2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Tamam canim. Benim korkum ek gida oncesi sekere alismasi. Ama ek gidaya basladiktan sonra hicbir sorun gormuyorum; ben de gittigimde dojtorumla gorusecegim. Bu ay sonu ufaktan ek gidaya baslamayacagi galiba..

Catlak soruju bizde yasadik bir bucuk aylikken hergun yapiyordu kaka ama 6-7sat agladiktan sonra... Popoya krem kullandim birde her gun sabak aksam bir cay kasigi zeytinyagini sutumle sulandirarak verdim bir ay boyunca ve cpk şükür geçti gecmeseydi cocuk cerrahina gidecektik cok onemli bi durummuş

Havalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee

Bana doktorum uzum pekmezi dedi. 4.aydan itibaren gunde bir cay kasigi(sulandirilmis), bir hafta sonunda sabah aksam birer cay kasigi olarak devam et dedi.

Gunaydin canim.
4.ay dolumunda kan damlasi veriyolar saglik ocaginda ya da doktor kontrolunde.
Ben doktora almak istemedigimde soyledigmde boyle bi cozum sundu ondan bahsediyodum

Evlimutluuu merhaba, bize üç ay kontrolünde vermişti doktor kan ilacını, henüz kullanmadım elim gitmedi ilaca. Kabız yapabiliyormuş diye okudum zaten bizim o meselemiz sorunlu, senin yöntemini doktoruma danışacağım. Teşekkür ederim bilgi için :)

Günaydın kızlarrr.bebislerinizin çiş durumları nasıl günde kaç kere bez degistiriyorsunuz

Bu hafta başı itibariyle çişini yapması da azaldı öncesinde dolu dolu dört-beş kez yapıyordu.

Kızım sadece anne sütüyle besleniyor ve doğduğundan beri üç-dört günde anca yapıyor düzeni böyle. bugün gene dördüncü gün hala yapmadı. iki gün üstüste zeytinyağı verdim önceden etki eder üçüncü güne kakasını yapardı. henüz yapmamasına rağmen bir huzursuzluğu da yok henüz. Bir kaşık zeytinyağı daha içireceğim bugün umarım fitile gerek kalmaz.

Bir de forumda demir ilacıyla ilgili bakınırken bir uyarıya denk geldim buraya da kopyalayayım istedim yazıyı:

"ya kızlar konu hazır açılmışken söylemeden geçmeyeyim dedim

demir damlaları bitmese de ayda 1 yenilenmesi gerekiyor aklınızda bulunsun
açıldığında demir oksitlendiğinden

bu arada kaka rengi yeşilden siyaha kadar renklerde olabiliyor"

Hayırlı cumalar hepimize.

Sagol canim benim... Oysa ki dogumumda cok kolay oldu tek ikinmada cikti oglum agri sirasindada bagirmadim ahh uhh dedim sadece ama sonrasi :)

Doğumla ilgili herkesin ayrı bir sıkıntısı var sanırım; benim sancım gelmediğinden suni sancı verildi.O aşama feciydi sonrasında çok şükür bir sorun çıkmadı. Tekrar geçmiş olsun.

Havalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee
Bebegin cok emiyosa doldugunu anlamiyo insan ama emerken anlarsin sutun oluo olmadigini, ama mutlaka suyu ihmal etme bi siseye koy onu icmek zorunda kalirsin bide incir ben hic sevmiyorum ama zorluyorum kendimi o gun cidden farkediyo kompostu yapiyorum insallah hepimiz emziririz iki yasina kadar yavrularimizi

Bakalim soylicem ne yapalim pazar gunu dicem yine alinirlar dicek mi tesekkur ederimmm

Tamam canim. Benim korkum ek gida oncesi sekere alismasi.artiek gidaya basladiktan sonra hicbir sorun gormuyorum; ben de gittigimde dojtorumla gorusecegim. Bu ay sonu ufaktan ek gidaya baslamayacagi galiba..
Benim oglumun 5.ayi doluyor daha baslamadik ek gidaya. Haftaya kontrolumuz var bakalim belki baslayin der artik

Bezleri dolu dolu olurdu artik olmuyo bipmiyorum.ins yetiyordur birde emzige teni alisti memeyi emzik gibi kullanılırdı şimdi o yok acaba buda mi etkiledi

Bence doktoru dinle canım. Parça alınmalı diyorsa aldır. Çok geçmiş olsun.
Oyun halısı istediğim bi tane vardı, sipariş ettim gelmedi vs vs.. Derken başka sitede buldum. Bugün yarın gelir. O zaman daha sağlıklı yardımcı olurum :) fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Inşallah beğenir oğlum.

Elimizden geldiğince fazla su içelim canım. Eskisi gibi olmayacak ki. Yeter sutumuz inşallah bebişlerimize.

Canım öyle derse, ilk yıldönümümüz ben de eşim ve çocuğumal başbaşa vakit geçirmezsem çok üzülürüm, çünkü farklı hayallerim vardı. Hayalkırıklığı yaşarım de

Bakalim soylicem ne yapalim pazar gunu dicem yine alinirlar.
dicek mi tesekkur ederimmm

ins ya cocuk cerrahina gidiyorum zaten bi ay daha bakcaz bana hicbirsey yapma dedi bakalim

Zeytinyagini bnde denicem ya dr bana zeytinyagiyla poposuna masaj yaptiriyodu ama gerek yok artik dedi icirmeyi denicem bende

Arkadaslar d vitamini ve kan damlasını kaç damla veriyorsunuz ben 3 damla d. 5 damla kan veriyorum ama uzun süredir böyle acaba artırmalı mıyız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…