GünaydinBana doktorum uzum pekmezi dedi. 4.aydan itibaren gunde bir cay kasigi(sulandirilmis), bir hafta sonunda sabah aksam birer cay kasigi olarak devam et dedi.
Gunaydin canim.Günaydinbu konustuklariniz kan icin mi hangi ayds baslaniyo
Tesekkur ederim cvp icinBana doktorum uzum pekmezi dedi. 4.aydan itibaren gunde bir cay kasigi(sulandirilmis), bir hafta sonunda sabah aksam birer cay kasigi olarak devam et dedi.
Hepimizi ayni korku sarmis durumda bende bu hafta spiral taktirmayi dusunuyorum koldan takilan cubuk kafama yatmisti doktor onlarda hormon var dedi en iyisi o dedi. Siz korunmak icin bisey yapiyo musunz ben hala olmadim adet sut korur diyolar ama biz yinede onlemimizi alalim taktir AllahtanGunaydin kizlar.sabah inanilmaz bu sanciyla uyandim.sirtim mi midem mi gaz sancisi gibi anlayamadim.isin kötüsü gecen ayin 16 sinda adet olmustum.bu ay hala olmadim.normal duzenime gore olmam gerekiyodu.ya hamileysem korkusu sarmis durumda beni.test yapmayada korkuyorum.eger oyle bisey varsa naparim bilemiyorum.cok kotuyum
E super bi cozum sunmus ne yan etki ne bisey bizde sali gidiyoruz bunu mutlaka soylucem tesekkurlerGunaydin canim.
4.ay dolumunda kan damlasi veriyolar saglik ocaginda ya da doktor kontrolunde.
Ben doktora almak istemedigimde soyledigmde boyle bi cozum sunduondan bahsediyodum
Icim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.Simdi zaten tam duzene girmez ki canim bos yere germe kendini. Ben daha hic olmadim mesela:)
Havalar sogudu,üsütmüssündür
Icim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.Simdi zaten tam duzene girmez ki canim bos yere germe kendini. Ben daha hic olmadim mesela:)
Havalar sogudu,üsütmüssündür
Sut korur diye bisey yok canim ya prolaktin hormonu salgilandigi icin hamile kalma ihitimalin dusuyo.eşim korunuyo sözde..ama hic guvenmiyorum.özensiz çok.sprali bende dusunuyorum su saatten sonra.Hepimizi ayni korku sarmis durumda bende bu hafta spiral taktirmayi dusunuyorum koldan takilan cubuk kafama yatmisti doktor onlarda hormon var dedi en iyisi o dedi. Siz korunmak icin bisey yapiyo musunz ben hala olmadim adet sut korur diyolar ama biz yinede onlemimizi alalim taktir Allahtan
Haklisin canim tedirginsindir mytlaka ama bosa evham yapiyorsun bence.Icim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.
Ben de daha adet olmadim ama esim korunuyo. Disardan mudahele istemedim ben, spiralle de hamile kalan cok duydumHepimizi ayni korku sarmis durumda bende bu hafta spiral taktirmayi dusunuyorum koldan takilan cubuk kafama yatmisti doktor onlarda hormon var dedi en iyisi o dedi. Siz korunmak icin bisey yapiyo musunz ben hala olmadim adet sut korur diyolar ama biz yinede onlemimizi alalim taktir Allahtan
Bugun bi arkadasim taktircak aile planlama diye bi yer varmis ucretsiz takiliyomus benim doktorum 300 lira dedi arkadasimla konusup nasil bisey oldugunu yazarim ama korkma bi test al bak icin rahat etsin insallah Allahnistedigimz dusundugumuz zman VerirIcim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.
Sut korur diye bisey yok canim ya prolaktin hormonu salgilandigi icin hamile kalma ihitimalin dusuyo.eşim korunuyo sözde..ama hic guvenmiyorum.özensiz çok.sprali bende dusunuyorum su saatten sonra.
Ayyyy Allah korusun :) biz geri cekilme yontemini uyguluyoruz ama o d a riskli tabi dedigin gibi olacagi varsa bu dunyada onun nasibi varsa ne yaparsan yap gelir ama tedbir almak lazim bide sende de bende de boyle zor bebeklr var ki Allahim hazir oldugumuz zaman versin insallahHaklisin canim tedirginsindir mytlaka ama bosa evham yapiyorsun bence.
Ben de daha adet olmadim ama esim korunuyo. Disardan mudahele istemedim ben, spiralle de hamile kalan cok duydumolacak olduktan sonra hersekilde olur g erci.
Bu arada sut korur diye guvenme, ne zaman adet olacagini bilemezsin ve adetten 14gun once de yumurtlama donemi var,
Ya 14gun sonra adet olursannnn
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim, esim bu konuda hic konusmuyor galiba cok onemi yok onun icin bakalim ne yapacak merakla bekliyorum inan ben bisey soyliyim mi ki sence yoksa bekliyim mievin hanımına sorulur doğru. Bence dışarı falan çıkın planiniz neyse yapın onu. Zaten bir günlüğüne gelmiyorlar di mi, sonuçta 364 günden farklı bi gün. Onlar sa evde otursun. Gezin, yemeğinizi yiyin gelin geriye. Onlar varken evde yıldönümü yemeği kulağa hiç hoş gelmiyor
4 kere falandir herhalde hic saymadim:) 2ya da 3 kere kaka yapiyo ama cisini bilmiyorum.Günaydın kızlarrr.bebislerinizin çiş durumları nasıl günde kaç kere bez degistiriyorsunuz
amiiiiiiin.ya bebek bakmaktan artik korkmam ama oglumu ihmal ederim, iyice keyfini sursun sehzadem:)Ayyyy Allah korusun :) biz geri cekilme yontemini uyguluyoruz ama o d a riskli tabi dedigin gibi olacagi varsa bu dunyada onun nasibi varsa ne yaparsan yap gelir ama tedbir almak lazim bide sende de bende de boyle zor bebeklr var ki Allahim hazir oldugumuz zaman versin insallah
Canım ben senin yerinde olsam söylerdim çünkü içim içimi yerdi söylemezsem. Söylemeye karar verirsen ilk evlilik yıldönümümüzde ne yapalım sence, nasıl kutlayalim bi planın var mi de. Eşini tanımadığım, aranızdaki iletişimi bilmediğim için soyle söyleme diyemiyorumCevap verdigin icin cok tesekkur ederim, esim bu konuda hic konusmuyor galiba cok onemi yok onun icin bakalim ne yapacak merakla bekliyorum inan ben bisey soyliyim mi ki sence yoksa bekliyim mi
Evlimutluuu merhabaHaziran topiginde de yazmistim sana. Sulandirilmis pekmez verebilirsin.benm doktorum onerdi
Merhaba canim.Evlimutluuu merhaba
Benim oglumda 4 aylik ve ben de henuz kan damlasina baslamadim. Senin pekmez kullandigini biliyorum; kolay kabul ediyor mu? Ve ne zaman basladiniz. Ben de sadece anne sutu verdigim icin seker icermesinden dolayi pekmez konusunda biraz kararsizim da..
Merhaba canim.
Esim de ayni senin gibi dusunuyo:) o yuzden duzenli veremiyorum. Verdigimde kabul ediyo, zaten bi cay kasigi veriyosun sabah aksam, e bi de sulandirilmis olunca seker orani epey azaliyo.ben ilac vermekten daha mantikli buluyorum.bu arada bende sadece anne sutu veriyorum.bi sorun yasamadim bu konuda :)