2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
[QUOTEmeagen, post: 37818651, member: 553963"]Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun
Canim meyve filesi denedin mi hic, ben eczaneden aldim. İcine elmayi koyuyorum, bogulma korkusu olmadan hem tadini aliyor hem dislerini kasiyor[/QUOTE]
Ozge cok tesekkur ederim ya bilmiuordum hemen esimi arayip soylucem :)

Bende denicem bugun bakalim ne yapcak :)

Evet bende 10 Temmuz'da doğum yaptım ekin naz adında bi kızım oldu. Nasıl gidiyo gelişimi nasıl bebeğinizin ek gıdaya başladınız?

Hosbuldum burası cok guzelmiş yeni üye oldum merak ettiklerimi burda salosuna arkadaslar hep yanıtlıyorlar sizin bebişiniz nasıl gelişimi saglıgı ?
Gayet iyiyiz sukur:) 20haziran dogumlu oglum, hizla buyuyoruz iste.
Cogumuz hamileligi de bu topikte paylastik, fikir alisverisi guzel oluyo:)
İnsallah saglikla buyuturuz miniklerimiz

B
Gayet iyiyiz sukur:) 20haziran dogumlu oglum, hizla buyuyoruz iste.
Cogumuz hamileligi de bu topikte paylastik, fikir alisverisi guzel oluyo:)
İnsallah saglikla buyuturuz miniklerimiz
ben ona yetişemedim burası çok güzelmiş.aminn hayırlısıyla büyürler inşallah. Bizden 20 gün buyursunuz normal mi yaptınız dogumu.??

Evet yoksa kafayi yerdim diyorum evde :) merak ediyo musun bugun ne yaptik diye hic bisey ve kayinvalidemin yaninda annemler arayip tebrik etmelerine ragmen bilmesine
ragmen hic bisey soylemedi
Amaan boşver canım. Hiç sıkma canını gül eğlen. Erkek değil mi hödük ışte ne yapcan,, zamanla o da alışır. Şimdi bi şey diyememiştir. Yeri geldiğinde eşine söylersiniz üzüldüğünu
Ek gıdaya geçmedim ama blw yönteminı düşünüyorum :)

B

ben ona yetişemedim burası çok güzelmiş.aminn hayırlısıyla büyürler inşallah. Bizden 20 gün buyursunuz normal mi yaptınız dogumu.??
Çalıştığım için ben de hamileliğimde okumakla yetiniyordum şimdi daha güzel :) ben normal doğum yaptım.

Cumartesi kontrole gittik, doktor kan tahlili istedi, ek gıda sakın verme dedi oğlum da iyiymiş. Guatr için tahlil yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Yarın da aşı var

Hayır
Hayir maleserf. Oglum dogum pozisyonu almadi, donmedi yani. O yuzden normal yapamadim.
Senin normal mi oldu
hayır bende sezeryanla yaptım son ay bebeğim hiç kilo almadı doktorda beklemeyelim alalım dedi ama cok pişman oldum. 2700 bekliyorduk 2 kilo doğdu kalbinde iki tane deliği var 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik halada öle kalbindeki delikler kapanmadı. Kilo alımının cok iyi olması lazım ek gıdaya gecmek istiyorum siz başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…