2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hepimizi ayni korku sarmis durumda bende bu hafta spiral taktirmayi dusunuyorum koldan takilan cubuk kafama yatmisti doktor onlarda hormon var dedi en iyisi o dedi. Siz korunmak icin bisey yapiyo musunz ben hala olmadim adet sut korur diyolar ama biz yinede onlemimizi alalim taktir Allahtan

Simdi zaten tam duzene girmez ki canim bos yere germe kendini. Ben daha hic olmadim mesela:)
Havalar sogudu,üsütmüssündür
Icim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.
Sut korur diye bisey yok canim ya prolaktin hormonu salgilandigi icin hamile kalma ihitimalin dusuyo.eşim korunuyo sözde..ama hic guvenmiyorum.özensiz çok.sprali bende dusunuyorum su saatten sonra.

Icim rahat degil iste.rahatlatmak icin test alcam.insani delirtici bi durum.
Haklisin canim tedirginsindir mytlaka ama bosa evham yapiyorsun bence.
Ben de daha adet olmadim ama esim korunuyo. Disardan mudahele istemedim ben, spiralle de hamile kalan cok duydum olacak olduktan sonra hersekilde olur g erci.

Bu arada sut korur diye guvenme, ne zaman adet olacagini bilemezsin ve adetten 14gun once de yumurtlama donemi var,
Ya 14gun sonra adet olursannnn

Bugun bi arkadasim taktircak aile planlama diye bi yer varmis ucretsiz takiliyomus benim doktorum 300 lira dedi arkadasimla konusup nasil bisey oldugunu yazarim ama korkma bi test al bak icin rahat etsin insallah Allahnistedigimz dusundugumuz zman Verir

Ayyyy Allah korusun :) biz geri cekilme yontemini uyguluyoruz ama o d a riskli tabi dedigin gibi olacagi varsa bu dunyada onun nasibi varsa ne yaparsan yap gelir ama tedbir almak lazim bide sende de bende de boyle zor bebeklr var ki Allahim hazir oldugumuz zaman versin insallah

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim, esim bu konuda hic konusmuyor galiba cok onemi yok onun icin bakalim ne yapacak merakla bekliyorum inan ben bisey soyliyim mi ki sence yoksa bekliyim mi

Günaydın kızlarrr.bebislerinizin çiş durumları nasıl günde kaç kere bez degistiriyorsunuz
4 kere falandir herhalde hic saymadim:) 2ya da 3 kere kaka yapiyo ama cisini bilmiyorum.
amiiiiiiin.ya bebek bakmaktan artik korkmam ama oglumu ihmal ederim, iyice keyfini sursun sehzadem:)

Ya kizlar bebeginde kaka problemi olan var mi ilk ay duzenli yapiyodu sonra makatta catlak olustu hep lavman fitille yapti en son 2 hafta once gittik catlak iyilesmis takip et 4 5 gunde bir yaparsa birdahaki ay parca alip bakariz dedi kizim haftada bir yapiyo napcami sasirdim parca aldirmak istemiyorum cok kucuk fitil kullanmicaksin dedi

Benim oğlumda ilk ay düzenli yaptı daha sonra çatlak oluştu birbuçuk ay boyunca 10 günde bir yaptı şuan düzeldi çok şükür günde bir yada iki defa yapıyo inşaallah en kısa zamanda seninkide düzelir

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim, esim bu konuda hic konusmuyor galiba cok onemi yok onun icin bakalim ne yapacak merakla bekliyorum inan ben bisey soyliyim mi ki sence yoksa bekliyim mi
Canım ben senin yerinde olsam söylerdim çünkü içim içimi yerdi söylemezsem. Söylemeye karar verirsen ilk evlilik yıldönümümüzde ne yapalım sence, nasıl kutlayalim bi planın var mi de. Eşini tanımadığım, aranızdaki iletişimi bilmediğim için soyle söyleme diyemiyorum

Haziran topiginde de yazmistim sana. Sulandirilmis pekmez verebilirsin.benm doktorum onerdi
Evlimutluuu merhaba
Benim oglumda 4 aylik ve ben de henuz kan damlasina baslamadim. Senin pekmez kullandigini biliyorum; kolay kabul ediyor mu? Ve ne zaman basladiniz. Ben de sadece anne sutu verdigim icin seker icermesinden dolayi pekmez konusunda biraz kararsizim da..

Günaydın,oyun halısı almak istiyorum ama kararsızım,çok gerekli birşey mi?ucuz olanları da var ama onlar pek kullanışlı değil gibi,diğerleride pahalı.4 aylık oldu hareketlendi koltuğun üzerinde bırakamıyorum.sizlerin fikri nedir?

Merhaba canim.
Esim de ayni senin gibi dusunuyo:) o yuzden duzenli veremiyorum. Verdigimde kabul ediyo, zaten bi cay kasigi veriyosun sabah aksam, e bi de sulandirilmis olunca seker orani epey azaliyo.ben ilac vermekten daha mantikli buluyorum.bu arada bende sadece anne sutu veriyorum.bi sorun yasamadim bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…