Merhaba kızlar gribim tam gaz devam ediyor annem doktoruna git mutlaka dedi ama ptesi gitcem diye bekliyorum aradım ztn ameliyatta olacakmış yrn tüm gün bgn de dolu.kızım da hiç yatırmıyor oyun oynamak istiyor hep
Günaydın Yağmur, ben pazartesi günü ilk gideceğim kontrole, keseyi görmek için. belki ozaman kalp atışını da duyarım. Duyma ihtimalim yüksek diye düşünüyorum çünkü adet gecikmesinin 1. günü kan testinde 254 çıktı bir hafta sonraki kan testinde ise (5. hafta) 5150 çıktı. 6000 den sonra (kişiye göre değişiyor tabi) kalp atışları duyalabiliyor diye biliyorum ben. Pazertesi günü gittiğimde doktora 6+2 olmuş olacak.Karından muayene olacağım ben oyüzden duyamayadabilirim. Hepimiz için hayırlısı. Senin daha çok yeni sanırım. Kaç haftalıksın?
:):) bildiğin ninem gibi gözler gidiyo yemekten sonra ,ama bir arkadasım söylemişti onada doktoru söylemiş,uyku basması iyiymiş bebek o kadar iyi yerleşiyormus yerleşme asamasındada annesını yordugu için anne hep uyuyor :)
doğru haklısın aslında sakin olmamız lazım ama insanın elinde değil canım geç döllenme olabilir canım sağlıklı olsun da geç döllenme falan önemli değil sende 12 kasım da duyarsın inşallah bebişinin kalp atışlarını canım
canım çok geçmiş olsun sıcak şeyler iç bol bol zencefil ihlamur falan kızın da varmış işin zor Allah yardımcın olsun
insallah yatıp kalkıyorum bu düşünceyle ben zaten normaldede takıntılıydım allah sonumu hayır etsın benım :) amiiiin sende 16 sında duyarsın ınsallah
Sağol canım içiyorum ama midem de kötü herşeyi yiyip içemiyorum da evet iki yaşında tatlı bir kızım var:)
Sağol canım içiyorum ama midem de kötü herşeyi yiyip içemiyorum da evet iki yaşında tatlı bir kızım var:)
Çok Sağol canım gelip gelip öpmek istiyor kucağıma gelmek istiyor anlatıyorum hasta olduğumu ama anlasa da evde yalnız olduğumuzdan fazla da seçeneğimiz yok babası gelene kadar benle hep mecbur grip oldum canım burun akıntısı tıkanıklığı hapşırma vb.inş kızıma bulaşmaz tek istediğim bu şuancanım cok gecmıs olsun ,kızınla biraz alakanı kes onada bulasırsa senın ıcın daha zor olur,grip mi oldun baska birşeymi
böyle de iyleşmen uzar büyük ihtimalle canım zencefil çok iyi geliyor içebilirsen ondan iç bol bol yada bala karıştırıp ta tüketebilirsin kızını da Allah bağışlasın canım maşallah
ne güzelmişş burasııı
bundan sonra burdasın o zaman :),daha gelecek arkadaslarda olabilir şimdilik az kişiyiz
bu son aylarda o kadar çok hamile haberi alıyorum ki dahaa çook kişi gelicek bence
uğurlu bi yıl bu yıl, bitmeden sevindiriyo herkesi
bundan sonra burdayım , pimpiriklerimizi, meraklarımızı hep beraber gideririz
ne güzelmişş burasııı
ayy canım benimde seninle aynı zamanda bir boş gebeliğim oldu dursaydı bende kasım annesi olacaktım sen kalp atışını duydun mu bende korkuyorum yine boş gebelik olursa diye inş bu defa bebeklerimiz sağlıklı olur
hanımlar bulantılarınız başladı mı bende hala başlamadı daha doğrusu sabah kalktığımda 1 kere çok çok az oluyor o kadar birde göğüslerimdeki hassasiyet geçti denecek kadar azaldı
öyle bir baş dönmesi var anlatamam. çarşamba günü genel bi tarama için kan ve idrar verdim bobrekler kızamıkcık bisürü bişey saydı dr bakılıcakmıs haftaya cumarteside insallah kalp atışlarını duycaz bebişinn :26:
aynen öyle olacak ,diğer topikte epeydir yoktun gercı bende fazla yazamıyordum ama artık bu topıkteyım sanırım doktor kontrolun ne zaman
Hoşgeldin canım evet topiğimiz çok güzel ben şimdiden alıştım buraya
evet nette sorun vardı giremedim bayadır
benim normalde adetim 12 gün geçti hesaba göre 6 haftalık hamileyim kalp atışınıda duyarım diye ümid ediyodum ama
dün gittik keseyi gördük ve doktor 4+4 dedi, kalp atışını ancak haftaya cuma 15 inde duyarız dedi
anlamadım neden çok önemsemedim hani sorun olmasında döllenmeyle alakalı bişidir belki
sen duydunmu kalp atışını falan fasülyenin