2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aaa cok faydali olucak bunlarin cevaplarini ogrenmek, bizle de paylas canim

tamamm, sen ekle buraya, ilk sayfaya kopyalarim ben :)

Günaydınlar ben kötüyüm grip oldum bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah
ben de ayni durumdayim, burnum akiyo, hapsuruyorum :/ dikkat etmek lazimm

genetik testleri bir kac dusukten sonra istiyolar diye biliyordum. umarim sorun yoktur, doktorun da hamile kaldigina odaklanir ve onlari umursamaz.

yaş 26 şehir sivas sat 6 ekim bat 9 kasım ilk bebeğim
ekledim canim, hosgeldinn :)

ufff ben de soylemek istemiyorum is yerinde kimseye. pazartesi is basi yapacagim ve geldigim gun izin almaliyim bir-kac saat.
kara kara dusunuyorum ben de ne soylesem diye.. cumartesi olan dr kontrolume yetisemiyorum maalesef cunku 8 gibi Istanbulda olacakmisim

yaş 24 bat 6 kasım şehir konya ilk bebeğim doğacağı tarih 13-07-2014
ekledimmm :) hosgeldin canim

Aslında bizim listeye bir de çin takvimine göre cinsiyet sütunu mu eklesek , sonra cinsiyetler belli olunca karşılaştırma gibi olur bir nevi istatistik tutmuş oluruz kızlar

harika olur aslında nektar gelsede söylesek :) sen baktın mı
kizlar ekleyebilirim, ama tablo duzenleme yaparken coook karmasik..
her satir kodlardan olusuyo, gercek cinsiyetlerimizi ogrendigimizde silmesi epey zor olucak onlari..
ama isterseniz eklenir yani :) deneriz

heeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuum küçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:

canım kisti olup bebeğini sağsalim doğuran çok insan var benim şuan 5 aylık hamile arkadaşımda da yeni görüldü kist ama doktoru sorun olmaz demiş inşallah sende de sıkıntı olmaz içini ferah tut

sağol canım dediğini yapayım bir de inşallah iyi gelir akşam olunca ağırlaştı iyice grip.a ne güzel aynıymışız inşallah o günleri de görürürz hayırlısı ile

sana da geçmiş olsun dikkat etsekte olcaksa oluyor malesef

çok sevindim kalp atışını ilk duyan sensin sanırım darısı başımıza

Herkese iyi akşamlar, biz bugün çok mutluyuz :124: Düşük olan değerimiz katlanmış 136 olmuş, benim miniğim noktacık haliyle vücudumda çalışmalara başlamış.. Telefonda öğrendim değerimi, hemşire onayladı ve tebrik etti hamileliğimi sıcacık bir ses tonuyla.

neden kimse bana cevap yazmıyor (
onceki sayfalara geri donup baktim ne yazmis ve gozden kacmis diye
canim', dusuk yapan var evet topikte ama kisti sormussun sen.. ben bilgim olmadigi icin yazmadan gectim..
doktorun da bisi olmaz demis, gereksiz stres yapma kendine..
ayyyy masallah miniginee
darisi bize insallah, ne guzel duygular bunlar
sevindim canim ins giderek daha da cok katlanir degerinizz

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?

Çok sewindm senin adina allah saglikli kucaqina almayi nasip etsin ins bende duyarim
bebisimin kalp atislarini aynen ah su hormanlar:)

Kızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?

Canım kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama ben 5.haftadayım keseyi bugün gördük kalp atışı için 2 hAfta sonra çagırdı doktor ancak duyulrmuş bende de bulantı falan başlamadı 😀

Canım kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama ben 5.haftadayım keseyi bugün gördük kalp atışı için 2 hAfta sonra çagırdı doktor ancak duyulrmuş bende de bulantı falan başlamadı 😀

Mrb ben 5haftalik hamileyim ultrasona hic girmedim daha 6.haftada cagardi beni kalp
atisi ve kese icin cok merak ediyorum umarim duyariz ilk bebeginizmi

kan testi sonucum 1813 çıktı .Dr.a karar vermedim ben iki hafta sonra kalp atışı için Dr.a gideceğim inşallah.kalsiyum eksikliği ve demir eksikliği anemisi çıktı alt sınırın altında değerler.

bu bilgileri arıyordum ben de teşekkür ederim.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sorunsuz hamilelik ve doğum geçiririz hepimiz.

keseyi gördün ,kalp atışları içinmi gidiyorsun

Hayır canım ilk kontrole gideceğim. Alttan muayene olmak istemediğim için, karından gözüksün diye 6. haftayı bekledim. Önceki gebeliğimde 5,5 haftalıkken karından gözükmüştü.Bakalım inşallah herşey yolundadır. Bazıları nadirde olsa 6. hafta da kalp atışı duyabiliyorlar.Gidince göreceğiz artık.

Gunaydin ne zaman gidiyosun kalp atişlari icin bana 6haftalikken gel dedi doktor umarım hepimiz duyariz

Gunaydin ne zaman gidiyosun kalp atişlari icin bana 6haftalikken gel dedi doktor umarım hepimiz duyariz

Günaydın Yağmur, ben pazartesi günü ilk gideceğim kontrole, keseyi görmek için. belki ozaman kalp atışını da duyarım. Duyma ihtimalim yüksek diye düşünüyorum çünkü adet gecikmesinin 1. günü kan testinde 254 çıktı bir hafta sonraki kan testinde ise (5. hafta) 5150 çıktı. 6000 den sonra (kişiye göre değişiyor tabi) kalp atışları duyalabiliyor diye biliyorum ben. Pazertesi günü gittiğimde doktora 6+2 olmuş olacak.Karından muayene olacağım ben oyüzden duyamayadabilirim. Hepimiz için hayırlısı. Senin daha çok yeni sanırım. Kaç haftalıksın?

ayy canım benimde seninle aynı zamanda bir boş gebeliğim oldu dursaydı bende kasım annesi olacaktım sen kalp atışını duydun mu bende korkuyorum yine boş gebelik olursa diye inş bu defa bebeklerimiz sağlıklı olur

Slm bende 2012 Kasım annesi olacaktım 2013 temmuz annesi oldum kısmet Böyleymis çok şükür aratmadı boş gebelikti benimki
ayy benimde boş gebelikti bende kasım annesi olacaktım ama 2013 ama bişey farkettim sanki anne olmamız muhtemel ayda tekrar hamile kalmışız buda rabbimizin bize tesellisi gibi bişey çok şükür acımızı unutmamız için

beimde düşükle sonuçlanmıştı yoksa kasım annesi olacaktım sanki kasımda anne olacaklar hep kasımda hamile kalmış ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…