2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi akşamlar herkese,bugün aylık kontrolümüz vardı, oyun halısını da sorduk tavsiye etti koyun yere orda rahatça oynasın dedi,kırmızı renk ağırlıklı olduğu ve geniş olduğu için tiny love 5 hareket merkezli oyun halısını aldık,umarım bebeğim sever ve kendini geliştirir bu sayede.

Kızlar kızım 7 gündür tuvaletını yapmıyor ya, bu konuda bilgisi olan varmı, daha önce en fazla 5 gün yapmamıştı ne yapsam akıl verin. Dr â götürsemmi haftasonu acil dr oluyor

Kızlar kızım 7 gündür tuvaletını yapmıyor ya, bu konuda bilgisi olan varmı, daha önce en fazla 5 gün yapmamıştı ne yapsam akıl verin. Dr â götürsemmi haftasonu acil dr oluyor
Peki bebegin huzursuz mu emmesi filan nasil?eger bi huzursuzlugu yoksa bekle acillik bi durum yoktur bence acillerde cok yipraniyo bebekler, hatta pazartesi doktorunu ara gelin derse gidin tabi dedigim gibi bebegin de bi huzursuzluk aglama yoksa insallah bir an once yapar rahatlar kafani cok takma kulak copunu zeytinyagina sur hafifce poposunu bi bak bakalim varda yapamiyosa sen oynar oynamaz hemen birakir

Ben merkezdeyim acaba kaç kişiyiz buluşsak ne güzel olur :) Balıkesire geldiğinde beklerim

Hayırlı yaa, bebiş büyüyünce baktın sıkılıyorsun başlarsin kalıcıysaniz tabi. Evde olmak da güzel :) bebeklerimizin her anını görüyoruz..

Hayırlı yaa, bebiş büyüyünce baktın sıkılıyorsun başlarsin kalıcıysaniz tabi. Evde olmak da güzel :) bebeklerimizin her anını görüyoruz..
Evet yoksa kafayi yerdim diyorum evde :) merak ediyo musun bugun ne yaptik diye hic bisey ve kayinvalidemin yaninda annemler arayip tebrik etmelerine ragmen bilmesine ragmen hic bisey soylemedi

İyi akşamlar herkese,ek gıdaya geçen var mı?peki sizce hangi yöntem seçilmeli,blw yöntemi mi( kendi kendini besleme) yoksa püre yöntemi mi?ben armutu ve elmayı elinde tutabileceği şekilde ayarlayıp veriyorum. Hem tadını alıyor,hem damağını kaşıyor.

Bende tokatliyim ama Tatillerde giderdik çocukken şimdi evlendim artık hiç gidemem doğma büyüme İstanbulluyum ama yinede bi memleketimin adını duymak güzel

Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun

[QUOTEmeagen, post: 37818651, member: 553963"]Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun[/QUOTE]
Canim meyve filesi denedin mi hic, ben eczaneden aldim. İcine elmayi koyuyorum, bogulma korkusu olmadan hem tadini aliyor hem dislerini kasiyor

T
Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun
Tabiki kesinlikle yanındayken veriyorum, dilimi ne çok ince ne de çok kalın yapıyırum,dolaptan çıkmış olunca daha güzel oluyor, birsürü dişliği var ama onları daha beceremiyor, bugün de babası mandalinin ucunu küçük açıp verdi kendi elinde tutarsk kerem de onu emdi,portakal ve mandalinayı doktor daha sonra demişti ama biz yerken baktığı için verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…