2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasi
yogurt hazır yogurt mu meyve puresını nasıl yapıyorsun bana bı acıklarmısınız

Makat catlagu problemi yaşadığımız için kabızlık korkulu ruyam muz en son verecegim meyve
Canim benim bebegimde de var catlak. Doktor kabiz olursa 4-5 adet gun kurusunu bir su bardagi suyla kisil ateste suyunu cekene kadar pisirip rondoda cekmemi soyledi. Alti aya kadar gunde 1-2 cay kasigi alti aydan sonra 1-2 tatli kasigi verebilir misim. Belki bilmek istersin

Kizlar birsey sorucam; ben gecen ay ilk defa regl oldum ama bu ay olmadim. Herhangi bir suphem yok ama insan yinede kafaya takiyor. Var mi benim gibi duzensizlik yasYan?

Kızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?

Gun kurusu dediğin ne xanim kayisi mi

Cok şükür uzun zamandır olmuyor ins bi daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…