- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
tşkr ederimevet benım iş biraz karısık neyse bekliyip görecez şubata ne kaldı :):)
banada öyle geliyor :) hayırlı olsun bu arada
makarna tşkr ederimaynen ben de ağzımın tadı yok diye tuzlu şeyleri sever oldum mideme iyi geliyor sanki.
hayırlı olsun hoşgeldin topiğimize :)
evet öyle yaptım ama benim durumum senden de karışık bu ay 30 oluyorum ama yıla göre ztn 30 um 1 ekleyip 30 a mı 31 e mi bakmalıyım bilmiyorum ayrca ekime mi eylüle mi bakcam acaba o da muamma amannnn bakmıyim ben Allah bilir ztn çinliler ne bilsin
hadi hayırlı olsun canım
aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.
senin adına sevindim inş herkes dıuyar bebişlerinin kalp atışlarınıheeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuum küçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:
hadi bakalım pıt pıtları duyup gelKızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?
Slm hamisler bende temmuz annesiyim benide araniza
alirmisiniz:)
hayırlı olsun yağmur