2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
ben de mama sandalyesi araştırıyorum ama çok da para vermek istemiyorum. chicco polly çok pahalı ama özellikleri güzel. kraft, baby2 go ya filan bakıcam. yogonun yoğurt makinesi hepsinuradada 30 liraya düşmüş alacaktım annem kızdı her yer makine oldu hergün kendin mayala dedi.

Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil pek giremiyom girsem de okuyup cikiyom annemin yanina geldim pek giremiyom ek gidalardan konusulmus bende buguj elma rendesi verdim bikac cay kasigi kadar 1 cay kasigi da yogurt tattirdim elma hosuna gitti yogurtta yuzunu ekşitti biraz sizler ne kadar veriyorsunuz ayrica kizim 5 bucuk aylik

ben de mama sandalyesi araştırıyorum ama çok da para vermek istemiyorum. chicco polly çok pahalı ama özellikleri güzel. kraft, baby2 go ya filan bakıcam. yogonun yoğurt makinesi hepsinuradada 30 liraya düşmüş alacaktım annem kızdı her yer makine oldu hergün kendin mayala dedi.
Bende chiccoyu beğendim aslında düşünüyorum ama dediğin gibi biraz pahalı , kullananlar internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin paraya değer diyorlar bilmiyorum arada kaldım . Yoğurt makinasını bende alsam diye düşünüyorum ama önce bir klasik yöntem deneyeceğim .
Bu arada ek gıda vermeye geçen arkadaşlar erken değil mi daha ya ? Benimde aklımı komşular karıştırdı geç kalmışsın çocuk yutma becerisini 6 aydan önce kazanır ufak ufak ver yoksa her şeyi çorba kıvamında ister dediler ,

Bende chiccoyu beğendim aslında düşünüyorum ama dediğin gibi biraz pahalı , kullananlar internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin paraya değer diyorlar bilmiyorum arada kaldım . Yoğurt makinasını bende alsam diye düşünüyorum ama önce bir klasik yöntem deneyeceğim .
Bu arada ek gıda vermeye geçen arkadaşlar erken değil mi daha ya ? Benimde aklımı komşular karıştırdı geç kalmışsın çocuk yutma becerisini 6 aydan önce kazanır ufak ufak ver yoksa her şeyi çorba kıvamında ister dediler ,
Kızlar chicco nun mama sandalyesi gerçekten çok güzel ve bebek için çok rahat ben aldım tavsiye edebilirim ek gıda vermiyorum henüz ama üstünde vakit geçirmeyi çok seviyor oğlum

Canim cok gecmis olsun.benimkinde de dun hapsuruk burun akintisi basladi.burun tikannikligindan kaynakli bi kac kezde oksurdu.bugun hapsuruk ve burun akintisi devam ediyor.oksuruk yok.ama dun ben yinede bi cay kasiggi calpol verdim.bugunde bi anda huysuzlandi agladi.bi baktim atesi yukseliyo.37.5 ölctum ilk kez ateslendi.yine calpol verdim.zzaten bol bol emziriyorum.yine meme uclarim aciyo.emerken uyuyakaldi.elimle baktim dusmustu.insallah duzelir bebeklerimiz.Allah şifa versin
sanada geçmiş olsun cnm bende bol bol emziriyorum ama yok bize ateş düşürücüler fayda etmiyo düşüyo sonra tekrar çıkıyo hemde öle az filan degil 39.5 lere çıkıyo:KK43: bugun götürdüm bişey çıkmadı hafif balgam bide hafif boğazında kızarıklık var dei antibiyotik yazdı 3 gün kullan ateşi devamederse kusaması filan da olursa tekrar getir dedi inş çıkmaz bidaha ya hele gece 40 lara çıkıyo hemen fitil veriyorum yawrum çok kötü oluyo baygın baygın:KK43::KK61::KK61::KK61:

X