2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi geceler kızlar benim gibi ateş nöbetinde olan var mı popodan ölçüyoruz bilmiyorum yanlış mı yapıyoruz ama 38,8 civarı genelde calpol fitil uğraşıyoruz düşmedi bi türlü acile götürcem olmadı

Selam güzel ve yorgun anneler, bugün kızımın tırnaklarını keserken bir baktım kanatmışım kızımdan çok ben ağladım kv dem yazık beni teselli etmeye çalıştı ama çok uzun süre kendime gelemedim, bundan sonra kızım uzun tırnaklarla gezecek sanırım

canım çok geçmiş olsun.popodan ateş ölçüldüğü zaman vücut ısısından bir derece yüksek çıkar.inşallah düşmüştür bebisinin atesi

aynısını bende yaptım bir kere kızım nasıl ağladı.çok hareket ediyorlar keserken.bende şöyle bir yöntem uyguluyorum.eşim konuşup oyalıyor kızımı bende o sıra tırnaklarını kesiyorum

günaydın milletttt.... haylidir giremiyordum neler var neler yok acaba çok eksik kaldım :) ee malum sıpanın yüzüne artık wc ye bile gidemz oldum ki nete girmek bir lüx benim için... bu arada ek gıdaya geçen oldu mu? (mama değil çorba muhallebi bigi) benim 2 dr.um var memorial deki ek gıda için erken diyor anneden uzaklaşır dedi türkiye hastanesin de ki de nasıl sa seni emmiyor mama yediği için başlayalım ileride yemek seçmesin diyor bende açıkçası başladım zaten mamayı bile zor emiyor .. ama neleri yedireceğimi bilmiyorum fikir verecek olan var mı??

canım forumda kimse tam anlamıyla ek gıdaya geçmedi. Ben yoğurt,elma rendesi ve pekmez veriyorum.meyvelerden de tattiriyorum.çorba muhallebi gibi seyler için önümüzdeki ayı bekliycem.

selam eskierden bi sen mi kaldın burada erik :) bu arada bana ilk doğduğun da devit3 veya ACD yazmış dr eczacı tanıdık tı devit yerine ACD yi vermiş bu daha iyi bunu kullanın demiş , ben 2 dr.la takibe deva ediyorm 2 side çok yi tecrübeli Dr.lar ve ACD yi önerdiler 17 tl diğeri de 4 tl felan bize hiç sorun yaratmadı ne kabızlık nede kaka da bi değişiklik bilmiyorum belki işine yarar ..

bende acd kullandım.gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum.doğumu orada yaptın.şimdi de kızımı götürüyorum.marevit isimli acd vitamini verildi.kızımı kabız yapmadı.günde bir pipet verileriminsen.demir ilacı olarak da ferrum kullanıyorum günde yedi damla

canım forumda kimse tam anlamıyla ek gıdaya geçmedi. Ben yoğurt,elma rendesi ve pekmez veriyorum.meyvelerden de tattiriyorum.çorba muhallebi gibi seyler için önümüzdeki ayı bekliycem.
valla şekerim bende hiç bir şey vermiyordum beni zaten çok az zorla emiyordu uykuya dalarken felan ama artık asla emmiyor ende makine kiraladım sağmaya çalışıyorum süt yapsın diye tuhaf şeyler içiyorum ama sütüm çok az mualesef akşama kadar sağsam 90 bile çıkmıyor hipp combiyotic kullanıoruz onuda çok zor içiyor ve 2 dr dan biri artık başla dedi elma armut havuç sularını azar azar ver muhallebi ve yumurta sarısın dan az ver dedi bende 2 gün önce ilk pirinç unundan muhallebi yaptım mamadan da koyarak karıştırdım kaşıkla verdim çok güzel yedi azcık armut suyu verdim içti ve dün de yine muhallebi verdim sabah akşam sebze çorbası verdim gece de azcık elma rendesi yaptım cam rende önermişti dr onda rendeledim yedi ve kaşıkla daha yediğini fark ettim :) ya bide cici bebe bisküvi aldım ama versem mi bilemedim ?

emmiyorsa sagdigin süte cici bebe koy öyle ver.ben denedim sevdi kızım.Bu aralar emmeyi reddetme dönemleriymiş aç kalmasın hemde anne sütü almış olsun diye verdim beğendi kızım tadini

kullandığım acd bu iş te ama benim bildiğim D vitamini bu bana başka şuana kadar farklı bir şey vermedi dr. bu vitamin çok önemliymiş anne sütün de olmayan tek demir vitaminitmiş o yüzden veriyoruz kemikleri ve bıngıldağı için bebeklere diye biliyorum..

canım d vitamini ve demir ayrı şeyler.Tam 4 aylık olundugunda demire de başlatıyorlar.ferrum kullanıyorum ben demir için sağlık ocagin veye doktorun başlatmadı mi demire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…