2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yatarak emzirmej orta kulak iltihabına sebep oluyormuş. Ark. Öyle demişti, endişelenme. Normal bak bi şey çıkmıcak inşallah :)

Düzen falan yok bizde. Bazen dokuzda bazen 11 de. Bazen gece 1 de uyuyor ilk uykusu 3 saat oluyor en az. Sonra 2 saatte bir uyanıyor. Uyursa ne ala

Seninki tekrar uyuyabiliyo demek ki maşallah.. Bizim kız bi uyanıyor gözler fıldır fıldır emziği ben veriyorum o çıkarıyo elleri hiç durmuyor öyle öyle uyanıyor zaten..Bi de aksi gibi gece daha hareketli oynuyo gülüyo bol bol ne yaparsan yap uyumıcam der gibi bakıyo :) aynı dediğin gibi sürekli bağırıyo ne bizi konuşturuyo ne tv izletiyo onu dinliyoruz sürekli :)

Düzen falan yok bizde. Bazen dokuzda bazen 11 de. Bazen gece 1 de uyuyor ilk uykusu 3 saat oluyor en az. Sonra 2 saatte bir uyanıyor. Uyursa ne ala
Of ya bizim eski düzen güzeldi bozmayaydı iyiydi

niye dr.a yalan söyleme ihtiyacı duydun, doğruyu söyleseydin de belki başka bir şey söylerdi ona göre.
ayrıca senin çocuğun dr. vermek istemezsen zorla verecek değil ya. Bence doğruyu söyleki ona göre dr.da sana bir yol gösterir. Ben verdikleri günden beri (hatırlamıyorum ne zaman başlamıştık, bayağı oldu) hergün 3-4 damla devit kullanıyorum bir sakıncasını görmedim. Bıngıldağıda baya küçüldü benim kuzunun.

Dr. anne sütünden geçmeyen tek şeyin d vitamini olduğunu söyledi, o yüzden d vitamini veriliyor bebeklere, güneşte yeterince alamadıkları için.

Cnm cvp icin tekrar TSK valla dediğin gibi yan dönüp hic emzirmedim bir kere o yatarken ben üzerine doğru eğilerek meme verdim o da anlık sadece oyun amaçlı acaba ondanmi oldu ins bisey çıkmaz ay sonu kontrol var aslında ama ben cuma gunu götürcem bu arada Bursa'da ki arkadaslar hangi doktora gidiyorsunuz tavsiyeniz varmi ben soner sarmaşığa gidiyorum ama baska yere gecti uzak oluyo doktor degiscez sanirim

Yok yok öyle bir kereden bi şey olmaz. Dr. Sürekli o şekilde emzirenleri kastediyor. Bir şey çıkmayacak bence gönlünü ferah tut :)

Ferromixin (kan ilacı),
Acd (D vitamini) karar verdim kızlar bundan sonra bu iki ilacı kullancam :)

Mrb cnm.kesinlikle hala bi uyku duzenimiz yok kafasina göre takılıyor benimkisi.ve zorla emzirdigim icin memede uyuma gibi birseyumizde yok.ayaklara kuvvet salliyorum:-* ve sersem gibiyim herghergün
ya ebruli napıyorsun ayakların da bebek mi sallıyorsun ona güç mü dayanır valla eklemlerini bozarsın sana ana dizi önereceğim 60 80 arası bişi ama çok rahat ben ondan aldım bi arkadaşın bebesi uyumamış hiç bi türlü çözümü onda bulmuşlar erkek kardeşimde öğreniyor gidip alıyo çok rahat şiddetle tavsiye ediyorum..

ee senin bıdık emmiyor mu ? emiyorsa bence hiç bir şey verme iyice doysun anne sütüne

Ya bugun saglik ocagi kan ilaci vermedi of ya ne ihmalkarlar dort aylik olduk baslamak gerekiyor demi.yada pekmezmi versem . bebisleri ayakta sallamaktan bahsetmissiniz benim oglum sukur emzigini veriyorum kendi uyuyor.

Aaa nasil vermezsin filan doktorlarin gicik tavirlari var ya onla karsilasip tartismaya girmek istemedim.internette okudum E200 E201 diye kansorejen maddelerin turevi olan bi madde var icinde baktim gercekten de oyle.ama bingildagi gercekten cok buyuk daha o yuzden kullanmaya basladim el mahkum

Canim emiyo tek anne sutu simdiye kadar cok sukur.ama ben subatta calismaya baslicam. BI taraftan da o zamana kadar yavas yavas baslayim istiyorum.mecburen yani..

Saglik ocagindan asi gunu icin sizi ariyolar mi? Cevremdeki herkesi ariyolar saolsunlar beni hic rahatsiz etmezler..

Cici bebe vermeyin yaa. Evde kendiniz mi yapıyorsunuz? Hazır gıdaya alışmasin..
Pekmezin bi zararini gormedim.ilac vermkten daha iyi diye dusunuyorum.
Bu arada hazir biskuvi almayi bnde dusunmuyorum.ev yapimi cok guzel tarifler var.tatlandirici olarak hurma yada pekmez kullanilmis. Ben denemek istiyorum baslayinca.
Burda tarifleri de paylasiriz:)
Saglik ocagindan asi gunu icin sizi ariyolar mi? Cevremdeki herkesi ariyolar saolsunlar beni hic rahatsiz etmezler..
beni de aramiyolar:) Asi kartina her gidisimizde bir dahaki asi gununu yaziyo, o gun gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…