- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
İlk basta sadece ogle ogunu hicrancim.blender kullanmiyorum kullanmayi dusunmuyorum.delikleri kirmizi mercimekten biraz kucuk bi suzgec kullaniyorum. Patatesler zaten tamamen yok oluyoBu ay bizimde az obceki aylara gore tabi gittikçe azalacak ama dis fena etkiledi bizi... Bende iki hafta sonra tattirayim diyorum blendir kullaniyorhavuvleki gunde bi kez mi veriosun
Bugun kaka vercektik tahlil icin sut alerjisi olup olmadigina bakacaktı dr esek oglum yeni yapti kaka ... Veremedik...Bizim doktor yogurt inek sutunden olacagi icin 6ay dolsun simdi verme dedi. İlk meyveyle baslarsan tatliya alisir sebzeyi kabul etmeyebilir dedi. Once sebze 2 hafta sonra meyve 1 ay sonra yogurt. Baslayacaksan aklinda bulunsun canim
Blendirin saglikli olmadigini duymuştum bende... Ben devlete goturiyorum mecburen ve dr fazla ilgilenmiyo burdan ogrencem artik bi cok seyiİlk basta sadece ogle ogunu hicrancim.blender kullanmiyorum kullanmayi dusunmuyorum.delikleri kirmizi mercimekten biraz kucuk bi suzgec kullaniyorum. Patatesler zaten tamamen yok oluyo
nerdeyse,biraz havuclar kaliyo minik, onu da yutuyo zaten. Blendera alistrmak istemiyorum. Ahh keske whatsapin olsa resimli paylasirdik hepsini:)
Blender biraz aliskanlik yapiyo canim, cignemeyi gec ogreniyo cocuklr. Gerek yok hic. Senn basla da burda paylasiriz bildklerimizi hep berabeer:)Blendirin saglikli olmadigini duymuştum bende... Ben devlete gotubildklerimiziuren ve dr fazla ilgilenmiyo burdan ogrencem artik bi cok seyi
Uzanarak emzir biraz da:)Ya kizlar emzirirken surekli ogluma baktigim icin boynum.cok.agriyo benim:)
Ins.. Iste bu yüzen çok seviyorum kk yiBlender biraz aliskanlik yapiyo canim, cignemeyi gec ogreniyo cocuklr. Gerek yok hic. Senn basla da burda paylasiriz bildklerimizi hep berabeer:)
O zamanda bakiyorumm :)Uzanarak emzir biraz da:)
O zaman idare et:) :) :) :) :)O zamanda bakiyorumm :)
:):):):):):)O zaman idare et:) :) :) :) :)
Benimki de duruyo canim:):):):):):):)
Ozgee kahverengi cizgim hala benimlee
Canim bizim doktor yogurdu devam sutunden yaptiriyor; tam tarifini bilmiyorum ama yapan arkadaslarim oldu ve nette de tarifi vardir sanirim. Bir bak istersenBizim doktor yogurt inek sutunden olacagi icin 6ay dolsun simdi verme dedi. İlk meyveyle baslarsan tatliya alisir sebzeyi kabul etmeyebilir dedi. Once sebze 2 hafta sonra meyve 1 ay sonra yogurt. Baslayacaksan aklinda bulunsun canim
Mrb cnm.denedin mi hic o yoğurt tarifini.bizim dr da listede onu tarif etmis ama asla yapmayi düşünmüyorum cunku yengem yigenime yapmisti berbat otesi birseydi.ben normal yogurt vericem ilk kez dün tatti yogurdu annemin israriyla.suan duzenli vermicem ama kesinlikle normal yogurt dusunuyorum.Canim bizim doktor yogurdu devam sutunden yaptiriyor; tam tarifini bilmiyorum ama yapan arkadaslarim oldu ve nette de tarifi vardir sanirim. Bir bak istersen
Ben simdiyr ladar hic mama vermedim yogurt icin de kullanmak istemiyorum.1ay daha bekleyip inek sutuyle yaparim:)Canim bizim doktor yogurdu devam sutunden yaptiriyor; tam tarifini bilmiyorum ama yapan arkadaslarim oldu ve nette de tarifi vardir sanirim. Bir bak istersen
Canim tabikii sen bilirsin ama inek sutu insanlar ve ozellikle bebekler icin sindirmesi en guc besinmis. Bu yuzden ikinci alternatif keci sutu oneriyor biIm doktorumuz. Ben henuz ek gidaya baslamadim ama baslayinca her iki sekilde de yapip bir denemek istiyorumBen simdiyr ladar hic mama vermedim yogurt icin de kullanmak istemiyorum.1ay daha bekleyip inek sutuyle yaparim:)
Canim tabikii sen bilirsin ama inek sutu insanlar ve ozellikle bebekler icin sindirmesi en guc besinmis. Bu yuzden ikinci alternatif keci sutu oneriyor biIm doktorumuz. Ben henuz ek gidaya baslamadim ama baslayinca her iki sekilde de yapip bir denemek istiyorumBen simdiyr ladar hic mama vermedim yogurt icin de kullanmak istemiyorum.1ay daha bekleyip inek sutuyle yaparim:)
Ben henuz denemedim ama yapan arkadaslarim oldu. Tadi konusunda bir bilgim yok ama ek gidaya baslayinca muhakkak yapip deneyecegim. Burdan paylasirim nasil oldugunu..Mrb cnm.denedin mi hic o yoğurt tarifini.bizim dr da listede onu tarif etmis ama asla yapmayi düşünmüyorum cunku yengem yigenime yapmisti berbat otesi birseydi.ben normal yogurt vericem ilk kez dün tatti yogurdu annemin israriyla.suan duzenli vermicem ama kesinlikle normal yogurt dusunuyorum.
Ben henuz denemedim ama yapan arkadaslarim oldu. Tadi konusunda bir bilgim yok ama ek gidaya baslayinca muhakkak yapip deneyecegim. Burdan paylasirim nasil oldugunu..Mrb cnm.denedin mi hic o yoğurt tarifini.bizim dr da listede onu tarif etmis ama asla yapmayi düşünmüyorum cunku yengem yigenime yapmisti berbat otesi birseydi.ben normal yogurt vericem ilk kez dün tatti yogurdu annemin israriyla.suan duzenli vermicem ama kesinlikle normal yogurt dusunuyorum.
günaydın hatunlar :) bugün kontrolümüz vardı bizim de, çok şükür fazla kilomuzun sebebi hormonlarımız değilmiş :) 1 aya kadar işe başlayacağım için ek gıdaya alıştıralım dedi doktorumuz, çok heyecanlıyım o yüzden, yoğurtla başlıcaz sanırım sadece 1 öğün 2 kaşık kadar, hem babannesi gelinceye kadar da alıştırmış olcaz.. sadece anne sütü vereyim istiyodum ama dr umuz böyle uygun gördü benden alacağını fazlasıyla almış, nazar değmesin tosun kızıma 9800-72 cmdemir ilacı da 6 aya kadar başlamıcaz, değerlerimiz iyiymiş kansızlık belirtisi de görülmüyo zaten şu an kullanmaya gerek yok dedi, gaz damlasını kestik, artık kendi yapmayı öğrendi bağırsağını tembelleştirmeye gerek yok dedi, d vitaminine dikkatle devam et düzenli ver dedi, bu ayda en çok değişim uykuyla ilgili oluyomuş deliksiz uyumalara başlar ama gecenin bi yarısı birden ağlamaya da başlayabilir dedi, hareketleri nasıl dedi kızım biraz uykuluydu pek hareket etmiyodu, iyi dedim ben de baya hareketli yerinde durmuyo dedim, o arada kızımın üzerine eğilmişti doktor steteskopa bi yapıştı birden dr da hah iyiymiş kavraması hareketi dedi gülmeye başladı :) bizden böyle işte aklıma gelen herşeyi anlatayım dedim :)
3850 doğmuştu kızım :)Masallah ogluna canimne kadarlik tam kuzun kac kilo dogmustu