2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Normal doğum yapan canlar bi sorum var benimde dikis coktu ki ilk dikuslerim.tutmadı spinal aneztezi ile belden asagi uyusturulup tekrar dikildim gerçi dikildimmi onu da bilmiyorum yaoistirmada yapmis olabilirler yirtilan yer hala sert sizinde oyle mi

Normal dogum yapmama rağmen iki gün ayağa kalkamadim dikisler tutmadigi icin icerden kanama oldu onu bosaltmak.icin oydular kukumu ver bu yüzden kuyruk sokumumda bi agri oldu ben belim.kırıldı herhalde dedim hast deyken.. Simdi.ise hala o agri oluyor popomun ustune yere otirdugumda falan ve beni zorluyo

Alir canim merak etm bnm kizim da emmedigi ay 550 gr almisti sonra ki ay duzelince 1 kilo almisti demir olacini dr yazmisti ferrum gunde 8 damla kullniyoruz kabiz falan olmadi sukur

Alir canim merak etm bnm kizim da emmedigi ay 550 gr almisti sonra ki ay duzelince 1 kilo almisti demir olacini dr yazmisti ferrum gunde 8 damla kullniyoruz kabiz falan olmadi sukur
İnş alır bundan sonra güzel kilosunu senin kızında mı memeyi reddetmşşdi dönüşü tam olarak nasıl oldu birden mi düzeldi yoksa bazen alıp bazen almadı daha sonra mı düzeldi... Kan ilacını bizde kullanıyoruz ama iki kere verdim bir kaka yaptı ben böle bişey görmedim kına gibi kapkara yeşil kara gibi ama sulu birde acaba ondan mı oldu ki iki kerede hemen öle olurmu ki

benim de hafif bi sertlik var canım, hala otururken de hafif ağrı oluyo.. çok geçmiş olsun sana da normali de zor sezercik de zor valla..

Hemen birden duzelmedi arada yine yapiyo ama eskisi gibi deil zamanla duzeliyo bide sakin olmaya calis eger biraz gerginsem yine yapiyo ama sakinnolmay bak sen ayrica kafana takmadigin zaman duzeliyo kiloyu falan takma kafana alirsa alir almazsa almaz de gec kaka konusuna gelince cok kokulu bi kakasi oluyo rengi ne sari ne yesil

Aslında haklısın bu zamana kadar daha sinirliyken ben hiç almadı ne zamn dur bakim bi deneyeyim diye verdiysem aldı ama işte öyle anlar olduki sinirden çıldırdım aç biliyorum ağlıyo milletin yüzünü yiyo meme veriyorum nasıl ağlıyo ilk reddetmeye başladığı zamanlarda o kadar mutsuz çaresiz hissediyodum ki ama artk alıştım nasılsa açıkınca alacak diyorrum

Hayirli geceler kizlar buralar canlanmis sukur:))sizinkiler donuyormu bizim oglan da tik yok daha 15 temmuzda dogduk yere yatiriyorum ama bakalim ne zaman doner.ek besin konuşulmus ben kizimda altı aydan sonra başladım ve kizim yemiyor cignemesi gelişmedi blendir yüzünden ama oğluma veriyorum şimdi yani tatdiriyorum artik yogurt meyve yedirdim simdiden bes ayina doğruda çorba başlayacam alti ayins kadar tadlarini bilsin ama doyumluk vermiyorum agzi alissin tadlara nacizane fikrim tabi siz bilirsiniz

canım bende tattiriyorum.yoğurt meyve pekmez veriyorum.Benim kızımda 4 temmuz dogumlu dönme yok henüz

Alışverişe çıkmaya da vaktimiz olmuyor ki, ayak üstü bakmayla da bir şey bulamıyorum ben. İşe başlayınca kendimizi toparlarız artık, yani umarım :)

benim de altta baya dikiş vardı, ne acılar çektik ya hey idi hey hiç yaşamamışız gibi geldi geçti işte :)

Ben de öyle hissediyorum, o sancılar bağırışlar çağırışlar çook gerilerde kalmış sanki :) Ben de normal doğum yaptım beş dikişim vardı, biraz ağrım vardı ama en ilginci ayağa kalkınca oluşan kanamaydı; ortalığa saçılacak diye tedirgin oluyordum resmen.

Neler yaşamışsın, çok geçmiş olsun.

Günaydınlar hepimize, benim ufaklık uyanmak üzere; mesaiye kaldığı yerden devam :)
Hepimize kolay gelsin, güzel bir gün olsun inşallah :)

Bu arada annelutfen de oyuncaklarda indirim var.Haberiniz ola, almasak bile oyuncak dünyasına giriş için :) bakılabilir.

Sagol canim benim... Oysa ki dogumumda cok kolay oldu tek ikinmada cikti oglum agri sirasindada bagirmadim ahh uhh dedim sadece ama sonrasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…