- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Doktor ne diyor bu konuya canim.bebeginin cildi yagli sanirimMerhaba kızlar hamileliğinden beri sürekli okuyorum bir çok soruma yazmadan cevap buldum sayenizde :) daha tanımadan çok faydanızı gördüm sağolun :) benim de 6 Temmuz doğumlu Dünyalar Güzeli bir kızım var çok şükür. Bizimde 2 aydır emme problemimiz var maalesefgeçen ay 280 gr Alınca doktor ek gıdaya başlayalım dedi ama ben başlamadım ayakta geze geze müzikle bir şekilde emzirmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar giderse, sizlerden okuduğum kadarıyla geçici bir problemmiş inş Öylede olur. Benim asıl sorum Kızımın yüzünde sivilceler çıkıyor. Doğumundan 10 gün sonra çıktı o zaman çok fazlaydı normal dediler gerçekten de zamanla geçti şimdi de tek tük çıkıyor ama çıkmaya devam ediyor önce kırmızı kocaman bişey oluyor sonra sivilce oluşuyor aynı büyük insanlardaki gibi. Üzülüyorum kız çocuğu olunca cildi bebek cildi gibi olsun istiyorum ileride iz kalır mı acaba. Allah başka dert vermesin tabi ama malum annelik Bambaşka birşeymiş hiçbir yerine birşey Olmasın istiyor insan...
Ayy hicran bilmiyorum.o kadar yorgun o kadar bittigim ki ..evet bazen bakiyorum nerden nereye diyorum.nasil buyudu dogdu bu hale geldi diyorum.ama en cok cocugu ortaokula filan gidenleere canim cekisiyo.ne guzel uyuyabiliyolar.cocuklar kendini kurtarmis..
Hg canim aramiza. Bi cilt sorunu mu acaba dofdugunda bizdede oldu gecti iki yerde iz kalacak gini bizimde ins kalmazMerhaba kızlar hamileliğinden beri sürekli okuyorum bir çok soruma yazmadan cevap buldum sayenizde :) daha tanımadan çok faydanızı gördüm sağolun :) benim de 6 Temmuz doğumlu Dünyalar Güzeli bir kızım var çok şükür. Bizimde 2 aydır emme problemimiz var maalesefgeçen ay 280 gr Alınca doktor ek gıdaya başlayalım dedi ama ben başlamadım ayakta geze geze müzikle bir şekilde emzirmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar giderse, sizlerden okuduğum kadarıyla geçici bir problemmiş inş Öylede olur. Benim asıl sorum Kızımın yüzünde sivilceler çıkıyor. Doğumundan 10 gün sonra çıktı o zaman çok fazlaydı normal dediler gerçekten de zamanla geçti şimdi de tek tük çıkıyor ama çıkmaya devam ediyor önce kırmızı kocaman bişey oluyor sonra sivilce oluşuyor aynı büyük insanlardaki gibi. Üzülüyorum kız çocuğu olunca cildi bebek cildi gibi olsun istiyorum ileride iz kalır mı acaba. Allah başka dert vermesin tabi ama malum annelik Bambaşka birşeymiş hiçbir yerine birşey Olmasın istiyor insan...
Bende yanımda yatırıyorum hata mı ediyorum,beşiğinde yatınca çok sık uyanıyor,bende uyuyamıyorum ertesi gün sersem gibi oluyorum,Biz her gece bnzer durumdayiz.emerek uyuyo besgnde yatarsa saat basi kalkiyoruz hala:)
Kalorifer sulugu aldim canim ama ne fayda ya ben nerde hata yapiyorum nefes alamiyo tikanikliktanCanim gece yatarken kaloriferrin uzerine bi kaba su koymayi denesene
Bnce iyi ediyorsun. Biz de cogu zaman birlikte yatiyorz meleklerimizin ihtiyaci var sicagimiza:)Bende yanımda yatırıyorum hata mı ediyorum,beşiğinde yatınca çok sık uyanıyor,bende uyuyamıyorum ertesi gün sersem gibi oluyorum,
Yok Yağlı değil aslında doktoru normal demişti ama cildiyeyede gösterin isterseniz dedi birsürü tahlil delik deşik ediyorlar diye götürmedik cildiyeye annemler geçer diyor ama bilemedimDoktor ne diyor bu konuya canim.bebeginin cildi yagli sanirim
Bilmiyorum inş değildir bir yerde iz kaldı gibi o geçer inş ama niye hala çıkıyor anlamadım işteHg canim aramiza. Bi cilt sorunu mu acaba dofdugunda bizdede oldu gecti iki yerde iz kalacak gini bizimde ins kalmaz
biz de geçen cuma aşı olduk. sürekli mızmız. diş mi aşı mı kulsk mı bilemedim. eli sürekli sağ kulağında . be zaman geçer acaba?Aşımızı geçen hafta olduk,o günden bu yana bir huzursuzluk var,önceden kolikti,geçip gittiydi uyanmıştık kabustan.şimdi ne oluyor bebeğime?diş sancısı mı büyüme atağı mı?aşının etkisi mi?o ağlıyor bende ağlıyorum.var mı aynı durumda olan?
