- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
Aksam 9 da uyuyoruz gece 2 gibi uyaniyo emiyo emerken uyuyor sabah 6 da bize komple sabah oluyo kahvaltidan sonra 9:30 gibi uyur tekrar.Benim oglum da bir kase yiyo ama hic bi degisiklik yok. Uykuya dusman galiba bu cocuk:)
Gece gec yatiyorz sabah erken kalkiyoruz arda kac defa kalkiyo saymiyorum bile :)
Bide bana, emzirmek istemiyorsun diyo ya delleniom emzirmek çok güzel vi duygu dedim ... Onlqra kalsak kofte patates makarnadan baska bisey yemez bu çocukar
Kavurma yer benin oglan babasi gibi olursa :)
Kızlar bu kan ilaçlarını ne yapacağız ya? Benim doktor yeni başlattı yani 5 aylıkken 4 gündür veriyorum ama nasıl huzursuz anlatamam gülmeyi unuttu çocuk ya tahlil yaptırmadan ne kadar doğru bu demir ilaçları ağır ilaçlar ben kendimde anemi hastasıyım benim vucudum bile kaldıramazken bu küçük bedenler nasıl kaldırsın ki bilemedem ya insan bildiği tüm doğruları unutuyor. Cok ciddi bir iş düşünsenize bir insanın hayatı sizin elinizde sizin doğrularınızla yanlışlarınızla şekilleniyor.
Doktorum cocugun dengesini bozmayalim kan ilaciyla sabahlari ac karnina bi cay kasigi pekmez ver yeterli dedi.
Ayy ciglik cigliga evde gulmeler bagirislar bi telefonu elimde gorsun anliyo videoya cektigimk sanki pat susuyo sipa. Simdiki bebekler. Bilmis doguyooo:)Ayy hepsi ayni model desene 2014 model dun aksam agular yaparken cideoya cekcekti esim teli gorubce bi anda suyuyo biliolar mi ne essekleer aglarken falan teli tutuom susuyo cocuk :)