2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet benım iş biraz karısık neyse bekliyip görecez şubata ne kaldı :):)

banada öyle geliyor :) hayırlı olsun bu arada
tşkr ederim

aynen ben de ağzımın tadı yok diye tuzlu şeyleri sever oldum mideme iyi geliyor sanki.

hayırlı olsun hoşgeldin topiğimize :)

evet öyle yaptım ama benim durumum senden de karışık bu ay 30 oluyorum ama yıla göre ztn 30 um 1 ekleyip 30 a mı 31 e mi bakmalıyım bilmiyorum ayrca ekime mi eylüle mi bakcam acaba o da muamma amannnn bakmıyim ben Allah bilir ztn çinliler ne bilsin

hadi hayırlı olsun canım

aa ben dünden beri taze peynir yiyorum ama doktoruma sormalıyım çok canım çekiyor ama ya sütü henüz içmiuorum midem biraz ferahlasa içerim ama şimdi ııh.
makarna tşkr ederim
heeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuum :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: küçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için :KK5: :KK5: :KK5: kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:
senin adına sevindim inş herkes dıuyar bebişlerinin kalp atışlarını
Kızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?
hadi bakalım pıt pıtları duyup gel
Slm hamisler bende temmuz annesiyim benide araniza
alirmisiniz:)

hayırlı olsun yağmur

heeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuum :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: küçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için :KK5: :KK5: :KK5: kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:

Maşallah :) rabbim sağlık sıhhat versin darısı bizim başımıza.:KK49:
Ağlaman çok normal rabbimin bir mucizesi : Kûn Fe Yekûn "Ol Der ve Olur''

hanımlar bulantılarınız başladı mı bende hala başlamadı daha doğrusu sabah kalktığımda 1 kere çok çok az oluyor o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet geçti denecek kadar azaldı

hanımlar bulantılarınız başladı mı bende hala başlamadı daha doğrusu sabah kalktığımda 1 kere çok çok az oluyor o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet geçti denecek kadar azaldı

Yaa göğüslerim bnm de ayni oldu geciyo agrisi yani. Bulanti da hafif. İnsallah hersey yolundadir. Korkuyorum bn de. Haftaya randevumuz daha...:18:

canım benim doktorumda taze peynir asla yeme dedi. en az 6 ay önce üretilmiş olsun dedi. ayrıca açık doğal süt-açık tereyağı yine yeme dedi. sanırım mikrop barındırıyorlar. dediğin gibi ceviz 1 numara

kapalı pakettekilerde cok katkı maddesi vardır ya ,valla ben anneme yapıştım tereyağ peynir süt olayını halledecek bir çiftlikten alıyor acık süt ama kaynatıp kaymak alıp yag yapıyor,sütünüde mayalıyor kaymagı alındıgı ıcın hafif oluyor ,öyle birşey bulabilirseniz aslında iyi olabılır.

Mrb kizlar ben 2 hafta 4 gunluk hamileyim sanirim. Kese 18 inden sonra kalp atimi icin gidicem galiba 28 temmuz dogum tarihim ankara ilk gebeligim. Sat 2ekim

hoş geldın hayırlı olsun,kese için 5 hafta kalp atısı işinde 6-7. haftalarda anca bellı olur ama vaginal istersen 4. haftada kese görünür

selam kızlar ben bugün ilk doktor kontrolümü yaptırdım( sat 'a göre 4+4) henüz kese gözükmez dedi salı günü keseyi görmek için tekrar gideceğim fakat sağ yumurtalığımda 35*38 milimetrelik bir kist varmış ( geçen ay çocuk düşündüğümüz için gittiğimde yoktu ) . bebek için bir sıkıntı çıkarır mı diye sordum bişey olmaz dedi . ama içim rahat değil . hamile olupta kisti olan var mı aranızda ??

hiç bir şey olmaz içini ferah tut sen,nice ağır rahatsızlıkları olup bebek doguran kadınlar tanıdım ,gebelıgının tadını cıkar bence

ay ne güzel ya darısı bize insallah bende 12 kasımda görücem inşallah

Kızlar merhaba
Yarın keseyi görmek için doktora gidiyoruz. Acaba kalp atışını da duyar mıyım dersiniz?
Bir de ben de ne bir bulantı ne bir ağrı yok normal midir acaba?

bulantım baslamadı ama doktorumun verdiği bir ilaç var bitkiselmiş nette arastırdım,6 vitamin var içinde(folik asit dahil) birde bulantı önlüyor ilacın adı premesis nettende arastırabılırsın doktorunuzada bir danısın tabi

Hayır canım ilk kontrole gideceğim. Alttan muayene olmak istemediğim için, karından gözüksün diye 6. haftayı bekledim. Önceki gebeliğimde 5,5 haftalıkken karından gözükmüştü.Bakalım inşallah herşey yolundadır. Bazıları nadirde olsa 6. hafta da kalp atışı duyabiliyorlar.Gidince göreceğiz artık.

anladım evet 6.7. haftadan sonra kalp duyuluyor bazen 8.9. da olabılır kafanı cok takma

bulantı için bir ilaç kullanıyorum ,doktoruna danısıp alabılrsın sanırım ilacın adı premesis

