Y
Yerimm ben onu yaa.. Maasaallh kuzuna insallah hep boyle olur ve guzel yer annesi
yogurt hazır yogurt mu meyve puresını nasıl yapıyorsun bana bı acıklarmısınızYogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasi
Kizlar nasilsiniz canlar ben 2cocukla coook yogunum sizleri cok ozledim hicran benelse bufy nlr yapiyosnz
yogurt hazır yogurt mu meyve puresını nasıl yapıyorsun bana bı acıklarmısınız
inek sütüyle dımı bu arada bebegın kac aylık olduYogurdu kendim mayaliyorum canim .. Iki gündür yoğurt yiyor sadece purelere gecmedik cam rendede yapicam muz gibi yumusaklarida catala ezicem
yogurtu öğlen mı verıyorsunyogurt hazır yogurt mu meyve puresını nasıl yapıyorsun bana bı acıklarmısınız
Yogurdu kendim mayaliyorum canim .. Iki gündür yoğurt yiyor sadece purelere gecmedik cam rendede yapicam muz gibi yumusaklarida catala ezicem
dunn aksam elma verdım cok az ama beyendı sankımuzla başlama ama canım elma ve armut ilk meyveler, muz kabız yapabilir
Inek sutu canim.keci sütü bulmak zorinek sütüyle dımı bu arada bebegın kac aylık oldu
Makat catlagu problemi yaşadığımız için kabızlık korkulu ruyam muz en son verecegim meyve
muzla başlama ama canım elma ve armut ilk meyveler, muz kabız yapabilir
Deneye deneye bulcaz sevip sevmedikleri seyleri vu arada bebeğim on gun sobra 5 aylık olacakdunn aksam elma verdım cok az ama beyendı sankı
evet benım bebegımde 5 aylı olduDeneye deneye bulcaz sevip sevmedikleri seyleri vu arada bebeğim on gun sobra 5 aylık olacak
Afiyet olsun kuzuya.. Ben de vericem ogleden sonra, yogurdu yaptim fena olmadi. Umarim sever benim tavsan..Ins canim ep istahli yemek seçmeyen bebelerimiz olur ins... Bugün de yedik bakalım yogurtumuzu
Canim benim bebegimde de var catlak. Doktor kabiz olursa 4-5 adet gun kurusunu bir su bardagi suyla kisil ateste suyunu cekene kadar pisirip rondoda cekmemi soyledi. Alti aya kadar gunde 1-2 cay kasigi alti aydan sonra 1-2 tatli kasigi verebilir misim. Belki bilmek istersinMakat catlagu problemi yaşadığımız için kabızlık korkulu ruyam muz en son verecegim meyve
Masallahh kuzularaevet benım bebegımde 5 aylı oldu
Taninda biri olursa videota çek çok tatlı oluolar :) ne tepki verdi yazAfiyet olsun kuzuya.. Ben de vericem ogleden sonra, yogurdu yaptim fena olmadi. Umarim sever benim tavsan..
Gun kurusu dediğin ne xanim kayisi miCanim benim bebegimde de var catlak. Doktor kabiz olursa 4-5 adet gun kurusunu bir su bardagi suyla kisil ateste suyunu cekene kadar pisirip rondoda cekmemi soyledi. Alti aya kadar gunde 1-2 cay kasigi alti aydan sonra 1-2 tatli kasigi verebilir misim. Belki bilmek istersin
Kizlar birsey sorucam; ben gecen ay ilk defa regl oldum ama bu ay olmadim. Herhangi bir suphem yok ama insan yinede kafaya takiyor. Var mi benim gibi duzensizlik yasYan?