Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeği olacak herkese hayırlı olsun şimdiden,benim 5 yaşında bi oğlum var ona kardeş yapmayı çok istedim ama eşim hiç istemedi,son adet tarihim 25 eylüldü ve 28 günde bir oluyorum normalde ama hala olmadım ayrıca hamilelik belirtilerinide yaşıyorum henüz hiçbi test yapmadım açıkçası eşim endişe içinde ama ben eğer olursa çok mutlu olacağım hayırlısı olsun bekliyorum 1-2 gün içinde test yapacağım çıkarsa büyük ihtimal bende temmuz annesi olurum,Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin,sağlıklı bebişler gelsin dünyaya inşallah..
dualarım sizinleee2013 temmuz anneleri dua edin bize,
minik bebişlerinizi de sağlıkla büyütün
yeni gelen anneler hoşgelmiş, benim de sat'ım 28/09
tablo yapmayı denesemmi? becerebilirim umarım..
Günaydın herkese..
Merhaba kızlar epeydir takipliyorum, hala 2014 temmuz anneleri topiği açılmadı..
iş başa düştü diyip açtımm..
Bugün kan testi yaptırdım, bat 28/10 sonuç 150.11..
sanırım anne oluyorum
Hadi güzel haberleri alıp gelsin artık temmuz anneleri topik'e
Tek duam, sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlamak bu 9 aylık yolculuğu.. İnş herşey güzel olucak :))
[tr][td]Anne adayımız :103:[/td]
NektaR 29 ilk İstanbul 28.09 06.07
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz[/td]
27
ilk
İstanbul
29.09
06.7
:))) çarşamba günü doktor hanıma gidiyoruz.Görebilecek mi bakalım :))
tebrikler tekrarMerhabalar bende bugün kan testi yaptırdım henüz ultrasonda görünmedi ancak kan sonucu 192 çıktı doktoruma ulaşamadım henüz heyecanla bekliyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum
tebrikler canımmerhaba, bende temmuz annesi olacağım insallah
27
ilk
İstanbul
29.09
06.7
:))) çarşamba günü doktor hanıma gidiyoruz.Görebilecek mi bakalım :))
30
ilk
eskişehir
30.09.2013
08.07.2013
29
ilk
izmir
24.09
02.07
benim bilgilerimde bu şekilde
temmuz anneleri baya var aslında ancak böyle bi topikten haberleri yok sanırım ben toplar gelirim ahaliyi
29
ilk
izmir
24.09
02.07
benim bilgilerimde bu şekilde
temmuz anneleri baya var aslında ancak böyle bi topikten haberleri yok sanırım ben toplar gelirim ahaliyi
Hakkında hayırlısı olsun canım, epey de geçmiş günün neden 1-2 gün daha bekliyorsun..?
hamileysen testte mutlaka çıkar..
...
tabloya eklenmek için yaş, şehir, sat, bdt gibi bilgilerinizi verir misiniz kızlar?
tuana_05, ekliyorum canım.. ilk bebişin mi?
ekledim seni de :13:evet ilk ama bişey sorcam benim bat 25 ekimdi 30 günde bir oluyorum genelde o gün kan tahlili verdim 40 cıktı dün yaptırdım 295 e cıkmıs aile hekimim biraz az ama geç döllenme olmuştur beta artmış dedi normalmi benimle aynı olanlar benden yüksek nedenki meraktayım umarım kötü bişey olmaz
evet ilk ama bişey sorcam benim bat 25 ekimdi 30 günde bir oluyorum genelde o gün kan tahlili verdim 40 cıktı dün yaptırdım 295 e cıkmıs aile hekimim biraz az ama geç döllenme olmuştur beta artmış dedi normalmi benimle aynı olanlar benden yüksek nedenki meraktayım umarım kötü bişey olmaz
benimde sat 29.09 28 ekim tahlilim 259,1 haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Binli değerlere ulaşması gerekiyormuş :))
işte benim sat den 4 gün geçti 295 sanırım bebeğim geç gelmiş kız bebekmiki acaba:)