2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Geçmiş olsun canım. Ben bir sertlik hissetmedim ama benim zor iyileşti. Ilk başlarda hiç dikkat etmedim, acısı sonra çıktı

Gunaydin:)
Dogumlardan bahsedilmis, benm sezaryen cok zor gecmedi ama ilk 3 ay iyice gozum korkmustu surekli aglamalardan. Artik hayatim boyle olcak heralde dedim, esimle birlkte yemek bile yiyemiyoduk.

Simdi hic yasamamis gibiyim.birlikte yemek de yiyoruz alisveris de yapiyoruz gezmeye de gidiyoruz buyudukcr her sey daha guzel oluyo.

Oglumla bas basa yemege gidecegim, bicir bicir konusacagi gunleri heycanla bekliyorumm

AYNEN BENDE ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE ANNESİNİN ELİNDEN TUTMUŞ PITI PITI GEZEN KIZLARI GÖRÜNCE KIZIMIN BİR AN ÖNCE BÜYÜMESİNİ İSTİYORUMM :)

ben senin doğumuna çok özenmiştim. sonra sen fenalaşınca eşime de demiştim nazar mı ettik diye . o da yüz kere maşallah dedin olacağu varmış demişti. sonrsı için çok üzülmüştüm
Ay cok sagol canim bilemiyorum neden öyle oldu dr ebenin ihmali mi olacagi varmis oldu mu desem gecti gitti... Bana bisey demediler ama dogimhaneye gittigimde bana kesi atilmadi bi anda firladi oglan kendi yirtti cikti yana dogru olunca ince deriyi dikemediler sanirim... Dogum boyleyse on kere dogurrum ama ne olur birakin beni gideyim diye bagirdigimi hatirliyorum vay bee

Merhaba :) yazdiklarin ayni biz biliyo musun bende esimle yemek yiyemiyodum bazi gunlergazd bile yapamazdim senn oglunda kolik miydi. Simdi tamamen bitti mi aglamalari
Oglumun ilk 3 ay gaz problemi vardi. Ne zaman aglayacagi kac saat aglayacagi belli olmuyodu. Disari cikmaya korkuyodum.simdi iki aydir gaz yonunden rahatiz.tabiki agliyo ama gonlunu yapabikiyorum en azindan :)
Cok kucakci benim sipam, aglamadktan sonra bence sorun yok:)
Bir hafta sonra 5.ayimiz doluyor bu arada.

Sizin bitti mi huysuzluklariniz

Geçmiş olsun canım. Ben bir sertlik hissetmedim ama benim zor iyileşti. Ilk başlarda hiç dikkat etmedim, acısı sonra çıktı
Benimde 2.5ayda iyilesti diyebilirim karsimlar losyonlar kremler neler neler verdi dr esimlede bu iki buçuk ay suresince hic yakislasmadik şükür geçti ama o sertlik ve bel agrisi var hala

Benimde 2.5ayda iyilesti diyebilirim karsimlar losyonlar kremler neler neler verdi dr esimlede bu iki buçuk ay suresince hic yakislasmadik şükür geçti ama o sertlik ve bel agrisi var hala
Geç iyileşmesinin sebebi o canım. Kesi atilsa düzgün olduğu için çabuk iyileşiyormuş. Kendi yirtilinca iyileşme geç oluyormuş. Benim de bayağı vardı kesi. Bebek iri olduğu için. Dikiş sayısını bilmiyorum ama çoktu :) ben hiç dikkat etmedim o yüzden geç iyileşti amaan geçti gitti hepsi. Inşallah bundan sonra iyi oluruz hem biz hem bebislerimiz :)

Ins canim unutuluyor ne kadar zor olsada... Daha guzel gunler bizi bekliyor ins parklar bahceleer gezmeleer ohoo

Demek ki tek benim oglum oyle degilmis aynen bizimki de oyleydi disari cikmaya kalkistik bi kac kez gittigimiz yerden kacarak eve donduk hala aglamalari oluyo hic bi zman sakin koydugum yerde duran bi bebek olmadi olacagini da sanmiyorum zaten artik :) ama dedigin gibi artik bende ogrendim susturmayi e buyudukce oyunlar filan da basliyo bizde disari cikmaya basladik hala bi tediirgin oluyorum ama oda alissin artik cunku burda yalniziz ben v e babasindan baska bindunya oldugunu da gorsun cunku eve misafir bile gelse seslerinden huzursuz oluyo agliyo baskasinda. Dogdu agliyo 40 ini bekle dedilr bisey olmadi 3 ay dediler bizde pazartesi insallah 4 u bitiriyoruz simdide 6.ayini bekliyoruz :) ama cok sukur sagliklarinda bisey olmasinda aglasinlar bu kadar da olsun eminim senin oglunda bu kadar agladigina gore cok uyaniktir dimi

haklisin canım.sipalar emmiyo sıkıntı,gazları sıkıntı,çiş yapmiyo sıkıntı,ama bir gulusleri yetiyo.inşallah hep mutlu sağlıklı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…