2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam kizlar vakit buldukça takip ediyorum. Bizde bugun asimizi olduk cok huysuzlandi oglum neyse ki uyudu simdi . Esimle sorunlari halledemedik. Dava actim insallah bosanicaz . Bukadar sorumsuzluga cok bile dayandim.hakkumizda hayırlısı ...

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah

kızlar benim de oğluşumun boğazında bir hırıltı var doğduğundan beri var doktor bir türlü ne olduğunu söylemedi sizin bebişlerde de aynı sorun olan var mı?

Canim benim oglumda pusetteyken yada kafayi yastiktayken oluyor yani kafasi one doğru olduğunda bi dikkat er bakalım buna..
kızlar benim de oğluşumun boğazında bir hırıltı var doğduğundan beri var doktor bir türlü ne olduğunu söylemedi sizin bebişlerde de aynı sorun olan var mı?

Ahh canim yaa hakkinda en hayirlisi olsun

Benim oglumun 5.ayi doluyor daha baslamadik ek gidaya. Haftaya kontrolumuz var bakalim belki baslayin der artik
Zaten tamamen baslamamiz mumkun degil. İlk ay tadimlik hersey ama yavas yavas da vermek istiyorum 5 ayi dolunca. Cok istekli gorunuyor simdilik.. Senin tavsan donmeye basladi mi bu arada? Benim ki biraz tembel galiba..

Zaten tamamen baslamamiz mumkun degil. İlk ay tadimlik hersey ama yavas yavas da vermek istiyorum 5 ayi dolunca. Cok istekli gorunuyor simdilik.. Senin tavsan donmeye basladi mi bu arada? Benim ki biraz tembel galiba..
Destek vermezsm donemiyor daha. Ayaklarini yiyo bu aralar :) cok komik oluyo sapsikimm

1 aylıkken hırıltı vardı sebebi inek sütü alerjisi çıktı,diyete başladım hırıltı geçti çok şükür,şimdi burnu tıkanınca oluyor.geçmiş olsun

Son düzenleme:
Benimki hic yarim saat emmedi hep bes dk ce sik sik zorluyordim almiyordu 3saat vermedim yine az emdi bende o istedikce emIrdim... Yine 5dk emiyor ama sikligi azaldı
Su sira hepsi azaltti ama emmeyi hem suresini sıkınti etme suna bakasana 41 kere masallah nasil saglikli nasil guzel gorunuyo sutun yariyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…