tarhananin icinde domates yok mu?direkt ek gidaya tarhanayla mi basladin?[/QUOTE
Hayir ek gidaya yogurt meyve suyu sebze puresi meyve puresi muhallebi seklinde basladik. Bu gun ilk defa tarhana yedik cok az. Domates muhtemeln vatdir icinde ama islen gordugu icin alarjikvreaksiyon goatermiyormus. Doktorumuz soyledi.
Ben de agir olacagini dusunuyorum. Cok cesit var icinde sonucta.tarhana ağır gelmez mi kızlar ya? 7 aylık olsaydılar bari
gerçi doktorlarınız da demiş, valla herkes başka şey söylüyor
Ben de agir olacagini dusunuyorum. Cok cesit var icinde sonucta.
Bende duzenli olarak bir haftadr basladim yogurt daha vermedim. Dedigin gibi herkes baska bisey soyluyo. Ben de aklima yatani yapiyorum:)nettenvermedim.yorum bir yerde 8 aylık diyor, bir doktor 6,5 aylıkken tahıllarla tanıştırın 6. aydan sonra sütle pişmiş tarhana verin diyor. okudukça kafası karışıyor insanın
ilk oğlumda karman çorman olmuştu kafam okuyup araştırmaktan
şimdi kendi kafama göre hareket edicem, doktorumuz da zaten 6. ay dolsun öyle başla ek gıdaya dedi, şimdilik sadece tattır meyve ve yoğurdu yeni tatlara alışmış olsun dedi
Bizim de yarin yarı yasımız bitiyorrr:))zaten 5 ay 9 günlük olduk bugün
6 ay dolunca yoğurt ve meyveyle başlasam, sonra sebze püreleri, daha sonra muhallebiler derken olur 7-7,5 aylık tarhanaya geçene kadar