Klasik anne yöntemiyle düşünuyorum ama hangi marka kararsizimKızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik anne yöntemiyle düşünuyorum ama hangi marka kararsizimKızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
Evet canim siyah kayisiGun kurusu dediğin ne xanim kayisi mi
Cok şükür uzun zamandır olmuyor ins bi daha olmaz
Once yuzunu burusturdu ama sonra yedi. Az verdim bugun ama sanirim begendiTaninda biri olursa videota çek çok tatlı oluolar :) ne tepki verdi yaz
Ben tefal yogurtcum aldim. Deneme yanilma yapmaya basladimKızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
cnm benımde oyle oldu merak etmeKizlar birsey sorucam; ben gecen ay ilk defa regl oldum ama bu ay olmadim. Herhangi bir suphem yok ama insan yinede kafaya takiyor. Var mi benim gibi duzensizlik yasYan?
Aklimda bukunsun canim sagolEvet canim siyah kayisi
Oyy yerim onu ben yaa.. Senun bebisin ne kadarlik canimOnce yuzunu burusturdu ama sonra yedi. Az verdim bugun ama sanirim begendi
ben de mama sandalyesi araştırıyorum ama çok da para vermek istemiyorum. chicco polly çok pahalı ama özellikleri güzel. kraft, baby2 go ya filan bakıcam. yogonun yoğurt makinesi hepsinuradada 30 liraya düşmüş alacaktım annem kızdı her yer makine oldu hergün kendin mayala dedi.Kızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
bizim makat çatlağımız da iyileşti çok şükür. inş tekrarlamazGun kurusu dediğin ne xanim kayisi mi
Cok şükür uzun zamandır olmuyor ins bi daha olmaz
Benim oglum 5 ay 1 haftalik canimOyy yerim onu ben yaa.. Senun bebisin ne kadarlik canim
Darisi bizim basimiza insallah..bizim makat çatlağımız da iyileşti çok şükür. inş tekrarlamaz
Ins canim yazık cok agladi o dönem oğlum... Kabizlifa çok dikkat edicez artikbizim makat çatlağımız da iyileşti çok şükür. inş tekrarlamaz
Oksuruyor hala ama oncekine gore cok iyi ibs buda gececek
Bende chiccoyu beğendim aslında düşünüyorum ama dediğin gibi biraz pahalı , kullananlar internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin paraya değer diyorlar bilmiyorum arada kaldım . Yoğurt makinasını bende alsam diye düşünüyorum ama önce bir klasik yöntem deneyeceğim .ben de mama sandalyesi araştırıyorum ama çok da para vermek istemiyorum. chicco polly çok pahalı ama özellikleri güzel. kraft, baby2 go ya filan bakıcam. yogonun yoğurt makinesi hepsinuradada 30 liraya düşmüş alacaktım annem kızdı her yer makine oldu hergün kendin mayala dedi.
inş çabuk iyileşir kuzucuğun. madecasol le iyileşti. piyasada bulunmuyo ithal demişti doktorumuz. kardeşimin eczacı arkadaşı temin etti. siz de doktorunuza bi danışın istersenizDarisi bizim basimiza insallah..
ewet ya yazık kuzulara gazı çatlağı dişi öksürüğü derken insanın içi gidio.Ins canim yazık cok agladi o dönem oğlum... Kabizlifa çok dikkat edicez artik
Kızlar chicco nun mama sandalyesi gerçekten çok güzel ve bebek için çok rahat ben aldım tavsiye edebilirim ek gıda vermiyorum henüz ama üstünde vakit geçirmeyi çok seviyor oğlumBende chiccoyu beğendim aslında düşünüyorum ama dediğin gibi biraz pahalı , kullananlar internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin paraya değer diyorlar bilmiyorum arada kaldım . Yoğurt makinasını bende alsam diye düşünüyorum ama önce bir klasik yöntem deneyeceğim .
Bu arada ek gıda vermeye geçen arkadaşlar erken değil mi daha ya ? Benimde aklımı komşular karıştırdı geç kalmışsın çocuk yutma becerisini 6 aydan önce kazanır ufak ufak ver yoksa her şeyi çorba kıvamında ister dediler ,
Canim cok gecmis olsun.benimkinde de dun hapsuruk burun akintisi basladi.burun tikannikligindan kaynakli bi kac kezde oksurdu.bugun hapsuruk ve burun akintisi devam ediyor.oksuruk yok.ama dun ben yinede bi cay kasiggi calpol verdim.bugunde bi anda huysuzlandi agladi.bi baktim atesi yukseliyo.37.5 ölctum ilk kez ateslendi.yine calpol verdim.zzaten bol bol emziriyorum.yine meme uclarim aciyo.emerken uyuyakaldi.elimle baktim dusmustu.insallah duzelir bebeklerimiz.Allah şifa versin
sanada geçmiş olsun cnm bende bol bol emziriyorum ama yok bize ateş düşürücüler fayda etmiyo düşüyo sonra tekrar çıkıyo hemde öle az filan degil 39.5 lere çıkıyo bugun götürdüm bişey çıkmadı hafif balgam bide hafif boğazında kızarıklık var dei antibiyotik yazdı 3 gün kullan ateşi devamederse kusaması filan da olursa tekrar getir dedi inş çıkmaz bidaha ya hele gece 40 lara çıkıyo hemen fitil veriyorum yawrum çok kötü oluyo baygın baygın