2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba gözünüzaydın 5 ayı mı doldurdu bebeğiniz?bir de Demir ilacı

Merhaba öncelikle gözünüzaydın bebeğiniz 5 ayını mı doldurdu?Birde bu Demir ilacına başlamadan kan tahlili mi yapıldı?

Bende bugun ilk defa rendelenmis elma verdim..4 ayligiz.doktor demir icin damla verdi.korkuyorum kullanmaya.senin gibi pekmez sulandirsam mi diye dusunuyorum ama cook kararsizim.iki ucu pis degnek.
Merhaba be tepki verdi acaba bizim Dr umuz da tadımlık verebilirsin dedi sadece bir öğün iki tatlı ksşığı kadar ama ben vermeye endişeleniyorum

B biohazard bizim kız daha 4ay 1haftalık, işe başlayacağım için doktor başlayalım dedi bi de kilosu fazla 6 aya kadar 1 öğün vericem ek gıda, yine kilomuz yüksek olduğu için ve kansızlık bulgusu olmadığı için demir ilacına 6. ayda başlarız dedi, doktoruma güveniyorum açıkçası pek sözünden çıkmayı düşünmüyorum

Maşallah diyelim bizim Dr da tahlil yapmadı da onun için sordum 5aylıkken başlayacağız dedi bizede.meyve ve yoğurttan tattırmamı söyledi ama ben önümüzdeki ay deneyeceğim yoğurdu nasıl yapacaksınız peki?

Bizim 5.ayimiz doldu zaten 6nin icindeyiz. Simdilik sadece sebze olarak tek ogun gidiyorz doktorum ek gidadan yana degildi ama kilo alimi bu kadar az olduguna gore sutun icerigi uetmiyor olabilir dedi. Bende guveniyorum bir ay tek ogun olarak gidicez bkalim:)

GÜNAYDINLAR... AĞRI DA OLSAM BURADA DA KAR YAĞIYOR DERDİM AMA MALUM TAYİNLE KOCAELİ'YE GELDİK BURADA YAĞMUR VAR...YAZAMASAM DA OKUYORUM TAKİPTEYİM KIZLAR... AVZEM'İM BAKICISIYLA BERABER, BEN İŞ YERİNDEYİM. NE TUHAF BİR DUYGU ÖĞRETMEN OLMAK EVDE 4 AYLIK BEBEĞİMİ BIRAKIP BAŞKA ÇOCUKLARA ANNELİK YAPIYORUM...

Canim oglunun masallahi var bence ek gida icin daha erken degil mi bide artik bu aylar da azaliyormus kilo alimi haziran annelerinde de diyolardi iki atda 1 kilo alacaklamis artik diye senle aramizda bir hafta var ben daha hicbirsey vermiyorum sadece su veriyorum dun aksam esimle meyve yerken esim sadece biraz yalatti once kivi yalatti yuzunu biraz burusturdu sonra hosuna gitti bide muzu yalattik muz daha cok hosuna gitti bide elleriyle daha da esimin elini tutup agzina bastiriyo

Ya canim daha emmemezlik mi yapiyo senin zilli allaha sukur ben o gunleri atlattim cok zor yaa o kadar saat gecip memeyi veriyom almiyodu cok sinir bozucuydu yaa insallah atlatirsin canim

Ya canim daha emmemezlik mi yapiyo senin zilli allaha sukur ben o gunleri atlattim cok zor yaa o kadar saat gecip memeyi veriyom almiyodu cok sinir bozucuydu yaa insallah atlatirsin canim
Ya düzeliyo gibi oluyo bi 15 gün filan iyiyiz sonra pat gene aynısını yapmaya başlıyo böyle devam ederse artk biberona alıştırıym bari diyorum geceleride zorlamaya başladı

Ya canim otri bebe ile nasil temizliyorsun biz bi turlu beceremedik nasil yapiyprsum ben cold mix aldim yastigina iki damla damlattim
Bende otribebe aldiriyim o zaman iyi aciyo dimi baska bi tane var ama yine tikali birde onu deniyim bu arada daha 40 gunlukken bize tonimeri verdi bruno kullaniyodum bnde ama buyudu artik o acmaz dedi bize doktor
Cold mix nasil birsey kis geldi ya kalorifer mi yapiyo acaba ya buhar makinasi bile almayi dusunuyorum

benim bebegimde 4 ayı tamamladı mama ve süt ile...demir damlası verildi ama içinde paraben var ama şuruplarında paraben yok doktor şurubunu kullan dedi ama hala şüpheliyim?demir damlası mı yoksa şurubu mu kullanıyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…