2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba anneler ben guruba gec katildim biraz. Bu ay ki asiyla cok ateslenme oldumu bebislerinizde bugun ogluma yapildi ne kadar sonra olabiliyo?

Oda esimin adi ozgeyle okani birlestirdim
Ben de öyle tahmin ettim :) güzel olmuş

Merhaba anneler ben guruba gec katildim biraz. Bu ay ki asiyla cok ateslenme oldumu bebislerinizde bugun ogluma yapildi ne kadar sonra olabiliyo?
Geç olsun güç olmasın hoşgeldin canım. Sanırım dört ay aşısı yapıldı. Bi bilgim yok benim haftaya oluyor oğlum. Bilgisi olan vardır mutlaka :)

Arkadaşlar bebeğim 91 günlük göz teması var fakat sese dönmüyor.isitme testinden geçti zaten duyduğu başka şeylerden belli. .dün kontrolünde doktora söyledim iki ay bekle işitme testi yaptır dedi.ben allah korusun otizim olabilir mi dedim. .muayene boyunca gözüyle doktoru takip etti baktı, güldü doktorda göz takibi iyi ,canlı bakıyor öyle birşey olacağını sanmıyorum iki ay daha bekle dedi ama içim içimi yiyor neden böyle. ...sanırım otizimde göz teması hiç kurulamiyormus ne yapayım

Ben fisher pirice in piyanolu oyun halisini aldim oglum seviyo baya vakit geciriyi hem hareket yapiyo hem asili olan seyleri tutuyo vuruyo onlara onu aldigimizdan beri daha cok ellerini kullanmayi ogrendi tavsiye ederim
Ben de fisher prıceı beğenmiştim ama evde onun piyanosu var henüz hiç ilgilenmiyor,onun için o modelden vazgeçtim, bugün doktor kontrolümüz var, doktorumuza danışıcam tavsiye ederse alıcaz inşaallah

Ani seslerden korkuyosa hic takilma derim ben. Simdilik sesler ilgisini cekmeyebilir. Goz temasi daha once basliyor zaten.biraz daha vakti var demekki aklina kotu seyler getirme

Biz geçen hafta olduk sabah olduk akşam çok ateşledi 39.2 ye kadar çıktı calpol verdim allaha Şükür yavaş yavaş düştü

Ben de öyle tahmin ettim :) güzel olmuş

Geç olsun güç olmasın hoşgeldin canım. Sanırım dört ay aşısı yapıldı. Bi bilgim yok benim haftaya oluyor oğlum. Bilgisi olan vardır mutlaka :)
İkinci asidan biraz agirmis ben calpol verdim asi olmadan yarim saat once bir cay kasigi kadar ateslenme biraz degisik oldu kizimin alni yuzu buz gibi kafa vucut yaniyo atesi olcuyom bi 37.2 gosteriyi bi 36,7 gosteriyo 37.2 iken calpol verdim iste dusuyo sabah yine ayni asi olacagimiz gun dr kontrolu vardi ona goturdum o pedifen kullan demisti bu asi biraz agir demisti en sonunda pedifen vermisti bi daha ne vucudu ne de basi sicaklasmadi bence dikkat et. Simdi de 6. ay asisina bayagi agir diyoalr mayis annelerinde okudum ayrica mayis dogumlu yegenim var agirmis 2 bacak bir koldan birde agizdan oluyomus 6.ay asisi

Balıkesirden kimse yok galiba kıskandım şimdi siZ böyle buluyorsunuz birbirinizii :)
Saat üc nobetindeydin galiba :) sen orali misin yoksa is geregi mi?bu arada siparis etmissin oyun halisini cok sevindim sana bi tavsiye ilk koydugunda hemen videoya cek super olacak goreceksin

Kendi kendine evham yapip uzme bosuna.otizimde goz temasi kesinlikle kurmuyolar.gozune bakarak konusuyosundur muhakkak.bide zaten su zamanlarda anlasilmasi pek mumkun degil diye biliyorum ben..

geçmiş olsun canım. Atlatmışsıniz ne güzel aşıyi. Hayırlısı olsun yaa. Mutsuz bir evde büyüyen çocuktansa boşanmış ama mutlu ebeveynlere sahip bi çocuk daha sağlıklı olacaktır bence..

Canım içini ferah tut, inşallah bir şey çıkmaz.
Saat üc nobetindeydin galiba :) sen orali misin yoksa is geregi mi?bu arada siparis etmissin oyun halisini cok sevindim sana bi tavsiye ilk koydugunda hemen videoya cek super olacak goreceksin
Nobetteydim valla doğru evet aldım oyun halısını. Çektim ilk anını çok tatlı bunlar yaa. Muğlaliyiz, iş dolayısıyla 2010 dan beri balıkesirdeyim :) siz?

Ben evlendikten sonra isi birakmak zorunda kaldim esimde bende ozel sirkette calisiyoduk ben erzurumda o sivasta bizi bir turlu biraraya getirmediler bende biraktim isi kayserideyiz simdi ama ben tokatliyim. Ne yapti sevdi mi oglun

Ben evlendikten sonra isi birakmak zorunda kaldim esimde bende ozel sirkette calisiyoduk ben erzurumda o sivasta bizi bir turlu biraraya getirmediler bende biraktim isi kayserideyiz simdi ama ben tokatliyim. Ne yapti sevdi mi oglun
Sizi bir araya getirmeyenleri allaha havale etmekten başka yol yok biz de bakalım bundan sonra nerelere gidecegiz.. Malum doğduğumuz yer oluyor memleketlerimiz :)
sevdi ilk başta bi baktı, sonra sonra alıştı. Kenarlarini tutuyor, sinirlenip bağırıyor benim velet yaa dönemiyor diye yapıyor sanırım :) oyuncaklar biraz uzakta kalıyor ona mi kiziyor artık bilmiyorum. Günde yarım saat bile oyalasa onu süper olur :)

Doydugumuz olacak tabi o :)
Aynen bende oyle diyerek aldim biliyomusun bi camasirimi atsam fayda alikerem de donemiyo ya hep kucakta o yuzden diyorum ben, bizimki de yorulunca bagiriyi :) melek aynen oyle yukselip yonetici olmustum satis danismani calisirken beni erzuruma atadilar hayatta tek hakkimi helal etmedigim kisi bolge muduru zaten ama vardir bi hayir dedim ne yapalim

Ani seslerden korkuyosa hic takilma derim ben. Simdilik sesler ilgisini cekmeyebilir. Goz temasi daha once basliyor zaten.biraz daha vakti var demekki aklina kotu seyler getirme
Arkadasim merhaba
Boyle bir durumu neden aklina getirdin hic anlamadim. Bildigim kadariyla otizm deilk uc yil hicbir farklilik olmuyormus ve sonrasinda otistik belirtiler ortaya cikiyormus. Bu yuzden bence kendi kendine dert edip hem kendini hem bebegini uzme..bol bol konus bebeginle, goreceksin bak hic dert ettigin gibi olmayacak

A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…