Canim idrarina bakildi mi?sanada geçmiş olsun cnm bende bol bol emziriyorum ama yok bize ateş düşürücüler fayda etmiyo düşüyo sonra tekrar çıkıyo hemde öle az filan degil 39.5 lere çıkıyobugun götürdüm bişey çıkmadı hafif balgam bide hafif boğazında kızarıklık var dei antibiyotik yazdı 3 gün kullan ateşi devamederse kusaması filan da olursa tekrar getir dedi inş çıkmaz bidaha ya hele gece 40 lara çıkıyo hemen fitil veriyorum yawrum çok kötü oluyo baygın baygın
bakıldı canmm yok bişey dedi doktor amaCanim idrarina bakildi mi?
Tamam tatlim genelde idrar enfeksiyonunda cok yukseliyormus da..bakıldı canmm yok bişey dedi doktor ama
sanada geçmiş olsun cnm bende bol bol emziriyorum ama yok bize ateş düşürücüler fayda etmiyo düşüyo sonra tekrar çıkıyo hemde öle az filan degil 39.5 lere çıkıyobugun götürdüm bişey çıkmadı hafif balgam bide hafif boğazında kızarıklık var dei antibiyotik yazdı 3 gün kullan ateşi devamederse kusaması filan da olursa tekrar getir dedi inş çıkmaz bidaha ya hele gece 40 lara çıkıyo hemen fitil veriyorum yawrum çok kötü oluyo baygın baygın
Aslında daha önce mide bulantısı var diye götürmüştüm idrar kültüründe iltihap çıkmıştı çok değil hafif demişti doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık tekrar geçmiş mi diye bakıcktı yanlış çıkmış sondalı idrar istedi bende canı yanar geçmiştir diye yaptırmadım birazda özel hastane para için tekrar tekrar istiyolar diye gıcık oldum yaptırmadım acaba şimdi normal idrar tahlili yapıldı bide kültür mü yaptırsamıydımTamam tatlim genelde idrar enfeksiyonunda cok yukseliyormus da..
Saol canım inş geçer biran önce dışarı filan bile çıkmıyorum hasta olcak die genede oldu rabbim hepimizinnn yavrusuna sağlık versin insanın içi parçalanıyo öle görünce de allahım başka büyük dert vermesin ciddi rahatsızlığı olan çocukların annelerini düşünemiyorum eridm resmen iki gündür bugun acilde hep hastaydı çocuklar hepside öksürükden bronşitden hava takıyolardı sen götürdüm mü dr yeOyy kiyamammmm yaa üzüldüm canım geçmiş olsunins en kisa, zamanda geçer bu kadar atesin bi sebebi vardir canim bakılmış ama bi yerde ki enfeksiyon ateş yapar diye biliyorum rabbim acil şifalar versin.. Bizinde balgamli oksurugunuz devam ediyor
Bide kulturune baktir canim ben küçükken idrar yolu enfeksiyonundan çok yattım hast atesim surekki çıkıyordu bu yüzdenAslında daha önce mide bulantısı var diye götürmüştüm idrar kültüründe iltihap çıkmıştı çok değil hafif demişti doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık tekrar geçmiş mi diye bakıcktı yanlış çıkmış sondalı idrar istedi bende canı yanar geçmiştir diye yaptırmadım birazda özel hastane para için tekrar tekrar istiyolar diye gıcık oldum yaptırmadım acaba şimdi normal idrar tahlili yapıldı bide kültür mü yaptırsamıydım
Benimde cigerim.parcalaniyor oksurdukce rabbim başka dert vermesin... Kiziyorum kendime bakamadum hasta ettim diye... Senin gibi disari cikarmadimhasta olacak diye sakundim yine de oldu... Dr götürdüm geçen hafta surup kullanıyoruzSaol canım inş geçer biran önce dışarı filan bile çıkmıyorum hasta olcak die genede oldu rabbim hepimizinnn yavrusuna sağlık versin insanın içi parçalanıyo öle görünce de allahım başka büyük dert vermesin ciddi rahatsızlığı olan çocukların annelerini düşünemiyorum eridm resmen iki gündür bugun acilde hep hastaydı çocuklar hepside öksürükden bronşitden hava takıyolardı sen götürdüm mü dr ye
Canim okurken mahvoldum.resmen ben de yasadim hissettiklerini.kiyamam bebegime.dikkat et atesine.cok giydirme bari.keske idrar kulturude yaptirsaydin 50 lira seni batirmaz,su yasadiklarina degmez.Allahim acil sifa versin.Saol canım inş geçer biran önce dışarı filan bile çıkmıyorum hasta olcak die genede oldu rabbim hepimizinnn yavrusuna sağlık versin insanın içi parçalanıyo öle görünce de allahım başka büyük dert vermesin ciddi rahatsızlığı olan çocukların annelerini düşünemiyorum eridm resmen iki gündür bugun acilde hep hastaydı çocuklar hepside öksürükden bronşitden hava takıyolardı sen götürdüm mü dr ye
