2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yani evde bulunsun diye parol almistim ecz ci vermisti... Bebekli evde ates dusucu bulunmali ki ilac iyi bisey degil mecburitetten veriyoruz ben atesten cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun hayirlusiyla su.kisi bi atlatsaydik

Yani evde bulunsun diye parol almistim ecz ci vermisti... Bebekli evde ates dusucu bulunmali ki ilac iyi bisey degil mecburitetten veriyoruz ben atesten cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun hayirlusiyla su.kisi bi atlatsaydik
haklisin canım ateş önemli.Bende de calpol,normal fitil.ateş düşürücü fitil hepsinden aldım koydum dolabima

merhabalar kızlar

ek gıda konusuna girmişsiniz bile. ilk bebekte nedense insanda bir acele oluyor. bende ilk oğlumda çok telaşe yapmıştım ne vercem ne zaman başlıcam vs. diye

6. ayı doldursunlar kızlar acele etmeyin. önce meyve (elma, armut) ile başlanılıyor zaten. çeyrek meyve falan veriliyor ancak. ardından ev yapımı yoğurt. bunlara alıştıktan sonra yavaş yavaş sebze püreleri (patates, havuç, kabak başlangıç için teker teker deneyerek)

sonra yavaş yavaş tarhana çorbası, içine az mercimek, bulgur, pirinç katılıp ezilmiş sebze çorbaları

8. ayda çeyrek yumurta sarısıyla kahvaltıya başlamıştık, yoğurdu kestirerek lor peyniri yapıyordum tuzsuz ondan da ilave ediyordum

böyle böyle sırayla azcık ondan azcık bundan devam ediyor

çok saol hemen not alicam bunlari

doğumdan sonra biara yazdım yazdım baktım kimse cevap vermiyor daha fazla yazmaz oldum bende ara ara gelip okuyorum

napıyosunuz ? bebişler nasıl? kaç kilo kaç cm oldular?
Bo ara epey sakindi topik... Iyi bakalom büyüyoruz iste sen iki cocukla ayri bi yoruluyorsundur... Bizde 20temmuz dogumluyuz 3aylik kontrolde 7 kilo 64cmdi masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…