2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende almayı düşünüyorum ama bir türlü sipariş edemedim . Senin söylediklerinden sonra da eşime söyledim yarın sipariş edeceğiz inşallah. Sen hangi oyun halısını aldın canım ?
Fisher pricenin piyanolu oyun halisi hem pat pat ayaklariyla vurup caliyo hem uzerinde asili olan oyuncaklarla oynuyo hemde gazini cikariyo calarken insallah senin oglun da sever

Hareketlenir merak etme benim ki doğduğundan beri çok hareketli boyu ve kilosu kaç?
Canım 8 kilo 66 cm . Biraz hareketlendi gibi gelmeye başladı bana biraz da benden oldu sanırım . Korkumdan pek bir şey yaptırmıyordum ben 1 hafta annemlerde kaldık orada baya atikleşti sanki

Fisher pricenin piyanolu oyun halisi hem pat pat ayaklariyla vurup caliyo hem uzerinde asili olan oyuncaklarla oynuyo hemde gazini cikariyo calarken insallah senin oglun da sever
Bende onu almayı düşünüyorum bebek mağazalarına baktım bulamadım internetten sipariş edeceğim

Kizlar bebislerin mizmiz oldugundan bahsedilmis; bizi

Benim bebegim de de cok dikkat ettigim halde isilik ve vucudunda kuruluk oluyordu; cok hassas ciltli dedi doktor. Birkac marka degistirtirdikten sonra vucuduna uygun bir nemlendirici bulup sorunu cozduk gibi.. Birde ben yumurtayi kestim, ne zaman yesem bebegimin vucudunda kizariklik oluyor; sen de bir dikkat et istersen

Bende onu almayı düşünüyorum bebek mağazalarına baktım bulamadım internetten sipariş edeceğim
Merhaba,bende tiny love gymini 5 hareket merkezli aldım,memnunum,bebeğimde memnun,alırken geniş halısı olması,canlı renkli olması tercihiniz olsun bence,dönmeye başlayınca küçük ebatlar yetmiyor,bizimki büyük olmasına ragmen halının dışına taşıyor:)

Geçmiş olsun,bende aynı sizin gibi giydiriyorum,banyosu da 2günde bir genellikle,banyo sabunu yerine banyo köpüğü kullanıyorum,sabun kullandığımda ağlıyordu.birde banyo köpüğünü deneyin isterseniz.

Dediğim gibi ciltlerinde kuruluk olduğunda olabiliyor dedi bizim doktor

günaydın hatunlar :) bugün kontrolümüz vardı bizim de, çok şükür fazla kilomuzun sebebi hormonlarımız değilmiş :) 1 aya kadar işe başlayacağım için ek gıdaya alıştıralım dedi doktorumuz, çok heyecanlıyım o yüzden, yoğurtla başlıcaz sanırım sadece 1 öğün 2 kaşık kadar, hem babannesi gelinceye kadar da alıştırmış olcaz.. sadece anne sütü vereyim istiyodum ama dr umuz böyle uygun gördü benden alacağını fazlasıyla almış, nazar değmesin tosun kızıma 9800-72 cm demir ilacı da 6 aya kadar başlamıcaz, değerlerimiz iyiymiş kansızlık belirtisi de görülmüyo zaten şu an kullanmaya gerek yok dedi, gaz damlasını kestik, artık kendi yapmayı öğrendi bağırsağını tembelleştirmeye gerek yok dedi, d vitaminine dikkatle devam et düzenli ver dedi, bu ayda en çok değişim uykuyla ilgili oluyomuş deliksiz uyumalara başlar ama gecenin bi yarısı birden ağlamaya da başlayabilir dedi, hareketleri nasıl dedi kızım biraz uykuluydu pek hareket etmiyodu, iyi dedim ben de baya hareketli yerinde durmuyo dedim, o arada kızımın üzerine eğilmişti doktor steteskopa bi yapıştı birden dr da hah iyiymiş kavraması hareketi dedi gülmeye başladı :) bizden böyle işte aklıma gelen herşeyi anlatayım dedim :)

Hadi bakalım şükür sağlığı yerinde. Gözünüz aydın canım. Nazar degmesin maşallah diyelim

mrraba bnim kizim 5 aylik 6400 kilosu boyu 64 cm de bizim dr ek gidaya baslayalim dedi neyle baslicam hic bilmiom iilk iki ay 1500 1250 boyle aldi sonra 400 gr almaya basladi sutm azaldi napicm blmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…