Canim ya kesin kulture baktir atesi dusmezse..Aslında daha önce mide bulantısı var diye götürmüştüm idrar kültüründe iltihap çıkmıştı çok değil hafif demişti doktor antibiyotik verdi bir hafta kullandık tekrar geçmiş mi diye bakıcktı yanlış çıkmış sondalı idrar istedi bende canı yanar geçmiştir diye yaptırmadım birazda özel hastane para için tekrar tekrar istiyolar diye gıcık oldum yaptırmadım acaba şimdi normal idrar tahlili yapıldı bide kültür mü yaptırsamıydım
Benimde cigerim.parcalaniyor oksurdukce rabbim başka dert vermesin... Kiziyorum kendime bakamadum hasta ettim diye... Senin gibi disari cikarmadimhasta olacak diye sakundim yine de oldu... Dr götürdüm geçen hafta surup kullanıyoruz
canim ya aklima takildi tekrar. Ihmal etme bence; hangi sehirdesin bilmiyorum ama bulundugun sehirde varsa bir universite hastanesine gotur bence. Atrsi az degil, ufak bir enfeksiyon olmadigi kesin ve bence buyuk olasilikla idrar yolu enfeksiyonu. Kulture de baktir icin rahat etsin. Allah sifa versin yavruna canim; bizi haberdar et lutfensanada geçmiş olsun cnm bende bol bol emziriyorum ama yok bize ateş düşürücüler fayda etmiyo düşüyo sonra tekrar çıkıyo hemde öle az filan degil 39.5 lere çıkıyobugun götürdüm bişey çıkmadı hafif balgam bide hafif boğazında kızarıklık var dei antibiyotik yazdı 3 gün kullan ateşi devamederse kusaması filan da olursa tekrar getir dedi inş çıkmaz bidaha ya hele gece 40 lara çıkıyo hemen fitil veriyorum yawrum çok kötü oluyo baygın baygın
Benim de aklimi biraz komsu ve cevre karistirdi ama ben cok vermiyom bikac cay kasigi veriyom elma verdi bide yogurt sutum sukur yetiyoBende chiccoyu beğendim aslında düşünüyorum ama dediğin gibi biraz pahalı , kullananlar internetten araştırdığım kadarıyla verdiğin paraya değer diyorlar bilmiyorum arada kaldım . Yoğurt makinasını bende alsam diye düşünüyorum ama önce bir klasik yöntem deneyeceğim .
Bu arada ek gıda vermeye geçen arkadaşlar erken değil mi daha ya ? Benimde aklımı komşular karıştırdı geç kalmışsın çocuk yutma becerisini 6 aydan önce kazanır ufak ufak ver yoksa her şeyi çorba kıvamında ister dediler ,
Amin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı halicanim ya aklima takildi tekrar. Ihmal etme bence; hangi sehirdesin bilmiyorum ama bulundugun sehirde varsa bir universite hastanesine gotur bence. Atrsi az degil, ufak bir enfeksiyon olmadigi kesin ve bence buyuk olasilikla idrar yolu enfeksiyonu. Kulture de baktir icin rahat etsin. Allah sifa versin yavruna canim; bizi haberdar et lutfen
Cok gecmis olsun canim allah bagislasin cok guzel kizin var umarim.en kisa zaman da duzelirAmin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali
Amin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali
Kizlar birsey sorucam; ben gecen ay ilk defa regl oldum ama bu ay olmadim. Herhangi bir suphem yok ama insan yinede kafaya takiyor. Var mi benim gibi duzensizlik yasYan?
Kızlar yoğurdu neyle yapıyorsunuz klasik yöntem mi makinasını mı aldınız ? Birde kızlar mama sandalyesi alan almayı düşünenler var mı ?
ben de mama sandalyesi araştırıyorum ama çok da para vermek istemiyorum. chicco polly çok pahalı ama özellikleri güzel. kraft, baby2 go ya filan bakıcam. yogonun yoğurt makinesi hepsinuradada 30 liraya düşmüş alacaktım annem kızdı her yer makine oldu hergün kendin mayala dedi.
Saol canım allah razı olsun inşCok gecmis olsun canim allah bagislasin cok guzel kizin var umarim.en kisa zaman da duzelir
Allah sifa versin. O guzel yuzunden gulucukler eksik olmasin insallahAmin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali
kıyamam kuzuya inşallah düzelir bir an önce. bence gaita tahlili de yaptır. çok geçmiş olsun. benim oğlum da hasta ne hissettiğini çok iyi anlıyorumAmin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali