günaydın hatunlar :) bugün kontrolümüz vardı bizim de, çok şükür fazla kilomuzun sebebi hormonlarımız değilmiş :) 1 aya kadar işe başlayacağım için ek gıdaya alıştıralım dedi doktorumuz, çok heyecanlıyım o yüzden, yoğurtla başlıcaz sanırım sadece 1 öğün 2 kaşık kadar, hem babannesi gelinceye kadar da alıştırmış olcaz.. sadece anne sütü vereyim istiyodum ama dr umuz böyle uygun gördü benden alacağını fazlasıyla almış, nazar değmesin tosun kızıma 9800-72 cm
demir ilacı da 6 aya kadar başlamıcaz, değerlerimiz iyiymiş kansızlık belirtisi de görülmüyo zaten şu an kullanmaya gerek yok dedi, gaz damlasını kestik, artık kendi yapmayı öğrendi bağırsağını tembelleştirmeye gerek yok dedi, d vitaminine dikkatle devam et düzenli ver dedi, bu ayda en çok değişim uykuyla ilgili oluyomuş deliksiz uyumalara başlar ama gecenin bi yarısı birden ağlamaya da başlayabilir dedi, hareketleri nasıl dedi kızım biraz uykuluydu pek hareket etmiyodu, iyi dedim ben de baya hareketli yerinde durmuyo dedim, o arada kızımın üzerine eğilmişti doktor steteskopa bi yapıştı birden dr da hah iyiymiş kavraması hareketi dedi gülmeye başladı :) bizden böyle işte aklıma gelen herşeyi anlatayım dedim :)