- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
Ben de Ayvalığa beklerim canım seve seve :) başka Balıkesirli var mı bilemedimBen merkezdeyim acaba kaç kişiyiz buluşsak ne güzel olur :) Balıkesire geldiğinde beklerim
Memleketim gecmis bende tokatliyim hemserilerBende tokatliyimm daha yeni ciktim ben ama :) tabi nede olsa memleket
Oo ne cok olduk biz boyle yaa ne guzel :)Memleketim gecmis bende tokatliyim hemseriler
Canim meyve filesi denedin mi hic, ben eczaneden aldim. İcine elmayi koyuyorum, bogulma korkusu olmadan hem tadini aliyor hem dislerini kasiyor[/QUOTE][QUOTEmeagen, post: 37818651, member: 553963"]Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun
Bende denicem bugun bakalim ne yapcak :)T
Tabiki kesinlikle yanındayken veriyorum, dilimi ne çok ince ne de çok kalın yapıyırum,dolaptan çıkmış olunca daha güzel oluyor, birsürü dişliği var ama onları daha beceremiyor, bugün de babası mandalinin ucunu küçük açıp verdi kendi elinde tutarsk kerem de onu emdi,portakal ve mandalinayı doktor daha sonra demişti ama biz yerken baktığı için verdik.
Merhaba evet 17 temmuz dogumlu bi oglum var benim, sizde temmuz annesi misiniz ?Merhaba arkadaslar hepınız temmuz annelerimisiniz nasıl bebişler??
Bugün bizim aşı günümüz,ali kerem aşı oldu mu?Bende denicem bugun bakalim ne yapcak :)
Evet bende 10 Temmuz'da doğum yaptım ekin naz adında bi kızım oldu. Nasıl gidiyo gelişimi nasıl bebeğinizin ek gıdaya başladınız?Merhaba evet 17 temmuz dogumlu bi oglum var benim, sizde temmuz annesi misiniz ?
Merhaba ben temmuz annesi olacakken temmuzu bekleyemeyenlerdenim.hosgeldin:)Merhaba arkadaslar hepınız temmuz annelerimisiniz nasıl bebişler??
Hosbuldum burası cok guzelmiş yeni üye oldum merak ettiklerimi burda salosuna arkadaslar hep yanıtlıyorlar sizin bebişiniz nasıl gelişimi saglıgı ?Merhaba ben temmuz annesi olacakken temmuzu bekleyemeyenlerdenim.hosgeldin:)
Gayet iyiyiz sukur:) 20haziran dogumlu oglum, hizla buyuyoruz iste.Hosbuldum burası cok guzelmiş yeni üye oldum merak ettiklerimi burda salosuna arkadaslar hep yanıtlıyorlar sizin bebişiniz nasıl gelişimi saglıgı ?
ben ona yetişemedim burası çok güzelmiş.aminn hayırlısıyla büyürler inşallah. Bizden 20 gün buyursunuz normal mi yaptınız dogumu.??Gayet iyiyiz sukur:) 20haziran dogumlu oglum, hizla buyuyoruz iste.
Cogumuz hamileligi de bu topikte paylastik, fikir alisverisi guzel oluyo:)
İnsallah saglikla buyuturuz miniklerimiz
Amaan boşver canım. Hiç sıkma canını gül eğlen. Erkek değil mi hödük ışte ne yapcan,, zamanla o da alışır. Şimdi bi şey diyememiştir. Yeri geldiğinde eşine söylersiniz üzüldüğünuEvet yoksa kafayi yerdim diyorum evde :) merak ediyo musun bugun ne yaptik diye hic biseyve kayinvalidemin yaninda annemler arayip tebrik etmelerine ragmen bilmesine
ragmen hic bisey soylemedi
Ek gıdaya geçmedim ama blw yönteminı düşünüyorum :)İyi akşamlar herkese,ek gıdaya geçen var mı?peki sizce hangi yöntem seçilmeli,blw yöntemi mi( kendi kendini besleme) yoksa püre yöntemi mi?ben armutu ve elmayı elinde tutabileceği şekilde ayarlayıp veriyorum. Hem tadını alıyor,hem damağını kaşıyor.
Hayir maleserf. Oglum dogum pozisyonu almadi, donmedi yani. O yuzden normal yapamadim.B
ben ona yetişemedim burası çok güzelmiş.aminn hayırlısıyla büyürler inşallah. Bizden 20 gün buyursunuz normal mi yaptınız dogumu.??
Çalıştığım için ben de hamileliğimde okumakla yetiniyordum şimdi daha güzel :) ben normal doğum yaptım.B
ben ona yetişemedim burası çok güzelmiş.aminn hayırlısıyla büyürler inşallah. Bizden 20 gün buyursunuz normal mi yaptınız dogumu.??
hayır bende sezeryanla yaptım son ay bebeğim hiç kilo almadı doktorda beklemeyelim alalım dedi ama cok pişman oldum. 2700 bekliyorduk 2 kilo doğdu kalbinde iki tane deliği var 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik halada öle kalbindeki delikler kapanmadı. Kilo alımının cok iyi olması lazım ek gıdaya gecmek istiyorum siz başladınız mı?Hayir maleserf. Oglum dogum pozisyonu almadi, donmedi yani. O yuzden normal yapamadim.
Senin normal mi oldu