2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
harika olur aslında nektar gelsede söylesek :) sen baktın mı

Baktım canım meraktan :KK17: takvim yaşıma 1 ekleyerek baktım ben de senin dediğin gibi, doğru olanı öyleymiş çünkü. Erkek görünüyor benimki :KK55: ama kısmet, allah bilir, sağlıklı olsun da hepimizinki inşallah...

Baktım canım meraktan :KK17: takvim yaşıma 1 ekleyerek baktım ben de senin dediğin gibi, doğru olanı öyleymiş çünkü. Erkek görünüyor benimki :KK55: ama kısmet, allah bilir, sağlıklı olsun da hepimizinki inşallah...

yanlız şöyle bir şeyde var hamıle kaldıgımız ayı nasıl bilecez eylül mü ekim mi ben sat 23 eylüldü ama yumurtlama gunlerım ekıme denk gelıyo :):) nasıl olacak bu iş :)

benım eylulse erkek ekımse kız :):)

Son düzenleme:
yanlız şöyle bir şeyde var hamıle kaldıgımız ayı nasıl bilecez eylül mü ekim mi ben sat 23 eylüldü ama yumurtlama gunlerım ekıme denk gelıyo :):) nasıl olacak bu iş :)

benım eylulse erkek ekımse kız :):)

Bak şimdi :) senin iş azcık karışık tatlım yaa :26: çıkamadım işin içinden, benim ikiside aynı ay içinde olduğundan hiç düşünmedim böyle bir ihtimali, nolcak şimdi :44:

merhaba kızlar dun kan tahili yaptırdım sonuç pozitif....
2010 temmuz annesiydim şimdi 2014 temmuz annesi olacağım

Son düzenleme:
bende cok tuzlu yerdım ama sımdı hiç katmıyorum oldugu kadar yetıyor ,bir yerde okudum bugun gebe anneler gunde 2-3 bardak süt içmelilermiş

o faydalı ya onu hiç sevmiyorum işte :) süt yerine peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. karşılar mı bilmiyorum ama günde bir kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri bir bardak süte eş değer diye okumuştum.ceviz ve yağsız badem de doğal folik asit depoları tabi ):

o faydalı ya onu hiç sevmiyorum işte :) süt yerine peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. karşılar mı bilmiyorum ama günde bir kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri bir bardak süte eş değer diye okumuştum.ceviz ve yağsız badem de doğal folik asit depoları tabi ):

canım benim doktorumda taze peynir asla yeme dedi. en az 6 ay önce üretilmiş olsun dedi. ayrıca açık doğal süt-açık tereyağı yine yeme dedi. sanırım mikrop barındırıyorlar. dediğin gibi ceviz 1 numara

Son düzenleme:
canım benim doktorumda taze peynir asla yeme dedi. en az 6 ay önce üretilmiş olsun dedi. ayrıca açık doğal süt-açık tereyağı yine yeme dedi. sanırım mikrop barındırıyorlar. dediğin gibi ceviz 1 numara

Yani 6 ay önce üretilmişi o zaman köyden mi getirticez çökelik falan ::S:S:S: pastörize edilmiş olan her şeyi yiyebiliriz sanırım. ben çay delisiyim,şimdi sadece sabahları açık bir bardak içiyorum ama sürekli sıcak bişeyler içmeye alışkınım çay içemiyorum diye limonlu sıcak su içiyorum genel itibariyle bir zararı var mıdır acaba ?

Kızlarr yemeklere daha çok tuz atar oldum . sanki hiç tuz yokmuş gibi dolduruyorum. ancak öyle tat alıyorum sanki ağzımın tadı gidiyor. iş arkadaşım tuzlu yemeğe tuz atıyorsun ağzının tadı gitmiş belli diyor:):) benden şüphelenmeye başladılar :)

aynen ben de ağzımın tadı yok diye tuzlu şeyleri sever oldum mideme iyi geliyor sanki.

selam kızlar bende temmuz annesiyim inşallh. dün ultrasonda baktık kücücük kese 5 haftalıkmısss daha :)

hayırlı olsun hoşgeldin topiğimize :)

yaşına 1 ekleyerek yaptın dimi,ben baktım kız gözüküyo:KK12::KK12: ama sağlıklı sıhhatli olsun gerısı önemli degıl

evet öyle yaptım ama benim durumum senden de karışık bu ay 30 oluyorum ama yıla göre ztn 30 um 1 ekleyip 30 a mı 31 e mi bakmalıyım bilmiyorum ayrca ekime mi eylüle mi bakcam acaba o da muamma amannnn bakmıyim ben Allah bilir ztn çinliler ne bilsin

merhaba kızlar dun kan tahili yaptırdım sonuç pozitif....
2010 temmuz annesiydim şimdi 2014 temmuz annesi olacağım
hadi hayırlı olsun canım

aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.