Yaa göğüslerim bnm de ayni oldu geciyo agrisi yani. Bulanti da hafif. İnsallah hersey yolundadir. Korkuyorum bn de. Haftaya randevumuz daha...:18:

bende aynı canım acaba bi sorun mu var diye düsünmeye başladım benimde randevum 16 kasımda haftaya cumartesi daha çok var ama ikimizde de aynı olduğuna göre bi sorun yok demek ki

herkese günaydın arkadaşlar,bebeğimin kalp atımlarına o kadar cok odaklamışım ki kendımı gece uykudan sıçrayıp bebeğimin kalp atışlarını duydun mu diyorum eşime ...ayın 12 si gelse rahatlasam

kapalı pakettekilerde cok katkı maddesi vardır ya ,valla ben anneme yapıştım tereyağ peynir süt olayını halledecek bir çiftlikten alıyor acık süt ama kaynatıp kaymak alıp yag yapıyor,sütünüde mayalıyor kaymagı alındıgı ıcın hafif oluyor ,öyle birşey bulabilirseniz aslında iyi olabılır.

hoş geldın hayırlı olsun,kese için 5 hafta kalp atısı işinde 6-7. haftalarda anca bellı olur ama vaginal istersen 4. haftada kese görünür

hiç bir şey olmaz içini ferah tut sen,nice ağır rahatsızlıkları olup bebek doguran kadınlar tanıdım ,gebelıgının tadını cıkar bence

ay ne güzel ya darısı bize insallah bende 12 kasımda görücem inşallah

bulantım baslamadı ama doktorumun verdiği bir ilaç var bitkiselmiş nette arastırdım,6 vitamin var içinde(folik asit dahil) birde bulantı önlüyor ilacın adı premesis nettende arastırabılırsın doktorunuzada bir danısın tabi

anladım evet 6.7. haftadan sonra kalp duyuluyor bazen 8.9. da olabılır kafanı cok takma

bulantı için bir ilaç kullanıyorum ,doktoruna danısıp alabılrsın sanırım ilacın adı premesis

canım bende bulantı yok denecek kadar az o yüzden bi sorun mu var acaba diye düşündüm

selam kızlar ben bugün ilk doktor kontrolümü yaptırdım( sat 'a göre 4+4) henüz kese gözükmez dedi salı günü keseyi görmek için tekrar gideceğim fakat sağ yumurtalığımda 35*38 milimetrelik bir kist varmış ( geçen ay çocuk düşündüğümüz için gittiğimde yoktu ) . bebek için bir sıkıntı çıkarır mı diye sordum bişey olmaz dedi . ama içim rahat değil . hamile olupta kisti olan var mı aranızda ??

Canim bende bir cm lik bi miyom var sanırım bi kaç ta küçük var doktorum gebelik hormonlariyla büyüyüp düşüge neden olabilir diye progestan diye bişey basladik

canım bende bulantı yok denecek kadar az o yüzden bi sorun mu var acaba diye düşündüm

yok canım ne sorun olacak,tüm 9 ayını hiç bulantısı olmadan gecıren ınsanlar tanıyorum basta annem :) bendede yok suan gercı ılac kullanıyorum ben ama sanmıyorum olacagını bende suan anormal derecede uyku var

bende aynı canım acaba bi sorun mu var diye düsünmeye başladım benimde randevum 16 kasımda haftaya cumartesi daha çok var ama ikimizde de aynı olduğuna göre bi sorun yok demek ki

Benimde cumartesi. İnsallah normaldr stres yapip da etkilemek istemiyorum bebegimi ama elimde degilll

yok canım ne sorun olacak,tüm 9 ayını hiç bulantısı olmadan gecıren ınsanlar tanıyorum basta annem :) bendede yok suan gercı ılac kullanıyorum ben ama sanmıyorum olacagını bende suan anormal derecede uyku var

ay içimi rahatlattın canım ya inşallah sorun yok uyku sorunu bende de var sürekli uyumak istiyorum

evet canım aynı güne denk geliyo ? 16 kasım da gidicem canım çarşamba günü gittim keseyi gördüm doktor 10 gün sonra gel dedi canım

Benimde cumartesi. İnsallah normaldr stres yapip da etkilemek istemiyorum bebegimi ama elimde degilll

yok merak etmeyin bebeklerimiz bizimle allahın izniyle bu kadar takıntıyla 9 ayı bitiremeyiz hep stresli gececek ay 2 li testi nasıl cıkacak ay kılo alması iyimi vs vs helak olmayalım bizim her halımızden etkılenıyor
elifyesiller canım bende 12 kasımda gidicem benım gec döllenme sanırım 1 hafta geriden gidiyor sonuclar :):) olmadı vaginalde görür

Merhaba kızlar gribim tam gaz devam ediyor annem doktoruna git mutlaka dedi ama ptesi gitcem diye bekliyorum aradım ztn ameliyatta olacakmış yrn tüm gün bgn de dolu.kızım da hiç yatırmıyor oyun oynamak istiyor hep

ay içimi rahatlattın canım ya inşallah sorun yok uyku sorunu bende de var sürekli uyumak istiyorum

:):) bildiğin ninem gibi gözler gidiyo yemekten sonra ,ama bir arkadasım söylemişti onada doktoru söylemiş,uyku basması iyiymiş bebek o kadar iyi yerleşiyormus yerleşme asamasındada annesını yordugu için anne hep uyuyor :)

yok merak etmeyin bebeklerimiz bizimle allahın izniyle bu kadar takıntıyla 9 ayı bitiremeyiz hep stresli gececek ay 2 li testi nasıl cıkacak ay kılo alması iyimi vs vs helak olmayalım bizim her halımızden etkılenıyor
elifyesiller canım bende 12 kasımda gidicem benım gec döllenme sanırım 1 hafta geriden gidiyor sonuclar :):) olmadı vaginalde görür

doğru haklısın aslında sakin olmamız lazım ama insanın elinde değil canım geç döllenme olabilir canım sağlıklı olsun da geç döllenme falan önemli değil sende 12 kasım da duyarsın inşallah bebişinin kalp atışlarını canım

X