Merhaba kızlar hamileliğinden beri sürekli okuyorum bir çok soruma yazmadan cevap buldum sayenizde :) daha tanımadan çok faydanızı gördüm sağolun :) benim de 6 Temmuz doğumlu Dünyalar Güzeli bir kızım var çok şükür. Bizimde 2 aydır emme problemimiz var maalesefgeçen ay 280 gr Alınca doktor ek gıdaya başlayalım dedi ama ben başlamadım ayakta geze geze müzikle bir şekilde emzirmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar giderse, sizlerden okuduğum kadarıyla geçici bir problemmiş inş Öylede olur. Benim asıl sorum Kızımın yüzünde sivilceler çıkıyor. Doğumundan 10 gün sonra çıktı o zaman çok fazlaydı normal dediler gerçekten de zamanla geçti şimdi de tek tük çıkıyor ama çıkmaya devam ediyor önce kırmızı kocaman bişey oluyor sonra sivilce oluşuyor aynı büyük insanlardaki gibi. Üzülüyorum kız çocuğu olunca cildi bebek cildi gibi olsun istiyorum ileride iz kalır mı acaba. Allah başka dert vermesin tabi ama malum annelik Bambaşka birşeymiş hiçbir yerine birşey Olmasın istiyor insan...
Kizlar sizin bebislerin oglen uykusu nasil ?Kizlar selam
Bebislerinizin oglen uykusu duzeni nasil acaba? Benim oglum gunduz 3 kere uyuyor hala. 3 unun toplami 3 saat etmez ama. Uzun ve tek uykuya ne zaman gecerler ki?
Canim merhababiz de geçen cuma aşı olduk. sürekli mızmız. diş mi aşı mı kulsk mı bilemedim. eli sürekli sağ kulağında . be zaman geçer acaba?
Merhaba bebegin burnuna gogsunden sutunu sık nasil acildigini goreceksinYa kizlar bebegin burnunu neyle aciyorsunuz surekli tikali okyanus suyu kullaniyorum tonimer diye ama yine tikaniyo bir cozum bulamadim
peki ne zaman bitermiş diş eti büyümesi yazık yavrucaklar inliyo resmen.Kizlar sizin bebislerin oglen uykusu nasil ?
Canim merhaba
Ayni konuyla ilgili ben az once doktorumla gorustum; (bizimki de bugunlerde hep mizmiz ve eli kulaginda olunca..) dis eti buyurken kulak cekistirmek normal dedi bizim doktor. Uzuluyorum bu bebislere bazen; asi, dis, sunnet, ek gida...rahat rahat duruyorlarken karnimizda..
Doktorumdan çok memnunum aslında sürekli olmadığı için cildiyeye yönlendirdi sanırım Dediğiniz mantıklı yediklerimi gözlemleyelim belki çikolatadan olabilir fazla tüketiyorum çünkü hiç aklıma gelmemişti Sağol :)Sizin yediğiniz şeyler bebeğe alerji yapıyor olabilir. Bu durumu yaşayan çok kişi var. Besin alerjisi. Süt - sütürünleri , yumurta da yaşanıyor daha çok sanırım. Anne yediklerine dikkat ederek neyin alerji yaptığını tespit etmeye çalışıyor. Bence Dr unuza tekrar danışın. Ya da Dr unuza değiştirin.
Doktorumdan çok memnunum aslında sürekli olmadığı için cildiyeye yönlendirdi sanırım Dediğiniz mantıklı yediklerimi gözlemleyelim belki çikolatadan olabilir fazla tüketiyorum çünkü hiç aklıma gelmemişti Sağol :)Sizin yediğiniz şeyler bebeğe alerji yapıyor olabilir. Bu durumu yaşayan çok kişi var. Besin alerjisi. Süt - sütürünleri , yumurta da yaşanıyor daha çok sanırım. Anne yediklerine dikkat ederek neyin alerji yaptığını tespit etmeye çalışıyor. Bence Dr unuza tekrar danışın. Ya da Dr unuza değiştirin.
mrb... bwnde 2 kiz annesiyim.. 4 yas ve 5 aylik. bence iyi yapmiyorsunuz... yaninda yatirmak iyi annelik degildir.. yatirmamakt kotu annelik degildir... onun gelisimi kendine olan guvenni saglamak icin simdiden kendi yataginda yatiyor olmasi gerekir..en gec 2 yasa kadar da ayri.odada yatmasi gerekir...cok sukur ben bastan beri ikisinw oylw yaptim..zaten sabah uyaninca yanima gelipBnce iyi ediyorsun. Biz de cogu zaman birlikte yatiyorz meleklerimizin ihtiyaci var sicagimiza:)