Yani 6 ay önce üretilmişi o zaman köyden mi getirticez çökelik falan ::S:S:S: pastörize edilmiş olan her şeyi yiyebiliriz sanırım. ben çay delisiyim,şimdi sadece sabahları açık bir bardak içiyorum ama sürekli sıcak bişeyler içmeye alışkınım çay içemiyorum diye limonlu sıcak su içiyorum genel itibariyle bir zararı var mıdır acaba ?

eski peynir olacakmış yani canım. çökelekte yok dedi. limonlu sunun zararlı olacağını sanmıyorum. çünkü genelde hamileler mide bulantıları için limonlu su içiyorlar. ama mide bulantısına en iyi çözüm beyaz tuzlu leblebiler var ya onlarmış.

aynen ben de ağzımın tadı yok diye tuzlu şeyleri sever oldum mideme iyi geliyor sanki.

hayırlı olsun hoşgeldin topiğimize :)

evet öyle yaptım ama benim durumum senden de karışık bu ay 30 oluyorum ama yıla göre ztn 30 um 1 ekleyip 30 a mı 31 e mi bakmalıyım bilmiyorum ayrca ekime mi eylüle mi bakcam acaba o da muamma amannnn bakmıyim ben Allah bilir ztn çinliler ne bilsin

hadi hayırlı olsun canım

aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.

canımcım süt tabiki içicez ama şu açık sütler oluyorya mandıralarda falan.taze süt onlardan hamileyken asla içmemeliymişiz. peynirde dediğim gibi taze peynir yok eski peynir olacak dedi. doktoruna sor bakalım :KK49:

canımcım süt tabiki içicez ama şu açık sütler oluyorya mandıralarda falan.taze süt onlardan hamileyken asla içmemeliymişiz. peynirde dediğim gibi taze peynir yok eski peynir olacak dedi. doktoruna sor bakalım :KK49:

canım ben kızımda da ilk üç ay süt içemedim onu diyorum ztn kutu süt alıyoruz önemli olan da 4. aydan itibaren süte balığa cevize daha da önem vermek ki ilk üç ay ztn bulantılardan her istediğin şeyi yiyip içemiyorsun

Mrb kizlar ben 2 hafta 4 gunluk hamileyim sanirim. Kese 18 inden sonra kalp atimi icin gidicem galiba 28 temmuz dogum tarihim ankara ilk gebeligim. Sat 2ekim

selam kızlar ben bugün ilk doktor kontrolümü yaptırdım( sat 'a göre 4+4) henüz kese gözükmez dedi salı günü keseyi görmek için tekrar gideceğim fakat sağ yumurtalığımda 35*38 milimetrelik bir kist varmış ( geçen ay çocuk düşündüğümüz için gittiğimde yoktu ) . bebek için bir sıkıntı çıkarır mı diye sordum bişey olmaz dedi . ama içim rahat değil . hamile olupta kisti olan var mı aranızda ??

Günaydınlar ben kötüyüm grip oldum :KK43: bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah
geçmiş olsun canım..

bi çay kaşığı toz zencefili 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp üstüne bir iki damla limon suyu sıkıp yut..faydasını göreceksin.

bu arada seninle satlarımız aynı :KK16: aynı gün doğum yapıcazz :KK52::KK34:
evet gidicem bana kalsa her hafta giderim :):) şimdilik eski doktoruma gidicem. fırçayı yersem bırakıcam ama. bana hamile kalmadan önce yapmamı istediği testler vardı onları yaptırmadan hamile kaldım. ondan biraz tırsıyorum açıkcası. üç ay bekle dedi 6 ay bekledim. genetik testleri istemişti ben de yaptırmadım inşallah sorun çıkmaz . bir kaç doktor istemmeişti o istedi.şimdi gitmeye biraz çekiniyordum ama yine de beni tanıdığı için eşim de ona gitmem taraftarı . bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.

genetik test neden istedi canım?düşüğünden ötürümü? eşin haklı seni bilen tanıyan doktor olması daha iyi olur.. Allah korusun herhangi bi müdahalede sana nasıl müdahale edeceğini bilir hem.
benimde genetik bozukluğum var son bir kez daha doğal yol deneyelim dedik şükür ilk ay denemede tuttu bebeğim,insallah kalp atışınıda duyarım :nazar: sonrası 40.hafta ve doğum insallah o günleride görürüm :KK25::KK25::nazar: yok eğer Allah korusun düşerse yine bize tüp bebek yolu gözükür ki ben 6 yıllık evliyim...

kızlar bana bir akıl verin yorum yapın :2: işyerinden izin istemek en nefret ettiğim şey. geçtiğimiz pazartesi doktora gittim muayenemi oldum. yaptırmam gereken testler varmış onları yazdı ve bu hafta içinde yaptır geldiğinde getir dedi. bende demir eksikliği var biraz çok. o yüzden beslenme şeklimi söyleyecek testlere göre. diğer testlerde hamilelikteki rutin testler. anlayacağınız yarın cuma izin alıp hastaneye gitmek istiyorum testler için. ama iş yerime hamile olduğumu söylemedim. ne diye izin alayım :KK43: hadi bir yorum yapın

demir eksikliğin varsa bolbol yeşil mercimek yemen gerekiyor canım..haşlayıp haşlayıp kaşıklıcaksın..
kızlaar merak edip çin takvimine baktınız mı hiç? :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

benim bundan öncekilerde tutmadı kız çıkıyordu erkektiler... şimdi baktım erkek çıkıyor kesin kız olur :KK9::KK9::KK52:
Kızlarr yemeklere daha çok tuz atar oldum . sanki hiç tuz yokmuş gibi dolduruyorum. ancak öyle tat alıyorum sanki ağzımın tadı gidiyor. iş arkadaşım tuzlu yemeğe tuz atıyorsun ağzının tadı gitmiş belli diyor:):) benden şüphelenmeye başladılar :)

bende elimde olmadan çok tuz atıyorum... eşim çok şikayet ediyor..

tuzlu yememek lazım ama dayanamıyorum :KK19::KK4:

X