2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Maaşım yatmaya devam ediyor benim tam anlamadım canım ne dediğini

Düzeltme: SGK dan alıp kurumuna yatıracağın bir para var sanırım onu mu dedin bende daha bakmadım internetten bakmaya çalışayım hatırlattığın iyi oldu

Maaşımızın hepsini devlet ödüyormuş sonra SGK maaşı veriyor bizde devlete geri yatırıyormuşux ne saçma bir şey baktım ama yatmamış heniz gerçi daha 4 gün oldu iznim biteli.

Bu arada unnadoda çok güzel oyun halıları yumuşak kitaplar çıngırak dönence tarzında çok fazla çeşit var... Bende oyuncak almak istiyorum ama kararsızım buradan memnun olduğunuz oyuncakları yazar mısınız arkadaşlar fikir olsun karar verirken oyuncak aşamasına gelebileceğimize hiç umudum yoktu minik meleğim başardı tüm sıkıntıları atşatmayı inşallah bir daha hastane görmeyizz

Benim maaşım aylık olarak yatmadığı için ben toplu paramı SGK dan alacağım onu kastetmiştim.oyuncak olarak da ben Oğluma fisher price in otun halısını aldım ve peluş çıngıraklar var bondigo sanırım markası rengarenk o çıngıraklardan aldım çok hoşuna gidiyor yumuşak olduğu içinde rahatlıkla eline veriyorum bir yerine çarpsa da acıtmaz tavsiye ederim

Aynen bende oyun oynayacagimizi hic dusunemiyordum. Hatta bi daha yemek bile yapamicam diyodum ama sukurler olsun RAbbime.ben ogluma fisher price in orglu oyun halisindan aldim ayaklariyla pat pat org caliyi cok mutlu oluyo, uzerinde asili bi cok oyuncak var onlari tutuyo cekmeye calisiyo, konusuyo onlarla tavsiye ederim onu,aldigimizdan bu yana ellerini cok kullanmaya basladi eline uzattigim seyi hemen aliyo tutma suresi artti filan, bide ben ogluma cingirak yaptim kucuk su sisesinin icine 5 10 tane kuru fasulye koydum hem cingiraktan cok ses cikiyo hemde ben salladikca onlari takip ediyo cingiragi da var ama bunu daha cok seviyo istersen dene :)

Bugün ellerine ayaklarına takilabilecek cingiraklardan aldım. Aslında istediğim gibi değil tam ama güzel bu da. Benim park yatağında donence var, uyduruk bi şey ama ilgisini çekiyor. Bir de top aldım rengarenk, içinde cingirak var yarın gelecek kargodaymis :) şu alt tarafında dislik olan oyuncaklardan var. piyanoya baktım bugün. Hep +6 ay vardı, almadım. Dolaba koyulan disliklerden aldım. Uyku tam bir kabus. Gece uyutamiyorum ben. Babasınin kucağında dalıyor iyice. Bazen 10 dk bazen 1 saat gündüz de ana kucağında uyutuyorum. Ama kafaya koydum uyku eğitimini vericem. Geçen ay memlekete gittim eşim yoktu yanımda. 1 hafta ne çektim görmelisin, uyumuyor uyuyamadikça sinirleniyor, sonra sızıp kalıyordu. Uyku eğitimi için uyku rutini yapmaya çalışıyorz bu ara :)

Arkadaşlar merhaba doğum sonrası işe başlayanınız var mı SGK dan maaşlarınızı aldınız mı benim biteli 15 gün oldu hala yatmamış yapmamız gereken birşey var mı be öneriyorsunuz?
Benim cuma günü başlamam gerekiyor ama ücretsiz izne ayrıldım. Bu sgk olayı özel sektör için mi acep? Ben devam etmiştim maasimi almaya. Artık bitti maaş

Ellere ayaklara takilan cingirak hic gormemistim ama hemen bakicam super bi fikir :) desene uykuda ayniyiz ikimizde, ya bu gece uykusu ne tatliymis valla bende cok sinirli oluyorum uyuyamayinca Allah yardimcimiz olsun insallah tek drdimiz bu olsun ilerde anne 5 dakika daha uyuyum diye onlar bize yalvaracaklar :)

Bende iki hafta önce çıngıraklı çorap ve bilekliklerden aldım gg den bekledigim kalitede degiller seside az cikiyo ama renkleri cok dikkatini çekiyor oglumun

Bende iki hafta önce çıngıraklı çorap ve bilekliklerden aldım gg den bekledigim kalitede degiller seside az cikiyo ama renkleri cok dikkatini çekiyor oglumun
Ben bir bebek mağazasından aldım güzel, cingirakli çorap görmüştüm nette. Almayayim o zaman içime kurt düştü şimdi. Geçen hafta ebebekten oyun yastığı aldım bugün farkettim bir tarafında 7-8 cm lik bi kısım resmen elle dikilmiş. Fisher price markası ve güvenli olsun diye ebebekten aldım. Görünce tepem attı. Bakalım bugün yolluyorum geriye. Sonuç ne olacak. Çok şanssızim oyuncak konusunda. Her şey piyanolu oyun halısını alamayisimla başladı

Kızlar merhaba ben agustos annesiyim bebeğim 3 aylık.. Sünnet ettirmeyi dusunuyorum sizleryaptınız mı sunnet. Bi de yuzuk yöntemi diye dikişsiz bi yöntemle yaptıracaz sizler duydunuz mu bu yöntemi tavsiye eder misiniz

Sana bisey sormak istiyorum hani bebeklerimizin ayni doğum gunu nerdeyse hic destekleyip filan oturtturuyo musun oglunu ben oturtmadim hic ama annemler bu cocuk hep yatiyo birz destekleyip oturt filan diyo ama ben cesaret edemiyorum

Sana bisey sormak istiyorum hani bebeklerimizin ayni doğum gunu nerdeyse hic destekleyip filan oturtturuyo musun oglunu ben oturtmadim hic ama annemler bu cocuk hep yatiyo birz destekleyip oturt filan diyo ama ben cesaret edemiyorum
Yok ben oturtmadim hiç. Açıkçası oturtmayı da düşünmüyorum daha çok erken. Zaten kucakta geziyorlar oturmaya gerek yok henüz. Dinlenme bence

Oğlum sünnet oldu, bildiğim kadarıyla ilk ay dikissiz oluyor. Oğlumda iki üç tane dikiş var sanırım. Erken olunca dikişe gerek kalmıyor belki. Pek bi fikrim yok. O yöntemi de duymadım. Yardımcı da olamadim :) ee ne olacak şimdi

cevap vermen yeterlı cnm saol. yarın yaptıracagız ıns sorun olmaz size de hayırlı olsun erkek olmus sızınkı

Merhaba herkese bende temmuz annesiyim ilk defa yazıyorum kısım 4 temmuz doğumlu bu ayki kontrolde doktor turma çalışmalarına başlayın dedi alıntı yapamadım soran arkadaş için yazıyorum önce kucakta sonra destekli oturma çalışmaları yapın dedi doktorumuz

Merhaba biz klasik yöntemle sünnet yaptırdık bir hafta önce 3 buçuk aylıktı oğlum giderek düzeliyor pipisi başta kucağa alırken biraz zor oldu.Söylediğiniz yöntemi de biliyorum klamp yöntemi.Dr umuz bizim klasik yaptığı için klasik yaptırdık ama o Yöntem de iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…