2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
tünaydın güzel anneler

gece ve gündüz uyku düzenleriniz nasıl? bebişleri sallayarak mı uyutuyorsunuz ?yoksa başka bir yöntemle mi?
Mrb cnm.kesinlikle hala bi uyku duzenimiz yok kafasina göre takılıyor benimkisi.ve zorla emzirdigim icin memede uyuma gibi birseyumizde yok.ayaklara kuvvet salliyorum:-* ve sersem gibiyim herghergün

estağfirullah canım cahillik olur mu.ama güzel ya tam aile yeribizdev ayvaliga arabayla gidip gezdik balıkesir güzel memleket.ankarada oturuyorum ben.öyle işte
Valla ben de çok sevdim balıkesiri, bana kalsa emeklilige kadar kalırım burda ama bakalım artık kısmet. Ankara da güzel yaa :) yaşanabilecek büyük şehirlerden biri bence. Yani o taraflara da gelmeyi düşünüyoruz. Tabi kısmet.. Şu bebişler az buyuseydi..

Bana sağlık ocağından vegaferon verdiler. Dr. Bana önce 5 damla ver bir hafta sonra yediye çıkar dedi. Kiloyla ilgili bi şey demedi. Okuyayım bari ben de.. Aslında tahlil yapılıp verilmesi gerekmiyor mu bunların yaa. Kafamda deli sorular

4. Ay aşılarından sonra banyo yaptırabilir miyiz? Sormayı unuttum hemşireye birde neden damla kullanmaktan çekiniyorsunuz neden yurtdışından getirtiyorsunuz anlamadım. Benim bilmediğim bi durum mu var sakıncalı. Biz 15 günlükten beri ferrum ve devit3 kullanıyoruz premature olduğumuzdan. Ama sakıncalı mı Allah Allah

Aynen yaa ama acisini cikarcam ondan nasilsin ne yapiyor oglusn

Bana da bugun asimiz vardi ondan verdi hem hastanedeki doktorumuza sordum hem saglik ocaginda ki hemsireye hic supheniz olmasin dedi ama bencede tahlil yapilmasi gerekiyo hamileyken de boylenyapiyolar ezbere

Ben de sormayı unuttum ben her ihtimale karşı bugün banyo yaptırmicam. Türkiyedeki ilaçlarda paraben var. Yurtdışında içermiyormuş.Dr.um kullan bir şey olmaz diyor, arkadaşlarım kullanma araştır zararları var diyor offf

Âmin canım Allah bütün herkezin evladını esirgesin. Cok sinir bi hastane ama mecburuz oraya götürmeye sadece orda var cocuk kardiyolojisi bakalım bu at Prof tan randevu aldık o baya iyi bakıyormuş ne çıkacak bilmiyoruz herseyin hayırlısını versin Rabbim.

geek4810 O okzagen

Kizlar demir ilaci konusunda benim de tereddutlerim vardi.
Saglik ocaginda direk baslayin dediler.
Aylik kontrole gittigimizde doktora kullanmak istemedigimi soyledim
Parabenden dolayi istemeyenler oluyo haklisiniz dedi.
Bana soyle bi alternatif sundu, daha once yazdim ama tekrar yazayim.
Her gun 1 cay kasigi sulandirilmis pekmez ver, bir hafta sonunda sabah aksam birer cay kasigi olarak ver dedi.(uzum pekmezi)

Benim daha cok icime sindi boylesi..

merhaba kızlar, bugün aşımız vardı bizim de, çok şükür bi aşı daha geldi geçti.. sadece bugün banyo yaptırma yarın yaptırabilirsin dedi hemşiremiz.. bizim kız tanıyo artık heralde, hemşireyi görünce basıyo çığlığı garibim.. hafif bi ateşimiz var takipteyiz.. kilolarımıza kilo ekleyerek gidiyoruz, bu haftasonu da dra gitcez bakalım ne dicek.. benim de güzel bi doğum hikayem var, elle yazdım ama bilg ortamında yazınca burda da paylaşayım :)

damlaların tahlilsiz verilmesine ben de ayar oluyorum, hamileliğimde inatla hem vitamin hem kan ilacı aldırdılar hemoglobinim tavan yapmıştı aşırı kilo alınca farkettiler balon gibi şişivermiştim birden

Bana da bugun asimiz vardi ondan verdi hem hastanedeki doktorumuza sordum hem saglik ocaginda ki hemsireye hic supheniz olmasin dedi ama bencede tahlil yapilmasi gerekiyo hamileyken de boylenyapiyolar ezbere
Ben de kullancam bakalım artık, ezbere başladık ezbere devam edelim

Aslında hamilelikte kansızlıgi böyle aştım ben de. Çok düşük gidiyordu değerlerim. Dr. Ilacı 2 ye çıkar dedi. Ben yapmadım, iki ay hergün sabah pekmez içtim bir kaşık. Normal değerlere geldi :) napiyosan devam et dediler. Peki pekmez vermenin bir olumsuZ etkisi yok di mi? Ilk yıl vermeyin diyorlar ya. Ne zormuş bu annelik yaa

Benim de çok huysuzlandi oğlum. Calpol verdim ben sağlık ocağını yıktı valla ya. Ilk kez bu kadar ağladı..inşallah gecemiz iyi geçer doğum hikayeni bekliyoruz

Kesinlikle bunu denicem bende nerde okusam kabiz yaptigi yada ishal yaptigi yaziyo kotu kokulu renkli kakalar yapiyomus bebekler hemsireye siz oglunuza verdiniz mi dedim benim ki kusuyo du vermedim dedi kendileri kullaniyo mu acaba veren doktorlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…