Bana doktorum uzum pekmezi dedi. 4.aydan itibaren gunde bir cay kasigi(sulandirilmis), bir hafta sonunda sabah aksam birer cay kasigi olarak devam et dedi.
Gunaydin canim.
4.ay dolumunda kan damlasi veriyolar saglik ocaginda ya da doktor kontrolunde.
Ben doktora almak istemedigimde soyledigmde boyle bi cozum sunduondan bahsediyodum
Günaydın kızlarrr.bebislerinizin çiş durumları nasıl günde kaç kere bez degistiriyorsunuz
Ya kizlar bebeginde kaka problemi olan var mi ilk ay duzenli yapiyodu sonra makatta catlak olustu hep lavman fitille yapti en son 2 hafta once gittik catlak iyilesmis takip et 4 5 gunde bir yaparsa birdahaki ay parca alip bakariz dedi kizim haftada bir yapiyo napcami sasirdim parca aldirmak istemiyorum cok kucuk fitil kullanmicaksin dedi
Benim oğlumda ilk ay düzenli yaptı daha sonra çatlak oluştu birbuçuk ay boyunca 10 günde bir yaptı şuan düzeldi çok şükür günde bir yada iki defa yapıyo inşaallah en kısa zamanda seninkide düzelir
Sagol canim benim... Oysa ki dogumumda cok kolay oldu tek ikinmada cikti oglum agri sirasindada bagirmadim ahh uhh dedim sadece ama sonrasi :)
Bebegin cok emiyosa doldugunu anlamiyo insan ama emerken anlarsin sutun oluo olmadigini, ama mutlaka suyu ihmal etme bi siseye koy onu icmek zorunda kalirsin bide incir ben hic sevmiyorum ama zorluyorum kendimi o gun cidden farkediyo kompostu yapiyorum insallah hepimiz emziririz iki yasina kadar yavrularimiziHavalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee
Bakalim soylicem ne yapalim pazar gunu dicem yine alinirlar dicek miCanım ben senin yerinde olsam söylerdim çünkü içim içimi yerdi söylemezsem. Söylemeye karar verirsen ilk evlilik yıldönümümüzde ne yapalım sence, nasıl kutlayalim bi planın var mi de. Eşini tanımadığım, aranızdaki iletişimi bilmediğim için soyle söyleme diyemiyorum
Hicrancim artik eskisi gibi sert olmuyo gogusler . sönük gibiler ama sut vardir merak etmeHavalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee
Benim oglumun 5.ayi doluyor daha baslamadik ek gidaya. Haftaya kontrolumuz var bakalim belki baslayin der artikTamam canim. Benim korkum ek gida oncesi sekere alismasi.artiek gidaya basladiktan sonra hicbir sorun gormuyorum; ben de gittigimde dojtorumla gorusecegim. Bu ay sonu ufaktan ek gidaya baslamayacagi galiba..
Dogum hikayeleri ve askerlik anilari hic bitmez :)derler dogruuDoğumla ilgili herkesin ayrı bir sıkıntısı var sanırım; benim sancım gelmediğinden suni sancı verildi.O aşama feciydi sonrasında çok şükür bir sorun çıkmadı. Tekrar geçmiş olsun.
Bezleri dolu dolu olurdu artik olmuyo bipmiyorum.ins yetiyordur birde emzige teni alisti memeyi emzik gibi kullanılırdı şimdi o yok acaba buda mi etkilediBebegin cok emiyosa doldugunu anlamiyo insan ama emerken anlarsin sutun oluo olmadigini, ama mutlaka suyu ihmal etme bi siseye koy onu icmek zorunda kalirsin bide incir ben hic sevmiyorum ama zorluyorum kendimi o gun cidden farkediyo kompostu yapiyorum insallah hepimiz emziririz iki yasina kadar yavrularimizi
Ins ozgem yaa ...sen emzik vermedin dimiHicrancim artik eskisi gibi sert olmuyo gogusler . sönük gibiler ama sut vardir merak etme
Bence doktoru dinle canım. Parça alınmalı diyorsa aldır. Çok geçmiş olsun.Ya kizlar bebeginde kaka problemi olan var mi ilk ay duzenli yapiyodu sonra makatta catlak olustu hep lavman fitille yapti en son 2 hafta once gittik catlak iyilesmis takip et 4 5 gunde bir yaparsa birdahaki ay parca alip bakariz dedi kizim haftada bir yapiyo napcami sasirdim parca aldirmak istemiyorum cok kucuk fitil kullanmicaksin dedi
Oyun halısı istediğim bi tane vardı, sipariş ettim gelmedi vs vs.. Derken başka sitede buldum. Bugün yarın gelir. O zaman daha sağlıklı yardımcı olurum :) fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Inşallah beğenir oğlum.Günaydın,oyun halısı almak istiyorum ama kararsızım,çok gerekli birşey mi?ucuz olanları da var ama onlar pek kullanışlı değil gibi,diğerleride pahalı.4 aylık oldu hareketlendi koltuğun üzerinde bırakamıyorum.sizlerin fikri nedir?
Elimizden geldiğince fazla su içelim canım. Eskisi gibi olmayacak ki. Yeter sutumuz inşallah bebişlerimize.Havalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee
Bakalim soylicem ne yapalim pazar gunu dicem yine alinirlar.
dicek mitesekkur ederimmm
Hayir canim vermedim. Artik vermem herhaldr.zor kismini atlattik baya :)Ins ozgem yaa ...sen emzik vermedin dimi
ins ya cocuk cerrahina gidiyorum zaten bi ay daha bakcaz bana hicbirsey yapma dedi bakalimBenim oğlumda ilk ay düzenli yaptı daha sonra çatlak oluştu birbuçuk ay boyunca 10 günde bir yaptı şuan düzeldi çok şükür günde bir yada iki defa yapıyo inşaallah en kısa zamanda seninkide düzelir
Zeytinyagini bnde denicem ya dr bana zeytinyagiyla poposuna masaj yaptiriyodu ama gerek yok artik dedi icirmeyi denicem bendeCatlak soruju bizde yasadik bir bucuk aylikken hergun yapiyordu kaka ama 6-7sat agladiktan sonra... Popoya krem kullandim birde her gun sabak aksam bir cay kasigi zeytinyagini sutumle sulandirarak verdim bir ay boyunca ve cpk şükür geçti gecmeseydi cocuk cerrahina gidecektik cok onemli bi durummuş
4 5 defa bez degistiriyorum canim en az 4 ama muhakkak oluyoGünaydın kızlarrr.bebislerinizin çiş durumları nasıl günde kaç kere bez degistiriyorsunuz