- 26 Mart 2013
- 589
- 16
ayakların kocaman olur tuzdan sakın aman haaa tansiyon olayını hiç söylemiyorum bak
zaten kocaman koyun gibi tuz yiyesim var valla :) daha dikkat edicem ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayakların kocaman olur tuzdan sakın aman haaa tansiyon olayını hiç söylemiyorum bak
hoş geldin hayırlı olsun :) sanki baska topıkten tanıyor gibiyim senı :)
zaten kocaman koyun gibi tuz yiyesim var valla :) daha dikkat edicem ama :)
harika olur aslında nektar gelsede söylesek :) sen baktın mı
Baktım canım meraktan takvim yaşıma 1 ekleyerek baktım ben de senin dediğin gibi, doğru olanı öyleymiş çünkü. Erkek görünüyor benimki ama kısmet, allah bilir, sağlıklı olsun da hepimizinki inşallah...
yanlız şöyle bir şeyde var hamıle kaldıgımız ayı nasıl bilecez eylül mü ekim mi ben sat 23 eylüldü ama yumurtlama gunlerım ekıme denk gelıyo :):) nasıl olacak bu iş :)
benım eylulse erkek ekımse kız :):)
yanlız şöyle bir şeyde var hamıle kaldıgımız ayı nasıl bilecez eylül mü ekim mi ben sat 23 eylüldü ama yumurtlama gunlerım ekıme denk gelıyo :):) nasıl olacak bu iş :)
benım eylulse erkek ekımse kız :):)
bende cok tuzlu yerdım ama sımdı hiç katmıyorum oldugu kadar yetıyor ,bir yerde okudum bugun gebe anneler gunde 2-3 bardak süt içmelilermiş
o faydalı ya onu hiç sevmiyorum işte :) süt yerine peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. karşılar mı bilmiyorum ama günde bir kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri bir bardak süte eş değer diye okumuştum.ceviz ve yağsız badem de doğal folik asit depoları tabi ):
Bak şimdi :) senin iş azcık karışık tatlım yaa :26: çıkamadım işin içinden, benim ikiside aynı ay içinde olduğundan hiç düşünmedim böyle bir ihtimali, nolcak şimdi :44:
ekime bakmak gerekiyor
canım benim doktorumda taze peynir asla yeme dedi. en az 6 ay önce üretilmiş olsun dedi. ayrıca açık doğal süt-açık tereyağı yine yeme dedi. sanırım mikrop barındırıyorlar. dediğin gibi ceviz 1 numara
Kızlarr yemeklere daha çok tuz atar oldum . sanki hiç tuz yokmuş gibi dolduruyorum. ancak öyle tat alıyorum sanki ağzımın tadı gidiyor. iş arkadaşım tuzlu yemeğe tuz atıyorsun ağzının tadı gitmiş belli diyor:):) benden şüphelenmeye başladılar :)
selam kızlar bende temmuz annesiyim inşallh. dün ultrasonda baktık kücücük kese 5 haftalıkmısss daha :)
yaşına 1 ekleyerek yaptın dimi,ben baktım kız gözüküyo ama sağlıklı sıhhatli olsun gerısı önemli degıl
hadi hayırlı olsun canımmerhaba kızlar dun kan tahili yaptırdım sonuç pozitif....
2010 temmuz annesiydim şimdi 2014 temmuz annesi olacağım
aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.canım benim doktorumda taze peynir asla yeme dedi. en az 6 ay önce üretilmiş olsun dedi. ayrıca açık doğal süt-açık tereyağı yine yeme dedi. sanırım mikrop barındırıyorlar. dediğin gibi ceviz 1 numara
Yani 6 ay önce üretilmişi o zaman köyden mi getirticez çökelik falan ::S:S:S: pastörize edilmiş olan her şeyi yiyebiliriz sanırım. ben çay delisiyim,şimdi sadece sabahları açık bir bardak içiyorum ama sürekli sıcak bişeyler içmeye alışkınım çay içemiyorum diye limonlu sıcak su içiyorum genel itibariyle bir zararı var mıdır acaba ?
aynen ben de ağzımın tadı yok diye tuzlu şeyleri sever oldum mideme iyi geliyor sanki.
hayırlı olsun hoşgeldin topiğimize :)
evet öyle yaptım ama benim durumum senden de karışık bu ay 30 oluyorum ama yıla göre ztn 30 um 1 ekleyip 30 a mı 31 e mi bakmalıyım bilmiyorum ayrca ekime mi eylüle mi bakcam acaba o da muamma amannnn bakmıyim ben Allah bilir ztn çinliler ne bilsin
hadi hayırlı olsun canım
aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.
canımcım süt tabiki içicez ama şu açık sütler oluyorya mandıralarda falan.taze süt onlardan hamileyken asla içmemeliymişiz. peynirde dediğim gibi taze peynir yok eski peynir olacak dedi. doktoruna sor bakalım
Mrb kizlar ben 2 hafta 4 gunluk hamileyim sanirim. Kese 18 inden sonra kalp atimi icin gidicem galiba 28 temmuz dogum tarihim ankara ilk gebeligim. Sat 2ekim
geçmiş olsun canım..Günaydınlar ben kötüyüm grip oldum bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah
evet gidicem bana kalsa her hafta giderim :):) şimdilik eski doktoruma gidicem. fırçayı yersem bırakıcam ama. bana hamile kalmadan önce yapmamı istediği testler vardı onları yaptırmadan hamile kaldım. ondan biraz tırsıyorum açıkcası. üç ay bekle dedi 6 ay bekledim. genetik testleri istemişti ben de yaptırmadım inşallah sorun çıkmaz . bir kaç doktor istemmeişti o istedi.şimdi gitmeye biraz çekiniyordum ama yine de beni tanıdığı için eşim de ona gitmem taraftarı . bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.
kızlar bana bir akıl verin yorum yapın :2: işyerinden izin istemek en nefret ettiğim şey. geçtiğimiz pazartesi doktora gittim muayenemi oldum. yaptırmam gereken testler varmış onları yazdı ve bu hafta içinde yaptır geldiğinde getir dedi. bende demir eksikliği var biraz çok. o yüzden beslenme şeklimi söyleyecek testlere göre. diğer testlerde hamilelikteki rutin testler. anlayacağınız yarın cuma izin alıp hastaneye gitmek istiyorum testler için. ama iş yerime hamile olduğumu söylemedim. ne diye izin alayım hadi bir yorum yapın
kızlaar merak edip çin takvimine baktınız mı hiç?
Kızlarr yemeklere daha çok tuz atar oldum . sanki hiç tuz yokmuş gibi dolduruyorum. ancak öyle tat alıyorum sanki ağzımın tadı gidiyor. iş arkadaşım tuzlu yemeğe tuz atıyorsun ağzının tadı gitmiş belli diyor:):) benden şüphelenmeye başladılar :)