2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Doktor ne diyor bu konuya canim.bebeginin cildi yagli sanirim

Dun bizde asi olduk ve sabaha kadar uyumadi hele bur saat aglamasi vardi ki.hiç bi şekilde susmadı bagirmaktan felah oldu aglicam dite nefes bile almiyordu bir saat sürdü tam sobra sakinlesip uyudu asi huzursuz etti galiba.. hepimiz benzer durumlar yasiyoruz ve iste anneler bu yüzden çok özel...

Hg canim aramiza. Bi cilt sorunu mu acaba dofdugunda bizdede oldu gecti iki yerde iz kalacak gini bizimde ins kalmaz

Memeyi reddetme durumu bizde kusa surdu cok sukur on gun kadar.. Sma yine de artuk eskisi kadar emmiyor emzige alismasininda etken olduğunu düşünüyorum tabi en büyük erken dişleri

Aşımızı geçen hafta olduk,o günden bu yana bir huzursuzluk var,önceden kolikti,geçip gittiydi uyanmıştık kabustan.şimdi ne oluyor bebeğime?diş sancısı mı büyüme atağı mı?aşının etkisi mi?o ağlıyor bende ağlıyorum.var mı aynı durumda olan?

biz de geçen cuma aşı olduk. sürekli mızmız. diş mi aşı mı kulsk mı bilemedim. eli sürekli sağ kulağında . be zaman geçer acaba?

Sizin yediğiniz şeyler bebeğe alerji yapıyor olabilir. Bu durumu yaşayan çok kişi var. Besin alerjisi. Süt - sütürünleri , yumurta da yaşanıyor daha çok sanırım. Anne yediklerine dikkat ederek neyin alerji yaptığını tespit etmeye çalışıyor. Bence Dr unuza tekrar danışın. Ya da Dr unuza değiştirin.

Kizlar selam
Bebislerinizin oglen uykusu duzeni nasil acaba? Benim oglum gunduz 3 kere uyuyor hala. 3 unun toplami 3 saat etmez ama. Uzun ve tek uykuya ne zaman gecerler ki?
Kizlar sizin bebislerin oglen uykusu nasil ?
biz de geçen cuma aşı olduk. sürekli mızmız. diş mi aşı mı kulsk mı bilemedim. eli sürekli sağ kulağında . be zaman geçer acaba?
Canim merhaba
Ayni konuyla ilgili ben az once doktorumla gorustum; (bizimki de bugunlerde hep mizmiz ve eli kulaginda olunca..) dis eti buyurken kulak cekistirmek normal dedi bizim doktor. Uzuluyorum bu bebislere bazen; asi, dis, sunnet, ek gida...rahat rahat duruyorlarken karnimizda..

peki ne zaman bitermiş diş eti büyümesi yazık yavrucaklar inliyo resmen.

Dokt
Doktorumdan çok memnunum aslında sürekli olmadığı için cildiyeye yönlendirdi sanırım Dediğiniz mantıklı yediklerimi gözlemleyelim belki çikolatadan olabilir fazla tüketiyorum çünkü hiç aklıma gelmemişti Sağol :)

Dokt
Doktorumdan çok memnunum aslında sürekli olmadığı için cildiyeye yönlendirdi sanırım Dediğiniz mantıklı yediklerimi gözlemleyelim belki çikolatadan olabilir fazla tüketiyorum çünkü hiç aklıma gelmemişti Sağol :)

Slm kizlar nasılsıniz ozge senin kuzu kokuna alışmış artik yatmaz yataginda aslında bir yandan guzelde bir yandan da zor yatagini bilmez hic.buyudukce birakmaz artik:)
Saglik ocagina gittim kan ilaci vermedi ya hic demedi unuttu galiba bende pekmez vercemde unutuyom.

Bnce iyi ediyorsun. Biz de cogu zaman birlikte yatiyorz meleklerimizin ihtiyaci var sicagimiza:)
mrb... bwnde 2 kiz annesiyim.. 4 yas ve 5 aylik. bence iyi yapmiyorsunuz... yaninda yatirmak iyi annelik degildir.. yatirmamakt kotu annelik degildir... onun gelisimi kendine olan guvenni saglamak icin simdiden kendi yataginda yatiyor olmasi gerekir..en gec 2 yasa kadar da ayri.odada yatmasi gerekir...cok sukur ben bastan beri ikisinw oylw yaptim..zaten sabah uyaninca yanima gelip

sabah yanimiza geliyo demek istedim...bunlar sadece benim gorusum degil.. cocuk proflari pedagoglar uzmanlar bunlari soyleyenler... birde pekmezde asiri seker var.. bukadar ufak bebeklerin bobreklerini sadece yormaz mahveder... paraben kotunun iyisi bence...nacizane fikrim arkadaslar. gule gule buyutun bebeklerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…